Šta je novo?

Hardver Kuler - prelazno rešenje I5-12600kf

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

ZGavrilovic

Cenjen
Učlanjen(a)
02.04.2014
Poena
160
Stigao mi je pomenuti procesor i deepcool castle, ali naravno, bracket pravi problem (koliko vidim, neće mi stići narednih 15ak dana).

Interesuje me sta bih mogao da uzmem kao prelazno i najpovoljnije rešenje dok mi ne stigne pomenuti bracket?

Imaš ovaj na KP:LC Power CPU cooler CC-120 novo LGA 1700 za 3500din, verovatno ima i u radnjama samo proveri da li ima kačenje za Lga1700.

Možda i sa KP Arctic Freezer 34 eSports, ako je još uvek 30ak evra i ako bi mu dopremili za dan-dva...

Mada, može da stavi i nešto jeftinije, privremeno, ako ga ne mrcvari...ne verujem da procesor vuče više od 100W u ugrama.

Poslednja izmena:
Koji kuler za i5 12400F, konfa je iz priloga i vreme je da se zameni fabrički bučan kuler, ipak je došlo leto :)

Arctic Freezer i35 ili Be quiet! Pure Rock 2 BK007? Ili možda neki drugi u tom rangu, svejedno dal je KP ili domaće radnje, ovo sam konkretno našao u domaćoj radnji, ali svaka preporuka je dobro došla.

Ja bi Freezer 34 eSports/Freezer 34 eSports Duo ima u našim radnjama, proveri samo da ima kačenje za lga1700
kod i35 se ne može menjati ventilator.

E to me više brine, u suštini i35 postane neupotrebljiv ako mu ne daj bože crkne ventilator.. Gledao sam i eSports deluje mi skroz ok, ali ga nisam našao u domačim radnjama, ali svakako ako imate još nešto na umu slobodno recite

a tiganjom da ga hladi dok ceka reklamaciju, to ne moze biti gluplja kupovina. ventovi su potrosna roba i jedina stvar koja se na kuleru moze pokvariti. bez'te od toga...

Kao prelazno rešenje stock Intelov kuler koji si dobio uz proc. Neće ništa da ti fali za par dana korišćenja. Ne bacaj pare.

ma svejedno je glupa kupovina, hladnjak moze trajati vecno, ventilator tesko vise od par godina...osecam da ovaj kuler cim ode iz garancije ode u vecna lovista.. toliko sam ventilatora prosao ako se imalo forsiraju ne prezive ni pola od radnih sati u specifikaciji...

Upravo zbog toga, jer sto bi bacio komad bakra i aliminijuma ako ne moram, samo stavim drugi vent i teramo dalje..
Hvala na preporukama, sad jos da legne 100eur od burazera naseg svemocnog pa da se kupi 😁

Da ne pravim novu temu, treba da sklopim konfu, verovatno sa i3-12100. Jel nekom poznato dal ima da se nabavi kuler sa odgovarajućim kačenjem, nešto u rangu TX3?

Nazad
Vrh Dno