...Gornji je honkong sajam a ovaj dole je taj veliki canton fair. Na sajtu moze da se nadju samo osnovne stvari. Lokacije, Datumi ....
Ako neko nije ukapirao zasto ja mislim da ako se puknu pare na 1 kvalitetan uredjaj, postoji potreba da CEO sistem bude kvalitetan, ne znam sta da im kazem
1 losa komponenta sistema obara ceo utisak. Uzmi vrhunski dvd plejer i povezi ga na neo TV i imaces isti efekat kao da si neo dvd povezao na neo tv.
Mislim imam ja kuci teac zvucnike od 50 kila komad i 800 dolara komad, koji sluze kao stalak za lampu i stalak za saksiju, i cuo sam ih kad sam mogao i dan danas nekad kad ih slusam sa pojacala koje je rucno radjeno ronim suze pri pomisli na mp3, tako da znam otrilike o cemu pricam. Moj cale bi verovatno znao mnogo vise, al necemo njega na benchu![]()
Da nam Ei Nis radi valjano ne verujem da bi bilo toliko novih "proizvidjaca" na trzistu. Zamisli samo "Ei Divx Player" :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari