Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A i logo na punjacu izgleda bedno

Kopija sigurno. Iz aviona se vidi da je ekran ocajan.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Ma jok, trebao čovek opet sve fotke upload na bench. Pa nije ovo Kina da se sve cenzuriše. Svako zna da kp postoji tako da nije nikakvo reklamiranje a bench oglasi su usputna stvar na forumu...

Meni takođe bilo nešto mrsko da upload-ujem ovde fotke i baš ostavih link ka KP-u, a Joker me časti sa 4 poena... tako beše 2013-e.

Pricao sam sa ovim za S7.
Kaze prodat :d
A na moje pitanje da li je rekao sretnom kupcu da je kineska kopija dobio sam ovaj odgovor:
Jel to neka provokacija? telefon je original 100% i imao je i papire gde je tacno uzet u Hanoveru. Nisam ni imao potrebe ni da ovo pisem,samo ne kapiram tvoju poruku!

Meni takođe bilo nešto mrsko da upload-ujem ovde fotke i baš ostavih link ka KP-u, a Joker me časti sa 4 poena... tako beše 2013-e.
I ja sam dobio poene kada sam okačio oglas jer sam napisao da nemam fotke iPad-ova (iako su vakuum pack) jer mi ih brat treba doterati sutra (iako smo na 50km tad bili), ali to ne znači da ću da kukam i prijavim nekoga ko okači takav oglas zato što sam ja dobio te poene jer mislim da je to glupo pravilo...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

A ko je i koga to prijavio? Mene zanima, može li ili ne...

Poslednja izmena:
To je već druga priča onda i u tom slučaju se izvinjavam pošto sam te pogrešno razumeo. Pitaj nekog moderatora ili admina na PP.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ako hocete da vidite prodavanje djubreta od telefona uclanite se samo u neku fejsbuk grupu za prodaju
ono sto se tamo desava je neverovatno

prodaje i kupuje bukvalno kuso i repato

Obavezno sa naznakom da nije mnogo koriscen ili da je u dobrom stanju

Ovo realno ne vredi ni 2000 din. preveliki je rizik ako je uopste i ispravna mozda ju je covek pekao u rerni pa je stvarno proradila ko zna....

Ovaj lik sto prodaje lazni S7 ima gotovo 700 pozitivnih i 0 negativnih.
Jos mi je rekao kako lazem i ne znam o cemu pricam kao i to da ce me blokirati na KP :d

Ja ne znam da li postoji osoba koja kupuje pc robu, a da prvo ne pogleda cene po radnjama, pa kad one ne odgovaraju onda ide na Kp. Ovaj prodaje skuplje nego po radnjama :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa mora čovek da zaradi. To je priča za Mhz više :)

povoljno pa je vec prodato i obrisano

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ljudi kacite screenshot-ove. Linkovi bivaju obrisani brzo i onda citav vas post nema bas nikakvu vrednost. Mozete uploadovati npr na imgur ili okacite kao attachment u okviru samog posta, kako bi neko ko npr. za mesec-dva bude citao temu imao sta da vidi i cemu da se smeje.

Nisam znao da su maticne izbacile integrisanu grafiku :D

Pa ovo Vrh graficka :D haha cena ok..al da skine 0

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno