1. US nalog.
2. Mora entropay
3. ne znam za tu karticu dal radi za entropay, znam da radi ona omladinska kartica erste banke
4.Tekken 5 DR mozhe da se igra offline u dva igracha(ko i bilo koja druga tabachina).
again, postujem uputstvo kako se to radi:
Citiram korisnika: jovus
E cuo sam ovo pitanje na raznim stranama, i cak sam cuo price kako je "nemoguce" and stuff and stuff... E pa moguce je!
Pa ovako tutorial mozda nije bas najjasniji al potrudicu se:
1) Napravis Acc na americkom PSN-u. Zapamti adresu koju si stavio i sve, posto ce ti trebati kasnije.
2) odes na w*w.entropay.com i kliknes na : get my entropay card
3) kreiras virtuelnu visa karticu, u kojoj su bitne sledece stvari: da se podaci slazu sa podacima iz tvog PSN accoutna, i da stavish USD kao valutu.
4) kad si napravio tu virtuelnu kreditnu karticu, treba da addujesh pare na nju, pa idesh na opciju add founding resource.
5) ja sam uzo iz erste banke onu vizu za mlade, i uneo njene podatke(moras prave podatke da uneses posto je to bukvalno online transakcija s tvoje prave kartice)
6) Kad ti je kartica ok, odes na Load Card, i dodas(za pocetak 10$ na cega ti je provizija oko 0.5$)
7) kad to prodje, odes na PSN na tvoj Account Management, i tamo imas Add Founds to my Playstation Wallet. I ukucas podatke tvoje virtuelne kartice s sve onom adresom iz amerike(ja sam pri registraciji naso adresu nekog hotela u Los Angelesu

)
8) Dodas pare, i kupujes do mile volje!
Everyday Shooter i PixelJunk Monsters su bolesno zarazne igre. Sad cu uzeti i Super Stardust HD i Omega Dawn za WH.
Ako neki korak nije jasan, kontaktiraj, objasnicu! POZZ!