Ja sam zbog ovoga odustao od PE.Пре неки дам сам добио СМС о приспећу ПЕ пошиљке. Курир је ноншалантно оставио обавештење у сандуче, нити је позвао, нити позвонио. Док је писао, исто време би утрошио за испоруку, није ми јасно о чему размишља. Писао сам жалбу, кажу да је звонио на врата. Сад ће да ме мрзи цела пошта.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Oduvek se u lk unosio broj stana
Mislim da nije realno ocekivati da donose svakome do stana osim u slucaju invalida ili samoizolacije npr, uz napomenu/poseban zahtev.
Sa situacijom oko parkiranja u Bg, platama kurira, cenom dostave, mislim da nije realno.
Svi ostali mislim da uvek imaju vremena I mogu da izadju ispred zgrade, da je to u najmanju ruku prostojno prema kuriru, cak iako ima obavezu da donese do vrata.
Uzevsi u obzir sve otezavajuce okolnosti, posebno oko parkinga.
Sve probleme ja razumem, ali ne možeš mi naplatiti jednu uslugu a izvršiti deo te usluge. Stavi u cenovnik do zgrade je toliko, do stana je +50 dinara npr.
Bar naznaka kad se deli vest da se radi o Pošti u Italiji.
Moram priznati da se mene navukao.
Sve je to od grada do grada i od mesta do mesta..
Kod mene je Dejli ubedljivo najbolji posle PE-a naravno, ostali su losiji.
Mislim da nije realno ocekivati da donose svakome do stana osim u slucaju invalida ili samoizolacije npr, uz napomenu/poseban zahtev.
Sa situacijom oko parkiranja u Bg, platama kurira, cenom dostave, mislim da nije realno.
Svi ostali mislim da uvek imaju vremena I mogu da izadju ispred zgrade, da je to u najmanju ruku prostojno prema kuriru, cak iako ima obavezu da donese do vrata.
Uzevsi u obzir sve otezavajuce okolnosti, posebno oko parkinga.
Pisao sam, mižda u ovoj temi, kurir PE je prošle sedmice nonšalantno ostavio obaveštenje da podignem pošiljku u pošti. Na moju žalbu je izjavio da je zvonio na interfon, koji, uzgred, ne postoji na mom ulazu. Dok je pisao obaveštenje mogao je i da isporuči pošijlku, osim ako je ispisao pre polaska, a mogućnosti za neuručenje su bezgranične (dao nekom popunjena obaveštenja da ispoubacuje u sandučiće, protrčao i ubacio, ...).
Sad, treba da poručim nešto što mi je do sada slato PE, i treba da objašnjavam pošiljaoca zašto da šalje drugim prevoznikom.
Al smara popunjavanje PE adresnica...
Popuniš na telefonu!
Svakoj kurirskoj službi moraš staviti punu adresu primaoca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari