Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma sigurno ima dva (ili vise) komada od kojih je (bar) jedan neispravan. :d

Bilo bi ok da naplati svoj rad za montažu i testiranje kod njega, ali ne 100eur.

Mogu da razumem da zbog velike količine robe ne može sve da testira, ali ovako i kada se sve uzme u obzir mislim da je težak prevarant.

To "neispitano" a bavi se time ne pije vodu, naravno da je ispitao...

Ta identična fraza je bila i za neki čini mi se punjač za laptop ili bateriju. Kačili ljudi ovde u temi. Ne znam da li isti prodavac, ali je suviše slično.

Поштовани Иване,
понудио бих ти 200€ за процесор. Наиме, имам две новчанице од 100€ за које нисам баш сигуран да су оригиналне. Заиста изгледају као да јесу, али ја немам могућност да их испитам, тако да бих ти их дао као неиспитане. Већина новчаница од 100€ које су код нас у оптицају су оригиналне, вероватно су и ове оригиналне али ти то не могу гарантовати.
Мислим да је моја понуда коректна: неиспитани новци за неиспитан процесор, при чему ти дајем још и 33% више од цене коју тражиш.

Баш ме занима да ли би пристао...

Poslednja izmena:
Da ponovimo gradivo:

1. Neispitano - (ispitano i ne radi)
2. Netestirano - (testirano i ne radi)
3. Radilo je u mojoj mašini - (dok nije crklo pa je izvadio i prodaje)
4. Verovatno ispravno - (sigurno neispravno)
5. Stiglo iz inostranstva - (stiglo sa buvljaka, probano i ne radi)
6. Nemam mogucnost da isprobam - (imao je, proverio, ne radi)
7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i ne radi)
8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali ne radi)
9. Kombinacija svega gore navedenog - (potpuno isti rezultat, ne radi)

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Suze mi idu već deset minuta :) :) :)

Sent from my Nexus 5X

Može u prvi post :D

Treba otići do njega na testiranje i kad izvuče taj ispravan dati mu odmah 150e bez testiranja :D

Ne mogu garantovati ispravnost ili bilo sta. Naravno, ako zelite da probamo procesor na nekoj vasoj ploci, moze da se odradi, ali onda cena nece biti ova, vec dosta veca.

Mozak.
On je samo jako bezobrazan a mozak će biti onaj koji i nakon svega bude imao posla sa njim tj. kupio proizvod sa ili bez provere...

Au koliko "posebnih" ima na KP XD . Ja sam pre par god prodao moju graficku i dobijao sam neke nebuloze od poruka ali nista slicno ovome sto citam .

Ima li neki brzi način da se vidi kad neko ima npr 503 pozitivne i 2 negativne ocene da se vide samo te negativne?

Ja sam jednom prodavao neki procesor koji sam našao u nekoj kutiji na tavanu, koji je od mog prvog računara, starog 10ak godina i napisao sam da ne znam da li je ispravan jer nisam imao gde da ga probam. Prodao sam ga kao neispitanog i momak koji ga je kupio mi je javio da je ispravan. Tako da ne mora da znači da je uvek prevara.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

on nije dužan da gubi svoje vreme da testira. ako neće da testira neka ga proda za 100 dinara, gde je tu problem?

svako ko da više od 100 dinara za ovaj procesor ima ozbiljnih problema.

7a5d40792ef38ee5cde6f78c2819aa02.jpg

Maksimalna temperatura 64c ... al u idle [emoji23]

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Jedan lep tekst :D

Napominjem cena ovog telefona kao i svakog drugog koji ja prodajem je ZADNJA, PREDZADNJA, PRVA, DRUGA I KONACNA. Moje cene su za prodaju I NISAM KOLEKCIONAR da sakupljam telefone nego ih prodajem i prilikom zamene me interesuje PRODAJNA cena vaseg telefona a ne cena koju ste videli u filmovima NAUCNE FANTASTIKE i jos pogotovu za neke marke telefona za koje se nezna dal je marka usisivaca ili telefona.

Ne nudite mi pse i macke niti bilo kakve zivotinje jer koliko god da su rasne sa njih nemogu da okrenem ni jedan telefon i zato me ni ne interesuju. Kad izmisle zivotinje sa brojcanikom, kamerom i zvucnicima u sebi vi se javite pa se dogovaramo oko razmene.
Stvari koje nudite bicikle, kompjutere, preparirane zivotinje, saksije, tepihe, macke i kerove , fotoaparate, digitrone, ikone, kajle, kackete, nozeve, sablje, gasne pistolje, garderobu, srebrne lancice i narukvice itd, sony plaustation i ko zna sta jos , JA CENIM 1 EVRO i koliko god vi mene ubedjivali da to meni treba i kako cu ja sa tim biti prezadovoljan mene TO NE INTERESUJE I VREDI MI 1 EVRO . Vencanice i odela ne nosim ni to mi ne treba.

I batalite price kako je telefon koji imate vrhunski ali ima jednu naprslinicu na ekranu koja se ni ne primecuje i telefon radi kao nov samo ima linijicu kao dlacica tanku i nista ne smeta u radu. . TAKAV TELEFON SA LINIJICOM PO EKRANU SE VODI KAO NEISPRAVAN ILI OSTECEN jer je osnova svakog pametnog telefona tac skrin i ako ima LINIJICU znaci da je NEISPRAVAN I OSTECEN

//zamena za neki mob tipa Blackberry q10, backberry q20, blackberry pasport, NOKIA LUMIA 630, NOKIA LUMIA 930, NOKIA LUMIA 1520, NOKIA LUMIA 735NOKIA LUMIA 830, LG NEXUS4, LG NEXUS 5, PRESTIGIO 5044, zte blade Q, zte blade Q maxi, huawei g510, HUAWEI G700, HUAWEI P6, HUAWEI G630, huawei g620s, LG OPTIMUS 4XHD, LG L80, LG L90, ALCATEL IDOL x, LG L9 2, LENOVO k900, Lenovo P780, SONY XPERIA M2, SONY EXPERIA T3, nokia n8, HTC DESIRE 816, HTC DESIRE 820 , xiaomi redmi note 4g, note 2 , meizu mx4, meizu note 2 , nokia lumia 930, nokia lumia 1520, nokia lumia 1020, microsoft lumia 640 xl, samsung galaxy a3, a5. a7, samsung galaxy j5, j7 I JOS NEKE MODELE
SA LJUDIMA IZ OBRENOVCA NE SARADJUJEM I NE NUDITE MI NIKAKVE AKCIJE I KOMBINACIJE NEGO SE LAZITE U OBRENOVCU MEDJUSOBNO MENI TO U ZIVOTU NIJE POTREBNO i ako ste pripadnik policije, brigade, interventne jedinice ili vam mama i tata rade u policiji i dali su vam pare da kupite tel , molim vas da me zaobidjete jer je zivot kratak a ja nemam vremena za edukaciju i obucavanje i ne zelim da gubim 6 meseci po prodatom telefonu I da objasnjavam kojekakve gluposti i to mi je jos gore nego da ste iz OBRENOVCA. I napominjem takvima da SAMSUNG S3 MINI i ALCATEL 995 nisu poslednja rec tehnologije i da postoji 20 puta bolji telefoni od tih /slobodno me zaobidjite

///////naravno ukoliko niste zadovoljni onim sto ste dobili ili ste se predomislili slucajno, uvek mozete vratiti stvar koju ste od mene kupili ali sa umanjenom vrednoscu od 25%, jer vasu neodlucnost necu ja da placam i naravno troskovi postarine su vasi i tako je najbolje da se ja nebi smarao sa istim predmetom 10 dana i gubio zivce
Slanje. . .

Poslednja izmena:
100% je ******,od takvih ne bi uzeo ni da mi poklanjaju nesto. Zbog tog pametovanja oko cena i zamena ga samo treba smarati s obaranjem cena i nudjenjem zamena a za ono na kraju "ukoliko niste zadovoljni onim sto ste dobili uvek mozete vratiti stvar koju ste od mene kupili ali sa umanjenom vrednoscu od 25%" treba poruciti nesto skuplje pa mu poslati batinase na reklamaciju ako i najmanje ne odgovara navedenom stanju! Pa da vrati 250% vecu sumu ili da mu promene licni opis za 25%.
Pa bi naucio da se ponasa normalno ili da prestane s trgovinom,nije to za svakog!

Poslednja izmena:
O čemu vi pričate, uvek bi pre kupio od ovakvog nego od onih '"novo novo novvvooo" likova.

Mozda zvuci bezobrazno ali stvarno treba nekim ljudima da se crta.
Napisem velim slovima na pocetku oglasa da me zamene ne zanimaju i ljudi i dalje salju poruke gde nude svasta u zamenu, tako da kapiram ovog lika iako je preterao u opisu, verovatno mu je dojadilo da mu nude macke [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeste , živi od preprodaje mobova a našao da se nešto buni.. da neće da ga hlade još 3 brazilke dok ne plaća porez državi ?

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno