Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece niko ni da ga bije ni da ga razapinje. Pricamo njegovih 500 pozitivnih ocena. Kako je moguce da neko sa toliko pozitivnih ocena ne daje realan opis oglasa nego se bavi obmanama.

a dok je osoba bila "aleksandra" trazila mi je garanciju na novu memoriju izvadjenu iz novog laptopa(a zna da garancija ide na kompletan uredjaj), obarala cenu i ciganisala se za 500din i ako je cena vec bila 35% niza od cene za novu memoriju...

ali da, 800 ocena

Opet se vracamo na pricu da ocene pozitivne ama bas nista ne govore o prodavcu...

A jel tebe neko tera da prodaješ to na (e)buvljaku, i patiš se sa (pre)prodavcima!? Možeš da pokloniš, da baciš, nema potrebe da se ciganišeš po KP i limuntusima...

zasto si se uvredio?

ne vidim ciganisanje u tome da prodajes i kupujes nesto sa jasnim uslovima i imas korektan odnos sa ljudima sa kojima saradjujes

Poslednja izmena:
^ ?

Prodaješ na (e)cigan-mali imaš tretman i klijentelu u skladu sa tim.

Poslednja izmena:
Gledam sad da kupim neke komponente, jeftinije na bench shopu nego kad Madjara švercera :) Tj napisu oni neke niže cene, ali kad ih kontaktiraš odmah se isprave... Kako misle da prodaju svercovanu robu skuplje od legalne nije mi bas jasno :) A tek ovi mozgovi sto prodaju god dana stare procesore 10e jeftinije od novih :) Još napisu najniža cena na KP :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

obrisao oglas XD

pogledajte samo opis clana na kupindu

Poslednja izmena:
Чекајте, што сте запали за тог момка? Ја сам трговао са тим момком и сасвим је ОК. На овом форуму је исто Aleksandra74. Бави се продајом и сервисом половних лаптопова.

Послато са K013 уз помоћ Тапатока

Ljudi jel kupovao neko nove pc komponente preko kp-a? Kakvi su utisci? Uporedjivao sam cene od par kp naloga(digitalscout,pc komponente) sa cene na benchmarkshopu i emmi i za konfiguraciju od oko 1000e razlika je 100-150e sto i nije malo.
U pitanju je ova konfiguracija(ssd planiram kasnije da dodam): https://pcpartpicker.com/user/Srkela/saved/GC9t6h

Onaj master pc bi mogao da napravi kp izlog. Treba da rondam po onim oglasima kao u dronjari pod satorom na Sabackom ili Rumskom vasaru :mad:

Taj isti je mom drugu poslao procesor od 20000 u kutiji, bez ikakvog dodatnog pakovanja.
Kutija se raspala cela u transportu sva sreca cpu radi..

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pa tp je fabričko pakovanje.
Kako se na raspadne kad paletama krene iz Juzne Koreje ka Evropi i sire.

Ljudi jel kupovao neko nove pc komponente preko kp-a? Kakvi su utisci? Uporedjivao sam cene od par kp naloga(digitalscout,pc komponente) sa cene na benchmarkshopu i emmi i za konfiguraciju od oko 1000e razlika je 100-150e sto i nije malo.
U pitanju je ova konfiguracija(ssd planiram kasnije da dodam): https://pcpartpicker.com/user/Srkela/saved/GC9t6h

Ja sam uzeo za sestrica komp preko KP, ne secam se koji prodavac iz NS, mogu da potrazim. Uglavnom isao sam licno kod njega kada je komp bio gotov, on ga je sklopio i ostavio ga da odradi stress test 24h. Komp je bio oko 500 eur ili 400, a izasao je oko 100-150 eur jeftinije nego u prodavnicama. Dao je i originalne kutije od svake komponente...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam skoro pitao nekog iz NS sa kupujemprodajem koji slapa konfe koliko bi ova izasla:
Kod:
MSI H110M PRO-VD
INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX
PATRIOT 8GB Signature DDR4 2133MHz CL15
WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
LCPOWER LC600-12 V2.31
MS Phoenix 2
i odgovor je bio 450 evra sto je bilo skuplje nego u emmiju.

sve je vise onog laznog nabijanja ocena i prodatih stvari

6 puta sam u poslednja 3 dana hteo nesto da kupim, posaljem kp poruku prodavcu i cim sinuje poruku, odma menja oglas u prodat ili ga brise

najsitnija beda tj pilicari... odgovor je jedan. BOJKOT

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Cesto u poslednje vreme dobijam poruku posle neke konverzacije a nije ni doslo do kupo-prodaje : jel hoces da se ocenimo ?!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno