Tako je ,Koga briga za cop tokom noći kada je struja u nižoj tarifi, neka radi klima kao grejalica i neka cop bude 1... Samo je bitno da može da greje i da se kuca ne hladi. Bitnija je modulacija preko dana kada je toplije i da lepo održava temperaturu, a ne da radi kao on-off klima.
Raspored je takav da moze jedna klima sve da pokrije. Mislio sam da preko neta upalim klimu ranije da se zagreje/umlaci prostor ako je to izvodljivo. Mada nije meni problem da dodjem u hladno, imam kamin, zalozi se vatra, ugreje se to brzo jer nije veliki prostor. Ali bih malo da smanjim obavezu oko drva , te kupi, te cepaj, te slozi, te zalozi, te prospi pepeo, te ocisti, te okreci na prolece. A klima mi svakako treba jer postojeca crkava, zato sam i mislio kad vec planiram da kupim drugu da moze i da zameni kamin dobrim delom .Ne znam kakav je raspored prostorija da li jedna klima može da pokrije sve.Što se tiče grejanja klima mora da radi stalno da bi održavala zadatu temperaturu.Kažeš da koristiš vikendicu samo vikendom ali klima mora da radi stalno na grejanju da bi održavala temperaturu.Ne znam koliko bi bilo isplativo da investiraš u klimu samo za grejanje vikendom.
Šta je problem kod gree eco pular?Lično ni jedna, radike kupi pa ako treba i malo dodati novaca kulturnu klimu. Nešto što je provjereno a raja piše da im radi posao. Znači u suštini, malo prelistaj unazad temu i sam ćeš zaključiti šta valja a šta ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari