Dorry
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.07.2004
- Poena
- 710
Slusajte ovaj biser:
Pre nedelju dana otisao sam do nove radnje koje su otvorila u blizini moje kuce. Ujdem ti ja tamo i vidim nekog lika kako chilluje :smoke: sa Heavy Metal muzikom i ne vidi da sam ja usao. Tek posle nekoliko mojih zescih "Kasljucanja" on se probudio i rekao mi je zdravo. OK. Sada sam ja krenuo da ga pitam.
JA: Imas li kuler 8 ili 80cu ili kako god?
ON: Cekaj da vidim...
Ja sada gledam lika, kad on trazi po kulerima za procesore. Ajde ja cutim, pa da vidim sta ce da kaze.
ON: Evo imam kuler TT 8 na stanju cena XX (ne secam se)
JA: Ma ne kuler za procesor, nego kuler za kuciste, znas onaj Secondary fan.
ON: E imam takve.
JA: Koliko su ti
ON: 240 dinara.
JA: A-ha. A reci da li imas kuler sa diodama na njemu...
(Sada valjda znate kako izgleda kuler 80x80 sa diodama. To je kuler obican za kucite samo sto u uglovima ima diode
)
ON: Sta ti je to?
Pazi lika umesto da pita kako to izgleda, ili sta je, on mene pita sta je to :d
JA: Pa to ti je onaj kuler za kuciste obican sto ti imas, onaj po 240, samo sto ima diode u uglovima
.Ja Imam jedan takav kod kuce na mojoj providnoj strani.
ON: Ja stvarno ne znam...
E sada. Najveca fora je bila u tome sto pored njega je bio jedan kompjuter koji je imao providnu stranu i koji je imao KULER 80 SA DIODAMA :d
JA: Pa evo ovako izgleda... (I ja mu pokazem)
ON: Pa stvarno ne znam... Ostavi mi ti tvoj broj, pa cu te ja nazvati...
Rekao sam mu broj i izasao sam.
I sta sada covek da kaze? Jedno je sigurno - da puno ljudi koji nisu upoznati u kompjutere otvaraju svoje firme, i sada su oni tu neke baje koje puno znaju.
Inace ovo sam morao da vam ispricam, jer ne bih mogao da postavim pitanje:
Da li neko zna koliko kosta jedan kuler sa diodama (ili sta vec
) u BG i koliko obrtaja ima. Da li radi kao klasicni na 2800+-10% ili drugaciji je.
Hvala unapred.
Pre nedelju dana otisao sam do nove radnje koje su otvorila u blizini moje kuce. Ujdem ti ja tamo i vidim nekog lika kako chilluje :smoke: sa Heavy Metal muzikom i ne vidi da sam ja usao. Tek posle nekoliko mojih zescih "Kasljucanja" on se probudio i rekao mi je zdravo. OK. Sada sam ja krenuo da ga pitam.
JA: Imas li kuler 8 ili 80cu ili kako god?
ON: Cekaj da vidim...
Ja sada gledam lika, kad on trazi po kulerima za procesore. Ajde ja cutim, pa da vidim sta ce da kaze.
ON: Evo imam kuler TT 8 na stanju cena XX (ne secam se)
JA: Ma ne kuler za procesor, nego kuler za kuciste, znas onaj Secondary fan.
ON: E imam takve.
JA: Koliko su ti
ON: 240 dinara.
JA: A-ha. A reci da li imas kuler sa diodama na njemu...
(Sada valjda znate kako izgleda kuler 80x80 sa diodama. To je kuler obican za kucite samo sto u uglovima ima diode
ON: Sta ti je to?
Pazi lika umesto da pita kako to izgleda, ili sta je, on mene pita sta je to :d
JA: Pa to ti je onaj kuler za kuciste obican sto ti imas, onaj po 240, samo sto ima diode u uglovima
ON: Ja stvarno ne znam...
E sada. Najveca fora je bila u tome sto pored njega je bio jedan kompjuter koji je imao providnu stranu i koji je imao KULER 80 SA DIODAMA :d
JA: Pa evo ovako izgleda... (I ja mu pokazem)
ON: Pa stvarno ne znam... Ostavi mi ti tvoj broj, pa cu te ja nazvati...
Rekao sam mu broj i izasao sam.
I sta sada covek da kaze? Jedno je sigurno - da puno ljudi koji nisu upoznati u kompjutere otvaraju svoje firme, i sada su oni tu neke baje koje puno znaju.
Inace ovo sam morao da vam ispricam, jer ne bih mogao da postavim pitanje:
Da li neko zna koliko kosta jedan kuler sa diodama (ili sta vec
Hvala unapred.