Tako je. Raspitao se, *do* petostruke vrednosti poštarine i zahtev može da podnese samo onaj ko je platio poštarinu.Mislim da se isplati petostruki vrednost poštarine.
Tako je. Raspitao se, *do* petostruke vrednosti poštarine i zahtev može da podnese samo onaj ko je platio poštarinu.
Hvala za info, mene su juče na broju za reklamacije ubeđivali da je kao što sam preneo. Poslaću zvanicni dopis. Hvala veliko na informaciji.Ovo apsolutno nije tacno. Zahtev podnosi posiljalac jer je on zahtevao uslugu. Isplatio sam vise puta naknadu za kasnjenje PE posiljki i nijednom nisam ja placao postarinu nego primalac a ja sam naplacivao odstetu jer sam ja zahtevalac usluge, mozda moze i kontra da zatrazi i primalac ali to nisam siguran na takav nacin nisam imao prilike da pokusam.
Moje nedavno iskustvo sa BEX sluzbom je izuzetno lose.Najnormalnije kurir je ukrao(da to je prava rec,jer ga niko nije castio) 700dinara.Paket je primila moja starija komsinica. Reklamacija odbijena kao neosnovana.Ova zemlja i ljudi su bas na onom mestu gde i zasluzuju da budu.
A mozda moraju oboje?
U mom slucaju ja sam bio primalac, zahtevalac ili kako hocete, placao sam postarinu i podnosio zahtev za odstetu.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Hvala za info, mene su juče na broju za reklamacije ubeđivali da je kao što sam preneo. Poslaću zvanicni dopis. Hvala veliko na informaciji.![]()
^ popunio Zahtev za odštetu sa Post Ekspres sajta, odneo u poštu sa svim navedenim, kontrolor ništa nije znao, visio 20min na fonu sa PE, onda je sve prekucao na drugi obrazac, iskopirao u 5 primeraka i rekli mi da ću u roku od 30 dana biti obavešten.
I u pravu ste, mogu kao pošiljalac koji nije platio poštarinu da pokrenem žalbu (što su u službi za reklamacije rekli da je nemoguće).![]()
Ти мало укључи мозак па ће ти бити јасније.sad ne vidim kako moze iz Kine u Srbiju a ne moze iz Srbije u Kinu al ajde.
Ти мало укључи мозак па ће ти бити јасније.
Што се тиче лепка за коверте, сасвим лепо држи кад се добро навлажи сунђерџићем.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
petak - Niko se nije javio do 17h. Zovem KS, kazu da se kurir ne javlja na tel, ne znaju gde suDaily Express:
ponedeljak 23.4 - pošiljka za BG preuzeta u SU
utorak - stize SMS "Danas očekujte pošiljku" - nema nikoga ceo dan
sreda - stize SMS "Danas očekujte pošiljku" - nema nikoga ceo dan
cetvrtak - zove kurir i pita da li sam za 5 min na adresi - Nisam, moze li za pola sata? - Ne moze, ili sad ili sutra pre podne!
petak - stize SMS "Danas očekujte pošiljku" - proslo podne, skoro 15h, niko se ne javlja...
![]()
280-300 din (sa uplatom na račun).Paket od tipa 300g sa otkupom od 6000 din - AKS ~270 din, Post express ~350-400 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari