Kica1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.12.2010
- Poena
- 169
Pa to ti i kažem , pokušavaš da ga opravdaš kupcima koji bi da pazare jeftinije . I ja bi jeftinije . Za skupo se ide u prodavnicu .Opravdanja nema, uvek je tako, svaki dan se javi neko ovde da je prevaren a svi su hteli da uzmu nesto mnogo jeftino.
Znaci, po vama je ovaj oglas (sa Bencha je) teska prevara, za robiju:Ja takve ploce prodajem za 2500din i veoma brzo ih prodam.
Kojih crnih 15e.
Znaci, po vama je ovaj oglas (sa Bencha je) teska prevara, za robiju:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?348919-AMD-4200-i-Biostar-AM2-ploca
Ja ne mislim to.
Ponovo, ako neko hoce, prodacu mu 775 plocu, ispravnu, testiranu po 3500.
Nemojte vise smarati.
U pitanju su bile mATX ploce, "renomiranih" proizvodjaca MSI, ECS Biostar i jedna ASUS.
Ali sve su osakacene, lowend ploce. Dakle: ECS AMD 690vm-fmh, MSI 7173, MCP6P, Asus M2N
Nijedna od njih NE VREDI vise od 15e. Na kolicinu idu jeftinije.
Pa i ovde
su i neke AM2 ploce. Tako da je cena skroz realna.
A nijedna 775 ploca stara 5+ godina ne moze da vredi vise od 3000din. To sto ima nerealnih (pre)prodavaca je neka druga prica.
Mislim da je vreme da ne idemo vise u offtopic.
Da li je neko kupio ovaj telefon od Vere iz Subotice? Na kp pise da je garancija 24 mjeseca, ima li neko iskustva sa njom? Druga opcija je Smiljana, takodje iz SU, ali ona daje 12 mjeseci garancije.
Zaposleni u firmi koja radi reciklazu uzimaju komponente i prodaju na KP.Evo da se javim sa novim informacijama vezano za prevaru na KP.
Graficku koju sam kupio i za koju se ispostavilo da nije ispravna sam poslao na reklamaciju. Par dana kasnije me zovu iz servisa i kazu mi da je to graficka koja je rashodovana kod njih u servisu i da je poslata na reciklazu.
Kako je dospela nazad na oglase, niko nema pojma. Nezvanicno, valjda im to nije jedina kartica koja je nestala. Uglavnom, i oni su nesto pominjali policiju. Jos cu ja da ispadnem krivac![]()
Zasto bi se on nervirao zbog tudje kradje ili pronevere, on je ostecena strana. Citaj pazljivije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari