Šta je novo?

Kućna multimedija Kupovina tv-a - Tcl c765 ili Hisense U7NQ?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

UroshB

Zapažen
Učlanjen(a)
21.01.2025
Poena
2
Pozdrav svim clanovima foruma, nameravam da kupim Tv za svoju sobu pa mi je potreban savet sta uzeti, budgeg max 110000 din, ranije sam u sobi gledao tv na monitoru od 24 incha koji je bio prikacen na eon box, televizor bi gledao sa otprilike 3m udaljenosti pa se dvoumim izmedju dva modela televizora Tcl c765 ili Hisense U7NQ a takodje i izmedju velicine od 65 i 55 incha, Tcl je dostupan kod nas samo u velicini od 65" a Hisense ima u obe dimenzije. Bojim se da mi nakon ovog monitora od 24" tv od 65" ne bude veliki iako je po vecini internet kalkulatora dimenzija od 65" idealna za tu razdaljinu. Pa ako neko ima savet i iskustva u vezi dijagonale i modela televizora koji bi bio najbolji izbor slobodno neka se ukljuci, svaki savet je dobrodosao, hvala unapred.

oba su sjajna, kod mene je garancija i OS (google os) prevagnulo na TCL, jos me na kraju na akciji ispao 100e manje za 65" verziju.
Ali bukvalno sam ta dva televizora imao u opticaju.
Sto se tice velicine, ne postoji PREVELIK televizor, taj televizor sam roditeljima uzeo posle 47" lg, roditelji najzad vide titlove i rezultate na utakmicama bez naocara :)

Da li vam je dosla potvrda garancije? Pisalo je da ce u roku 30 dana i nema

Takodje sam uzeo 65c765, po istoj ceni u istoj radnji, slika je super nemam zamerki uopste i zvuk je super. Da li vredi, po meni vredi. Uživanje je igrati ps5 i gledati F1.😃 Trenutno su podigli cenu u toj radnji na 111.999 rsd. Sigurno ima negde i jeftinije. @mmmirkec

Takodje sam uzeo 65c765, po istoj ceni u istoj radnji, slika je super nemam zamerki uopste i zvuk je super. Da li vredi, po meni vredi. Uživanje je igrati ps5 i gledati F1.😃 Trenutno su podigli cenu u toj radnji na 111.999 rsd. Sigurno ima negde i jeftinije. @mmmirkec
To me i interesuje kakav je na ps5. Trenutno imam ovaj Vox qled 55VAQ750B kontam da je dosta bolja slika na tcl. Ima u Tempu 102000 mislim da ima neka promocija 2+3 godine garancije.

Poslednja izmena:
Meni lično odličan na ps5, ne skidam se😃. Da, kada kupiš i stigne ti, popuniš obrazac za produženu garanciju 3+2. Na tv-u imaš i opciju da uključiš game master

Game Master deactivates post-processing effects while simultaneously activating Auto Low Input Latency Mode.

Tačno tri radna dana, čim sam poručio sutra dan su me zvali i ponudili dve opcije, standardna isporuka rekli su da stiže za nedelju dana i neka kao brža stiže za tri dana. Odabrao sam standardnu oni poslali ovom drugom kao bržom....

Meni lično odličan na ps5, ne skidam se😃. Da, kada kupiš i stigne ti, popuniš obrazac za produženu garanciju 3+2. Na tv-u imaš i opciju da uključiš game master

Game Master deactivates post-processing effects while simultaneously activating Auto Low Input Latency Mode.
Ma ja se smorio kad dodjem od drugara on ima isto ps5 ali Lg c3 sou slika.Videcemo sa ovim tcl bezi mu siguno u slici ali ne toliko. Nije losa ova mini led tehnogija odnos kontrasta. Jeste imali priliku igrati ps5 na Oledu cisto pordjenje radi sa ovim tcl modelom?

Sta mislite tcl 65c765 u radnji sa 5 god.. Garancije ili Lg 55C4 sa kp 3 godine garancije dal uopste vazi ocigledno iz Madjarske? Sta vi mislite? Lg je inace skuplji 5-6 hiljada

kao korisnik oleda i tcl 765 , OLED JE MAMA :)
Ali i google OS je MAMA spram tih lg,hisense, samsung osova... Svakako je to reshivo smartboxom...ali eto ja sam prelomio zato i philips = oled+ android + ambient .

kao korisnik oleda i tcl 765 , OLED JE MAMA :)
Ali i google OS je MAMA spram tih lg,hisense, samsung osova... Svakako je to reshivo smartboxom...ali eto ja sam prelomio zato i philips = oled+ android + ambient .
Pozdrav! Koji Philips Oled si uzeo, nesto trenutno aktuelno ili je ranije uzimano?
Ja se lomim izmedju ovog Tcl C765 i Samsung qe55qn80f(u prednarudzi doduse) oba Mini led s tim da je Samsung 250 eura skuplji ali dolazi soundbar kao poklon uz njega. Oba idu sa 2+3 godine garancije uz registraciju.

ranije stari model sam uzeo. TCL sam sada uzeo roditeljima.

Vrh Dno