Jadno. Bukvalno njihov potrošni materijal ide na korisnika (plus skorašnje povećanje cena, ne bi trebalo ni to zaboraviti). Za kartonska pakovanja i da razumem, jer to može i da košta podosta na velikoj količini, ali ako one koverte (kesaste ili papirne) koštaju dodatno, baš potez "može nam se". Primer na šta mislim kad kažem kesaste ili papirne.Pocinje prodaja ambalaze. Plasticne koverte 9, 10 I 15 din. Kartonske 25 bez I 30 din sa dzepom. 1. Maj
2022
Samo na šalterima ili i za pravna lica na ugovoru? Nama su kurir do sada donosili random količinu tih kesa, pa traje dok traje.Pocinje prodaja ambalaze. Plasticne koverte 9, 10 I 15 din. Kartonske 25 bez I 30 din sa dzepom. 1. Maj
2022
Odšteta za kašnjenje je iznos u visini plaćene poštarine.Da li je ko pokretao odstetu za kasnjenje kod PE posle NG i promene cena itd..
Da li je i dalje 3x postarina ?
Накнада штете за прекорачење рока за уручење пошиљке је износ 3х плаћене поштарине
![]()
![]()
Zakon o poštanskim uslugama
PronaÄite preÄiÅ¡Äene propise Republike Srbije u okviru sekcije Besplatni propisi na naÅ¡em sajtu.www.paragraf.rs
juce mi uzese 500 dinara za paket, a nikad nije bilo preko 350, jel to bas toliko poskupelo?
sa tom cenom kurira vise se i ne ispalti narucivati, skuplja dara nego mera
"Izvini druže, pobrkao sam račune".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari