Šta je novo?

Kućna multimedija Kupovina tv-a - Tcl c765 ili Hisense U7NQ?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

UroshB

Zapažen
Učlanjen(a)
21.01.2025
Poena
2
Pozdrav svim clanovima foruma, nameravam da kupim Tv za svoju sobu pa mi je potreban savet sta uzeti, budgeg max 110000 din, ranije sam u sobi gledao tv na monitoru od 24 incha koji je bio prikacen na eon box, televizor bi gledao sa otprilike 3m udaljenosti pa se dvoumim izmedju dva modela televizora Tcl c765 ili Hisense U7NQ a takodje i izmedju velicine od 65 i 55 incha, Tcl je dostupan kod nas samo u velicini od 65" a Hisense ima u obe dimenzije. Bojim se da mi nakon ovog monitora od 24" tv od 65" ne bude veliki iako je po vecini internet kalkulatora dimenzija od 65" idealna za tu razdaljinu. Pa ako neko ima savet i iskustva u vezi dijagonale i modela televizora koji bi bio najbolji izbor slobodno neka se ukljuci, svaki savet je dobrodosao, hvala unapred.

oba su sjajna, kod mene je garancija i OS (google os) prevagnulo na TCL, jos me na kraju na akciji ispao 100e manje za 65" verziju.
Ali bukvalno sam ta dva televizora imao u opticaju.
Sto se tice velicine, ne postoji PREVELIK televizor, taj televizor sam roditeljima uzeo posle 47" lg, roditelji najzad vide titlove i rezultate na utakmicama bez naocara :)

Da li vam je dosla potvrda garancije? Pisalo je da ce u roku 30 dana i nema

Nazad
Vrh Dno