Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo mora da je PREVARA, zvao sam ga jedva prica mora da je na nekoj biljci. :D

https://www.kupujemprodajem.com/Rog-strix-Rx570-O4G-Gaming-47914198-oglas.htm
Opet, ali zasto ne stavite SS oglasa, evo nema ga vise obrisan je, zar je nekima stvarno tesko da naprave SS oglasa treba vam ~6 sekundi brate, sad kao citamo a pojma nemamo o cemu se radi.
To je pominjano bar 200 puta u zadnjih 6 meseci, ne razumem da vam je 6 sekundi problem da nesto odradite.

Ne vidim sta je lik pogresno napisao u oglasu,lepo pise telefon u radu perfektan a stanje je kao sa slika ne vidim sta je slagao nije napisao da telefon nema nijednu tackicu na sebi...

Nista nije pogresno napisao, osim cene, cena je ako za polovan J5 2016 u dobrom stanju :D

Doduse, svako ima pravo da trazi koliko zeli za to sto prodaje.

Da cena je malo previsoka u ovom stanju ne bi trebao da trazi vise od 60 eura za telefon jer se bas vidi da je svuda izlepljen lepkom.

Realno je da može da postavi oglas.
Nije realno da će ga prodati. [emoji1]

Citam o tabletima ovih dana pa se odusevim kada napisu, tablet je kao nov, bez falinke, jedino touch ne funkcionise ili tipa "nece da se upali".

:D

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

Juce, covek za s7 edge sa linijom preko ekrana, trazi 350e. Iskreno dobro ocuvan sa garancijom, vredi tu oko 350e.

Svako moze da stavi cenu koju hoce za svoju robu,mene samo nervira kad vidim oglas gde pise da je neka stvar dobro ocuvana a na slikama druga prica.....

Pa 60% su oglasi tipa, roba u savrsenom stanju ali....puko displey, fali pola lajsne, malo udaren a kao autobus da ga pregazio....ja sam ga tako koristio.... :)
Naravno cena surilica, kao da je 2 dana star.

Što se kaže, 9.5/10 :)

Serverska memorija, sve je moguće ;)
Rekao bih da je četvorocifrena cena sasvim realna.

Uopste ne izgleda skupo ako razmislis.
podeli cifru sa 8 i dobices 425e po modulu. onda pogledaj koliko kosta bilo kakva dd4 memorija od 32gb pa uporedi.

Zakljucan je na icloud,kao i neki uredjaji iz njegovih prethodnih oglasa,u kojima to jasno i pise u naslovu. Valjda lepse zvuci kada kaze da ima icloud,ispada kao neki bonus,kad ono medjutim [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

U nadi da će neko da se zahebe, a velika je verovatnoća

Ne vidim sta je lik pogresno napisao u oglasu,lepo pise telefon u radu perfektan a stanje je kao sa slika ne vidim sta je slagao nije napisao da telefon nema nijednu tackicu na sebi...
Napisano je gore u kategoriji, kao nov, nekoriscen. Zasto bi to stavio za tel u takvom stanju?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Da li je neko imao iskustva sa Ivanom-S iz apatina, i oko garancije koliko je pouzdano?

Moj tel g4 je bio kod njega 6 meseci bukvalno zbig crknute ploce.. na kraju kad sam i digo ruke od njega poslao je popravljen tel.. tako da ono, garancija postoji ali nije ko u radnji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno