Šta je novo?

kupovina koristene graficke kartice

Kad smo već kod polovnih, šta mislite o ovoj ASUS EKWB 3070/8gb za 270e? Nešto mi ovo povoljno a taman bi mi leglo jer sklapam vodeno hlađenje.
Realno ništa mi jače i ne treba za povremeni gaming na 1080p od ove trenutne RX 6600XT što imam, ali nema gpu blokova pa razmišljam o zameni.

pa tesko se to prodaje zbog bloka a covek prodaje svoje nije preprodavc pa je istripovao da to sada kosta kao suvo zlato. Realno je vencanica, vecin koja ide na vodeno ide na jace karte ovo je super cena svakako.

Kad smo već kod polovnih, šta mislite o ovoj ASUS EKWB 3070/8gb za 270e? Nešto mi ovo povoljno a taman bi mi leglo jer sklapam vodeno hlađenje.
Realno ništa mi jače i ne treba za povremeni gaming na 1080p od ove trenutne RX 6600XT što imam, ali nema gpu blokova pa razmišljam o zameni.
Ni meni ovo ne deluje kao prevara. I ja uskoro kupujem novu mašinu pa ne znam šta da radim sa starim delovima, osim što gledam koje su najjeftinije cene tih delova pa da probam da ih uvalim đuture.
Ali ono što me zanima je zašto menjaš bolju sa lošijom grafičkom, samo zbog vodenog hlađenja karti koje se ionako ne greju previše?

Jeste venčanica :) ali je bas taman, bar u ovom trenutku.
Kad sam ušao u ovu priču oko "custom" vodenog moram onda i grafičku pod vodu da stavim za kompletnu satisfakciju a ovo mi dodje trenutno najisplativije s obzirom da je glavni razlog prelazak na novu graficku vodeni blok a ne neka potreba.
A ovu moju mogu da prodam za slične pare, + dobijam jaču kartu, jos vaznije vodeni blok ali gubim garanciju.

Uzeh grafulju :), morace samo da padne jedno ribanje.
Super ispalo.
20230427_153226.jpg

Nazad
Vrh Dno