Ja sam slao gume preko poste 16kg 360 dinara postarina bila samo,Ali to drugacije tj CC-RS ..Kako najbolje poslati tezak gabaritni paket ?
Imam 2 zvucnika tezine 20 kg po komadu, zapakovao bih ih posebno jer su veliki oko 1x0.35x0.2m, i jos tri komada manja i oni su oko 15 kg u treci paket.. pa da ide kao 1 paket sa tri dela ( sabiranje tezine ), jel slao neko nekad tako i da li se to dodatno sta naplacuje i ko je najpovoljniji ovako ?
Mozda da probam preko Poste kao paket pa da se slogiraju
Pise da je maksimalna dimenzija za jednu stranu 150 cm, zbir strana 300 cm a tezina do 31.5kg..
Opet bih morao kao 3 paketa da posaljem, s tim da bi se prevrnuli u Posti kad bi videli dimenzije i tezinu..
Ne plaća, bar za sada.Nisam pratio, da li je ovo nešto novo da i pošiljalac plaća neki iznos prilikom preuzimanja njegove pošiljke na adresi?
Reko sam sto uveli taj zakon glup posle 17h salju drugi dan,ne isti dan kad se salje paketZašto nisi poslao preko neke druge kurirske službe? Svi osim PE su praznovali samo 15.02.
To bi možda pomoglo u nekoj meri, ali kako ograničava mš broj paketa koje preuzimaš?Pod "nemaju mehanizam" misliš na zabranu zapošljavanja ili tako nešto?
Ali opet, što onda prihvataju više paketa nego što mogu da prenesu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari