Snižena cena za 57%, izbegavajte to.
Šta mislite između ovoga FSP Napajanje Hyper 80+ Pro - 700 W - 7100 dinara ili FSP Napajanje HV PRO 650 W 80+ - 6200 dinara? Uzeću neko od ovihTaj raidmax je model iz 2015te godine ja mislim, nije baš totalna propast ali ne bih preporučio.
Hvala puno.Oba imaju 80+ certifikat, istu zastitu(OCP, OVP, OPP, SCP) razlika u amperima na 12+ vrlo mala(4) ja bih isao na ovo jeftinije sasvim dovoljno.
Još samo ovo pitanje, je l' misliš da je dosta za 12100f i 1070 turbo?Nema na čemu. Pozdrav!
A što ne FSP HV PRO 650 W i 1200 din je jeftinije?FSP HYDRO PRO 600 80+Bronze napajanje, 7430din,
Nikakve razlike u kvalitetu nema, razlika u efikanosti 3% i manje ampera na 12+ grani (kod ovog modela od 600W)
@Minke naravno da je dovoljno, TDP 1070 150 W, CPU 89 W, ostatak konfe max 100w pa racunaj. pozz
Hvala vam na pomoći. Pre nego što sam naleteo na ovu akciju ( ne znam da li smem da navedem gde) hteo sam da kupim EVGA 700W BR 80+ Bronze za 7600 din. ili EVGA 700+ White - 7200 din. Akcija traje još 13 sati i pored onog FSP HV 650w i ovo je sniženo:@Gadoguz @Rick je mislio na kvalitet ventilatora. Hydro Pro ventilator ima bolje leziste/bolji motor, i duze ce trajati pre nego sto krene da tandrce/i/ili se pokvari.
To je glavna razlika (ima jos par drugih, manjh u samom napajanju, ali ventilator je glavna, opipljiva, koje ce se prakticno pokazati posle nekoliko godina).
Nije velicina razlika ista za sve, nekome ne smeta da se ventilator cuje, i zamenice napajanja sa drugim pre nego sto se pokvari/krene nekotrolisano da tandrce, neko je dodatno osetljiv na buku, pa nece da trpi, itd, ...
Zato sto se ne prodaje u Evropi vec 3 godine.Još samo ovo pitanje, je l' misliš da je dosta za 12100f i 1070 turbo?
A što ne FSP HV PRO 650 W i 1200 din je jeftinije?
Da sam znao da će kupovina napajanja da mi bude ovako teška, ne bih ni sklapao. Je l' možeš da ni predložiš neko napajanje ili da uzmem ono FSP HV PRO 650w? Meni ne smeta ako bude bučno posle nekog vremena itd.@Minke93 EVGA BR jos i ajde nekako (ali je losije od ostalih), W1 nikako, to je Tier F rizik.
Koje je to ventilator u Hydro napajanju(u ovom konkretno modelu), u HV PRO 650W je: https://www.ebay.com/itm/304032498132@Gadoguz @Rick je mislio na kvalitet ventilatora. Hydro Pro ventilator ima bolje leziste/bolji motor, i duze ce trajati pre nego sto krene da tandrce/i/ili se pokvari.
To je glavna razlika (ima jos par drugih, manjh u samom napajanju, ali ventilator je glavna, opipljiva, koje ce se prakticno pokazati posle nekoliko godina).
Nije velicina razlika ista za sve, nekome ne smeta da se ventilator cuje, i zamenice napajanja sa drugim pre nego sto se pokvari/krene nekotrolisano da tandrce, neko je dodatno osetljiv na buku, pa nece da trpi, itd, ...
Hydro (rifled bearin), naspram obicnog sleeve u jefitnijem, tako su segmentirana FSP napajanja. Bukvalno im pise na stranicama, i na poredjenju. To im je glavna segmentacija, mir sa mogucom bukom, i duzina trajanja ventilatora na 3-8 godina opsegu, ...Koje je to ventilator u Hydro napajanju(u ovom konkretno modelu),
Naravno Tier lista, da se ne uzme neko problematicno, kao EVGA W1 krs na primer.I opet se pominje tier lista, kakva crna lista za 50e napajanje brate dragi
U teoriji, u praksi je drukcija prica, sve zavisi od kupca do kupca, za potrebe koje ima @Minke93 se slazem sa tobom.i bilo koje da uzme zavrsit ce posao.
Koje god onda, onda ti nije bitno da je bolji ventilatorMeni ne smeta ako bude bučno posle nekog vremena itd.
Ok, hvala u svakom slučaju. Mislio sam da dam do 8000 za napajanje, ali ako su tako sličnog (ne)kvaliteta u tom cenovnim rangu onda svejedno.Hydro (rifled bearin), naspram obicnog sleeve u jefitnijem, tako su segmentirana FSP napajanja. Bukvalno im pise na stranicama, i na poredjenju. To im je glavna segmentacija, mir sa mogucom bukom, i duzina trajanja ventilatora na 3-8 godina opsegu, ...
Naravno Tier lista, da se ne uzme neko problematicno, kao EVGA W1 krs na primer.
U teoriji, u praksi je drukcija prica, sve zavisi od kupca do kupca, za potrebe koje ima @Minke93 se slazem sa tobom.
Koje god onda, onda ti nije bitno da je bolji ventilator
4. FSP Hyper 80+ Pro - 700 W - 7100 din je sasvim ok
Ako bas hoces da ustedis i 1. za 6200 din je sasvim ok i radice sa tvojim trenutnim komponentama
Double Forward za 1070, uf, ne, jedva prolazno. al za novije/jace graficke nikako naspram DC-DC FSP napajanja i MWE. S12II 620W napajanje je za muzej.Seasonic S12II Bronze 620W SS-620GB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari