Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bože, kakav bolesnik!

Ovo što sam pročitao bi trebalo da bude dovoljno da psihopatu zatvore jedan duži period u Lazu a ne da slobodno šeta ulicom! Još ako je stvarno radio u policiji ovoj zemlji nema spasa!

Nije neverovatno da ovakvi likovi sve više prate sve moguće teme po forumima kao što je ova i da se posle ovakvih pisanja malo primire i presaberu, osim ako nemaju IQ broja cipela kao onaj Lord. Desilo se na drugom forumu da je lik uhvaćen u prevari, za par minuta je pobrisao sve svoje oglase i nije ga bilo 3 meseca nigde, na žalost opet se pojavio.

Bolesnik + prevarant.

Nov, nekorišćen M3 note.........

Sačuvao folije pa smatra da je telefon nov. [emoji2]

Screenshot_2017-01-13-15-16-29-500_com.android.chrome.png

Hahahahaha strasno kakve sve budale postoje :D

da podelim i ja neko iskustvo sa vama sa sajta kupujemprodajem.
meni je problem sa KP TIMom kako sebe nazivaju. kada ti neko da negativnu ocenu ti ne mozes njemu da uzvratis, kazu nije fer :)
kad ti neko dan negativnu ocenu i kada im sve jasno izneses da si dobio negativnu ocenu za nesto sto nije bio predmet prodaje, kazu da to resis sa kupcem.
em ti ne mozes kupcu da das negativnu da vide i da on nije bas sjajan kupac, em ti svako moze dati negativnu ocenu iako ne kupi od tebe.
znaci ko koga preduhitri u oceni i kako mogu lazne negativne ocene tako mogu i pozitivne ocene izmedju prijatelja :)

cisto da objasnim o cemu se kod mene radilo da me ne optuzite pre samog sudjenja :)
1 prodavao sam neki uredjaj koji kosta 10.000 a kod mene je bio neisprava jer su mi u servisu rekli da za njih vise motora nema. i stavim ja oglas, neispravno i prodam za 500 dinara. neka ide nekome u delove. kupac kupi pa me optuzi da sam ga otvarao. pa nego sta sam nego otvarao, mislim na servis.
2. prodavao sam externi reck i napisao polovan, sa adapterom. kupac me optuzi da mu nisam poslao usb za njega. kazem mu da to ne ide niti u originalnom fabrickom pakovanju niti sam ga ja naveo niti slikao uz rek. hteo sam ja njemu da posaljem, ali sam se predomislio i rekao sebi da nisam ovca za sisanje. on mi da negativnu ocenu i ja pisem KP timu, da mi obrisu jer kabal nije bio predmet prodaje. kao da sam trebao ceo komp da mu prodam uz to. kratko i jasno su odgovorili. resite to sa kupcem :)))

Nije za tebe prodaja. [emoji2]
Suviše te "bije maler". [emoji2]

kazem vam da mi nije bitno sto tamo neki ***** napise negativnu nego sto ti KP TIM ne dozvoljava da uzvratis, da i ti na njegov stranici napises negativnu.
nemam ja previse ocena, ja nisam preprodavac vec prodajem svoje licne stvari tako da ne treba ljudi mene da se plase, dosta stvari sam prodao tako sto dodju ljudi ispred zgrade ili cak i u stan dodju. a i svima kazem da uvek mogu da mi vrate ako im se iz bilo kog razloga ne svidja. mislim da mi jos toliko ljudi nije dalo uopste ocenu jer kao sinoc sto mi jedan kaze, nisam clan na sajtu pa ne mogu da te ocenim....

5f5b09e6f5ba28a9bef1873ad8dd052e.jpg

Da li je moguce da se i ovo prodaje po KP bez ikakve cenzure slika...? (Ovo sam ja zamaskirao jer nije prikladno za forum bas)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Hahaha sramota matorce da kupuju kod lepih teta na pumpama :D

Bože, kakav bolesnik!

Ovo što sam pročitao bi trebalo da bude dovoljno da psihopatu zatvore jedan duži period u Lazu a ne da slobodno šeta ulicom! Još ako je stvarno radio u policiji ovoj zemlji nema spasa!
Tuga jedna, ko sve prodaje na KP

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Bože, kakav bolesnik!

Ako prodaje svercovanu robu ne sumnjam... Ti ili su radili/rade u policiji ili imaju nekog bliskog u policiji. Video sam vise slucajeva gde su panduri prodavali svercovane automobile (ne jedan, nego stalno) ili automobile ciji se brojevi sasije i ostalo ne poklapa... Sta ocekivati od takve zemlje :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne očekujem ništa više od barem toga da silovatelji i ubice zaglave u zatvoru bar 30+ godina a ne kao što je sada slučaj 3-5godina pa da ih apelacioni još dodatno pomiluje, da prevaranti budu adekvatno kažnjavani a da ovakvi bolesnici budu na duže vreme u košulji u ustanovi poput Laze...

Mislim da ne tražim puno od zemlje koja bi bar trebala da teži ka normalnoj ali nažalost to čak ni na papiru više nije tako...

Imao sam neko dopisivanje sa jednim "servisom" iz NS (40,50 pozitivnih), tražio neku DDR2, 775 sa integrušom ploču (koje su btw precenjeneeeee). Nađem kod toh iz NS najjeftinine 20€, a baš mi gorilo, rekoh ajd naručiću...

ec21536e68ebef6e8133af832bac122a.jpg

393d496ae574dbec56424802c26bad6a.jpg

A oglas sa prvu ploču i dalje stoji...

U međuvremenu za 2500 kod jednog pazarim sa sve dual core procesorom, i eno mašina šljaka, vlasnica zadovoljna.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ima likova koji su bezobrazni što se nalaženja tiče, pa je verovatno zbog toga to i napisano.

Prodavac/kupac: "Aj da se nađemo u gradu".
Kupac/prodavac: "Važi, nađemo se kod Meka na Vidikovcu"

Poslednja izmena:
kacio sam odavno tog sa ajfonom pa su me pljuvali kako ima pravo da prodaje sta oce po ceni kojoj hoce

Poslednja izmena:
Meni je najace sto vecina zivi u vuko****ni i nece da se iscimaju do centra da dodju i prodaju.

Meni je najace sto vecina zivi u vuko****ni i nece da se iscimaju do centra da dodju i prodaju.

A sto bi to radili ?
Kupac kontaktira prodavca radi kupovine, a ne obrnuto.

I sto bi prodavac 'krao' posao kurirskim sluzbama ?
Pa veliki je recimo Beograd.
Da odes iz predgradja i vratis se, ode sat i po ili dva.

Ja to radim samo kada vec planski idem do grada.
Ili eventualno uklopim vise kupaca odjednom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno