Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U cenovniku piše 1.000,00 dinara. Videću sutra

Iskreno, žao mi što si kupio.

Pratio sam tvoje interesovanje na tu temu jer i mene zanima pa tako sve dobijem na tacni. [emoji1]

Svakavih nekih lepih rasprava bilo, te zvucna, te smsl, te kutije. [emoji1]

Iskreno, žao mi što si kupio.

Pratio sam tvoje interesovanje na tu temu jer i mene zanima pa tako sve dobijem na tacni. [emoji1]

Svakavih nekih lepih rasprava bilo, te zvucna, te smsl, te kutije. [emoji1]

Pratio sam i ja dosta dugo, ali na žalost napravio sam neke kompromise. Ovo nikako ne znači da sam odustao od originalne ideje. Kokan i Peja su mi dali dosta dobre smernice. Ja na to gledam kao na "kupovinu vremena". Umesto SMSL M6 sam nabavio Creative X-Fi Titanium 7.1. Gledao sam da nabavim, za početak Xonar DX, ali mnogo mi je bilo da dam 5-6 hiljada. X-Fi mi je ispao mnogo povoljnije.
O zvučnicima. Monitor D mi je ispao baš povoljno. Oko 80€ + poštarina 1100 dinara. Uzet je na preporuku kolega sa Hi Fi foruma. Zvučnici su stigli, i mogu da kažem da sam baš zadovoljan. Koliko sam video na slikama, izgleda da je najbolji primerak na KP. Osim par sitnijih ogrebotina na kutijama, nemam ni jednu zamerku. Zvuče stvarno odlično. Pravljeni su 1987 - 1988 :) i koštali su baš dobro.

http://www.hifi-wiki.de/index.php/Magnat_Monitor_D

Malo sam zakinuo na zvučncima i zbog toga što mi ćerkici treba novi mobilni. Tinejdzerka, hormoni, mir u kući i te fore. Nadam se da razumeš :) Zašto si napisao da ti je žao (zbog modela)?

Što se tiče slanja i Bex a. Dosta može da se nauči na forumu :) Mnogo je pametnije da se šalje autobusom. Ovaj čovek od kog sa kupio je stvarno zapakovao kavalitetno (napisao lomljivo), ali izgleda da se u transportu jedna mrežica malo iskrivila. Ispravio sam je dosta ručno. Ovi iz Bexa su stvarno lopovi. Osim 1000 dinara za poštarinu i 100 za uslugu plaćanja, naplatili su mi i 300 dinara neke fantomske troškove. Nisu dali čak ni priznanicu :D Uvalili sve to mojoj sestri. Ja sam bio na poslu.

Izgleda da sam imao dosta sreće sa ovom kupovinom.

Koja je fora sa slanjem kao otkupnom pošiljkom običnom poštom, razlika u odnosu na kurira?

Sent from my x600 using Tapatalk

Mozda ce i eventualno pre dobiti novac,zavisi o kojoj kurirskoj sluzbi je rec.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisu dali čak ni priznanicu :D Uvalili sve to mojoj sestri. Ja sam bio na poslu.

Svi kuriri su manje vise isti i stavljaju u svoj dzep. Kurir treba da ti da priznanicu sa tacnom cenom - ako nece da ti je da, ne prihvatis paket i kazes da mu zoves centralu da ga prijavis. Imao sam vise puta slucajeve gde su tako kuriri hteli za manje pakete da mi zaokruze cenu pa je sa tipa 340 "zaokruzi" na 450...

O da, Bexovci redovno neke nebulozno "s neba pa u rebra" cene odvale, gosn F*nta mi neki dan slao paket, i napiše mi tačan iznos otkupa i poštarine. Keva preuzela paket, naravno da je iznos bio 50-100 din veći ne sećam se tačno.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ja sam kuriru posljednji put spremio u dinar tačno, a naravno da je probao da "zaokruži", pa mi poslije zahvaljivao na sitnini.

Pratio sam i ja dosta dugo, ali na žalost napravio sam neke kompromise. Ovo nikako ne znači da sam odustao od originalne ideje. Kokan i Peja su mi dali dosta dobre smernice. Ja na to gledam kao na "kupovinu vremena". Umesto SMSL M6 sam nabavio Creative X-Fi Titanium 7.1. Gledao sam da nabavim, za početak Xonar DX, ali mnogo mi je bilo da dam 5-6 hiljada. X-Fi mi je ispao mnogo povoljnije.
O zvučnicima. Monitor D mi je ispao baš povoljno. Oko 80€ + poštarina 1100 dinara. Uzet je na preporuku kolega sa Hi Fi foruma. Zvučnici su stigli, i mogu da kažem da sam baš zadovoljan. Koliko sam video na slikama, izgleda da je najbolji primerak na KP. Osim par sitnijih ogrebotina na kutijama, nemam ni jednu zamerku. Zvuče stvarno odlično. Pravljeni su 1987 - 1988 :) i koštali su baš dobro.

http://www.hifi-wiki.de/index.php/Magnat_Monitor_D

Malo sam zakinuo na zvučncima i zbog toga što mi ćerkici treba novi mobilni. Tinejdzerka, hormoni, mir u kući i te fore. Nadam se da razumeš :) Zašto si napisao da ti je žao (zbog modela)?

Što se tiče slanja i Bex a. Dosta može da se nauči na forumu :) Mnogo je pametnije da se šalje autobusom. Ovaj čovek od kog sa kupio je stvarno zapakovao kavalitetno (napisao lomljivo), ali izgleda da se u transportu jedna mrežica malo iskrivila. Ispravio sam je dosta ručno. Ovi iz Bexa su stvarno lopovi. Osim 1000 dinara za poštarinu i 100 za uslugu plaćanja, naplatili su mi i 300 dinara neke fantomske troškove. Nisu dali čak ni priznanicu :D Uvalili sve to mojoj sestri. Ja sam bio na poslu.

Ma samo zato što neću više čitati zanimljive diskusije koje si pokretao, jer si kupio zvučnike. [emoji1]

Našalio sam se. Ništa više.

Jel imao neko ovaj problem:

Capture1.PNG

Ljudi obnavljaju oglase svaki dan a mene obavestavaju da smem samo jednom u 5 dana?

To ti je fora "plati nam za obnavljanje i necemo te dirati" klosari oni najgori.

A to je ujedno i poslovni model - reklame plus naplata obnavljanja. Sto ti ne ulozis pare u neki biznis, pa onda uz mesecne troskove nudis dzabaka uslugu? :)

Pa ocigledno si preterao sa zloupotrebom, lepo pise da malo gledaju kroz prste al ti si prevrsio meru :)

Par dana sam umesto obnove pravio novi oglas a jucerasnji brisao , sigurno sam zbog toga dobio ban 2 dana da ne mogu oglase da postavljam.

Postoje i tamo neka pravila ***., ili se pridrzavaj ili nemoj koristiti njihove usluge... :)

Prilozi

• Capturekp.JPG
    Capturekp.JPG
    107.5 KB · Pregleda: 271
A kad das 1330 dinara za kp obnavljac onda to ne vazi?

obnavljac.PNG

Mi koji ne damo pare smo ograniceni na to pravilo :)

A kada bi svaki dan preko pripejd sms poruke obnavljao i davao im 60 i nesto dinara za obnovu da li bi krsio pravila?

Ti ili se praviš naivan ili...:trust:
Plati im i imaćeš bolju uslugu, ako hoćeš džabaka poštuj pravila i nemoj da se žališ kada te zviznu po ušima.

'Esi video smajli? Smemo se šaliti malo valjda :)

Sa više pažnje ćeš ga ti doterati vozom iz Subotice, nego što će ga kurirska služba čuvati u kombiju.

A u potpunosti se slažem s tobom da je upitna opravdanost takvog poduhvata, samo kažem da je izvodljivo i relativno jeftino, pogotovo za manje kabaste stvari, a veće vrednosti.
Ja sam to uradio pre 10-ak godina, pre kp ali dok je su ovi šverceri tek bili u povoju. Vozna karta je bila otprilike dupla cena kurirskih službi i sam sam doneo stvar (to je bilo najbitnije) ali se čovek smori vozom, 5 sati u jednom i 5 sati u drugom smeru, tad sam imao vremena i živaca, u stvari rekao sam sebi, biće ovo avantura :)

Jel imao neko ovaj problem:

Pogledajte prilog 230212

Ljudi obnavljaju oglase svaki dan a mene obavestavaju da smem samo jednom u 5 dana?
Možeš jednom dnevno ali ako obnavljaš tipa 30 puta za 30 dana vidi šta nije u redu sa oglasima, zašto se nije prodala stvar za mesec dana. Ako imaš retku stvar koja čeka da kupac naleti tu ti obnavljanje ne igra nikakvu ulogu jer onaj ko to traži zna da koristi pretragu pa će te uvek naći.

Људи шта се нервирате, па зар не видите да се тип регистровао на форум, само да би се пожалио на КП што му онемогућавају да сваки дан поставља исте огласе.
Ко зна, можда је то неко што је био више пута члан овог форума?

Postavljanje istih oglasa dnevno služi da bi bio pri vrhu kategorije. Izdvajanje oglasa se posebno plaća i sasvim je u redu da kp ograniči ovo. Sa druge strane, ako nisu jasno napisali da ograničenje postoji, onda nije fer da to sada uvedu samo zato što im se ne sviđa.
Lično, ne bih bio uvređen da mi kp ovo uradi. Toliki obim oglasa znači da čovek od istih živi, u kojem slučaju je potpuno normalno da uslugu i plati.

Jednom sam probao da prodam patike preko kp. U roku od nekoliko sati sam bio na šestoj strani. Sutradan na dvanaestoj. Naravno da nisam uspeo da prodam u moru oglasa. I to su me zatrpala dva lika. Nema ljutnje, nije mi se svidela usluga i idemo dalje.

Dobro sta se desava kad me kp obavesti da mi oglas istice za 5 dana a imam 10 takvih oglasa dali i ako njih obnavljam rucno mogu doci pod ovu zabranu,moram li da sacekam da oglas istekne ili mogu u tih predvidjenih 5 dana

Ručno besplatno obnavljanje znači daš nov oglas sa istim podacima a onda stari obrišeš. Ja obnovim čim dođe 25. dan. Ako prođe 29. dan onda ti se oglas briše ali i dalje postoji u tvom profilu i tad jedino možeš da platiš da ga vrate.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno