DRAX je napisao(la):Moze li neko da mi preporuci najtisi kuler za durona, normalno dostupan u Bg. Ovaj moj trenutni fop 32 me vise izlude sa sistanjem, a i moje ukucane. A macka se prosto pretvori u pufnu kada prodje pored kucista FX
DRAX je napisao(la):Moze li neko da mi preporuci najtisi kuler za durona, normalno dostupan u Bg. Ovaj moj trenutni fop 32 me vise izlude sa sistanjem, a i moje ukucane. A macka se prosto pretvori u pufnu kada prodje pored kucista FX
jel to raptor speeze? moram ja meni da uzmem nesto novo, a SK7 nikako da stigneMAD_MUzzY je napisao(la):Ja imam Speeze i fantastican je. Ladi moj 1700@2200 savrseno! Max 40c. I naravno ultra je tih![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):Ja imam Speeze i fantastican je. Ladi moj 1700@2200 savrseno! Max 40c. I naravno ultra je tih![]()
Nebojsa Lukic je napisao(la):Koja je to fora, meni je max 47 (isti CPU) i jos FridgeRock koji je bolji cooler? Ploca je KX7. Na leru je 41.
Suvi je napisao(la):Nije mi jasna tolika frka oko temperature AMD-a! Ja imam XP 1600+ i hladim ga Titanom koji radi na 2200, a cooler je mlak, temeratura je sad 38-39 C posle maltretiranja 43 i to je to. Cak se iploca buni pri boot-u, kao cooler ti ne radi da iskljucujem ili ne. Ne brini za temeraturu procesora ako si bilo koji od novih coolera dobro namestio.
Genghis Khan je napisao(la):je namestio na telo od Frizidera...Znato koliko sam smanjio buku...toliko da ni sam ne mogu da verujem...
Nebojsa Lukic je napisao(la):Interesuje me kako si pricvrstio 8icu?
Genghis Khan je napisao(la):E sad sam mone zanima shta je to shto ja chujem iz kompa ??? Nije nikakav fan ni hdd...Kao da sam procesor proizvodi neke zvuke...
no name je napisao(la):Pretpostavljam da si HD eliminisao tako sto si ga iskljucio, inace znaju gadno da zuje sve vreme u idle-u!
I napajanje moze da blago zuji plus sto ima fan koji tera vazduh!
Ne moze da se iskljuci pa ga nije lako eliminisati!
Ipak ne mogu da shvatim da ne mozes da odredis sta pravi zvuk! Zato imas dva uva da uhvatis pravac!
Probaj nocu kad je manja buka! A mozes da pozoves jos nekog da ti pomogne!
Ajde pa javi sta se cuje!
pa gde je to resenje, flopi je glasniji od harda. ono sto treba da uradi je da "digne" ram disk od jedno 60mega, pa onda nek podigne sistem sa diskteMihha je napisao(la):Moze, boot sa FDD i pici nesto sa flopija.
Nebojsa Lukic je napisao(la):Reci mi na kojoj brzini ti radi XP? I na kom naponu. Kada bih ja stavio svoj XP na 1.5V i na 1.47GHz ne verujem da bi presao 40 stepeni !
I moj drug ima isti problem.Ako resis sta se cuje javi ipak po zvuku koji se cuje kod njega cinimi se da je hdd i on ima ibm.Probaj drugi HDD.Bas je cudnan taj zvuk.Kod mene i da zuji nesto nebih cuo jer c6 ubi ali prema fopu 38 koji sam imao ovo je zlato.A necu da menjam nista zakleo sam se da vise necu skidati kuler.Dosadilo jos od durona koji je svaki mesec trazio jos grafita.Sada lepo xp1600 nista da ce cacka.Javi ako resis problemGenghis Khan je napisao(la):PAzi sad samo da dodam neshto...
Onda sam nakon montiranja prikljuchio se to lepo ali poshto mi je ostalo slobodno mesto uboo sam i onaj fan od Frizidera koji sam drzao u rukama...A na telu frizidera (koje je naravno bilo montirano na proc) bila je zakachena ta 8ica...E onda sam upalo komp i zatekao kalsichnu buku (od frizider-fana)...E onda sam u toku rada (deco ovo na radie kod kuce) izvukao taj fan od frizidera i video koliko se buka smanjila...
E sad pokushao sam da montiram na razne nachine al sam na kraju morao da upotrebim tanke zice i 2 gumice...Na onaj plastichni drzach fana - koji se dobije uz frizidera , sam sa deve zice (dijagonalno) "vezao" 8icu i onda sam istu "prilepio" uz fan sa 2 pomenute gumice naravno proverivshi prvo da li negde dodiruju telo (zbog topljenja)...Onda sam shteo da testiram izdrzljivost svega toga pa sam taj montirani cooler (telo+fan) drzao u rukama (za telo coolera) u mlatio jedno 2-3 minuta i nishta nije ni spalu niti se pomerilo
...To je to od prilike...A stvarno hladi isto ko frizider uz mnogo manju buku...Svaka preporuka...
E sad sam mone zanima shta je to shto ja chujem iz kompa ??? Nije nikakav fan ni hdd...Kao da sam procesor proizvodi neke zvuke...
Pacer je napisao(la):I moj drug ima isti problem.Ako resis sta se cuje javi ipak po zvuku koji se cuje kod njega cinimi se da je hdd i on ima ibm.Probaj drugi HDD.Bas je cudnan taj zvuk.Kod mene i da zuji nesto nebih cuo jer c6 ubi ali prema fopu 38 koji sam imao ovo je zlato.A necu da menjam nista zakleo sam se da vise necu skidati kuler.Dosadilo jos od durona koji je svaki mesec trazio jos grafita.Sada lepo xp1600 nista da ce cacka.Javi ako resis problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari