Šta je novo?

Kupovina igara sa PS Store-a

krcky

Slavan
Učlanjen(a)
04.03.2008
Poena
301
Hocu da kupim Teken 5 sa ps stora pa me zanima kako je najbolje to da uradim i sa kog stora (uk,us?). Kako da se registrujem i koju adresu da kucam da bi mi prihvatili karticu? Imam VISA interenet karticu banke inteza ali nikad do sada nisam placao sa njom.. da li moze sa tom karticom ili mora da se otvara nalog na entropay-u?

I jos jedno pitanje: Da li teken 5 mogu da igraju dvoje igraca offline ili moze samo online?

1. US nalog.
2. Mora entropay
3. ne znam za tu karticu dal radi za entropay, znam da radi ona omladinska kartica erste banke
4.Tekken 5 DR mozhe da se igra offline u dva igracha(ko i bilo koja druga tabachina).

again, postujem uputstvo kako se to radi:
Citiram korisnika: jovus
E cuo sam ovo pitanje na raznim stranama, i cak sam cuo price kako je "nemoguce" and stuff and stuff... E pa moguce je!

Pa ovako tutorial mozda nije bas najjasniji al potrudicu se:
1) Napravis Acc na americkom PSN-u. Zapamti adresu koju si stavio i sve, posto ce ti trebati kasnije.
2) odes na w*w.entropay.com i kliknes na : get my entropay card
3) kreiras virtuelnu visa karticu, u kojoj su bitne sledece stvari: da se podaci slazu sa podacima iz tvog PSN accoutna, i da stavish USD kao valutu.
4) kad si napravio tu virtuelnu kreditnu karticu, treba da addujesh pare na nju, pa idesh na opciju add founding resource.
5) ja sam uzo iz erste banke onu vizu za mlade, i uneo njene podatke(moras prave podatke da uneses posto je to bukvalno online transakcija s tvoje prave kartice)
6) Kad ti je kartica ok, odes na Load Card, i dodas(za pocetak 10$ na cega ti je provizija oko 0.5$)
7) kad to prodje, odes na PSN na tvoj Account Management, i tamo imas Add Founds to my Playstation Wallet. I ukucas podatke tvoje virtuelne kartice s sve onom adresom iz amerike(ja sam pri registraciji naso adresu nekog hotela u Los Angelesu :p)
8) Dodas pare, i kupujes do mile volje!
Everyday Shooter i PixelJunk Monsters su bolesno zarazne igre. Sad cu uzeti i Super Stardust HD i Omega Dawn za WH.
Ako neki korak nije jasan, kontaktiraj, objasnicu! POZZ!

ej hvala ti puno za ovaj tutorial... probacu sutra pa javljam dal sam uspeo :)

Za EU ti ne treba Entropay kol'ko se ja secam...Mozesh bezbrizno da placash u ojrima ;)

Za EU josh nisam nashao kako mozhesh da kupujesh, jer srbije nema u listi, pa nema ni nasheg PS stora, a problem je zbog toga shto kartica s koje kupujesh mora imati i adresu koju si registrovao na PSN-u ergo sve kartice registrovane u srbiji kolko znam ne rade na PSN-u.

to Jovus.
Registrovao sam se i ubacio karticu na entropay. Posto nemaju opciju za Amex:mad:
morao sam da ubacim master. I to kao sve proslo ok ali mi vec ceo dan stoji na entropay onako zatamnjeno za load funds i pise nesto tipa your account currently have insufficient rights....
E sad jel to normalno, mislim jel treba neki odredjeni vremenski period da prodje dok se aktivira or something else...

Da. Meni npr kad sam se registrovao su zatamnili sve, i stigao mi je mail u kome trazhe da im poshaljem slike ili scanove svoje lichne karte, pasosha, i visa kartice chije sam podatke uneo(ali da zatamnim srednjih 8 brojeva na kartici). naravno ja kao svaki balkanac sam se odma uspanichio i mislio da su me neshto provalili, da ce neshto da me tuzhe. prichao sam s nekim likovima iz britanije i rekli mi da je to normalno, pa sam slikao sve shto su trazili(telefonom) i poslao im slike. Odma su mi otkljuchali nalog i sve se izvinjavali kako su jelte morali da provere i bla bla bla :D
tako da, ukratko, to je normalno. :)

a kad su ti to trazili?

pa odma chim sam se registrovao, stavili mi blok na account, i poslali mail. al to se desi da tako svakom 50. provere.

Poslednja izmena:
OK
thx man:wave:

Da potvrdim da ovo radi:banana:

Par napomena za novajlije, da se ne zalete kao ja...

1) Minimalan iznos za prebacivanje sa vase VISA kartice na Entropay je 10$
2) Minimalan iznos koji PS Store Wallet uzima je 5$
3) Na svaki iznos koji napravite na PS Store-u se dodaje porez (Tax) u iznosu od nekih 8.5%

Hvala jovus na eksperimentisanju:wave:

Poslednja izmena:
Moze li potvrda da li rade VISA internet kartice i koje, jos nisam otvorio nijednu pa da znam koja radi... Imam banku Intesu u kraju pa bi ona bila najzgodnija, Wipeout HD stize jos malo pa da budem spreman :)

Dopuna za sve koji kupuju:
Ne morate dodavati pare na PS store Wallet. u trenutku kada odluchite da ocete neshto da kupite(a ako ste pre toga dodavali sa entropay karticom), ps store ce vam automatski skinuti s kartice koliko treba(to da bi izbegli te gluposti oko limitiranog dodavanja).

Inache kupio sam EDEN, i igra je magichna! :D

uradio sam sve sto pise medjutim kad god pokusam da dodam karticu na nalogu mi skine po 1$ i nikako nece da je primi,pokusao sam sa dva naloga i dve nove entropay kartice i isto :( sve sam uradio kao u uputsvu.Da li neko ima predlog sta da radim?

Recite mi da ovo nije ono sto mislim i da ce biti nekog nacina da kupim Wipeout HD.. :trust:

Entropay no longer an option on PSN

Those of you hoping to grab yourself a copy of Qore, or purchase anything else on the US PSN whilst not actually having a US credit card, can colour yourselves disappointed. Apparently, the virtual Visa Card issuer Entropay no longer works in Sony's online shop

http://n4g.com/gaming/NewsCom-198184.aspx?CT=2

Dajte bre, nije valjda jedini nacin kupovine preko Store-a pao u vodu sada?! :wall:

Neka neko potvrdi, pa da se ubijem. :(
Taman sam se spremio da kupim Wipeout i SSHD i sad ovo. :(

Juce sam koristio Entropay da platim igru i radilo je bez problema...

Ako sve prsne, osta je da kupujemo nekako one PSN kartice...

Jel za UK store i dalje nema resenja?

Poslednja izmena:
Evo sad citam, radice (ne znam dokle) za one koji su vec napravili entropay nalog, ali za one koji sad to pokusaju ne radi :(
Zna li iko na koji nacin bi mogao da pazarim Wipeout sad?

Evo sad citam, radice (ne znam dokle) za one koji su vec napravili entropay nalog, ali za one koji sad to pokusaju ne radi :(
Zna li iko na koji nacin bi mogao da pazarim Wipeout sad?

pa veoma lako ga mozes pazariti. ako bude moglo da se sheruje igra(a do sad samo Warhawk i GT5p nije mogao), ja cu uzeti igru(svakako) pa cu ti sherovati. :)

Poslednja izmena:
pa veoma lako ga mozes pazariti. ako bude moglo da se sheruje igra(a do sad samo Warhawk i GT5p nije mogao), ja cu uzeti igru(svakako) pa cu ti sherovati. :)

Hvala lepo na ponudi :) ali da li ce to znaciti da kad si ti online ja ne mogu u isto vreme i suprotno? Koja su ogranicenja takvog share-ovanja?

Nazad
Vrh Dno