Moze ovako?
Ko ne placa porez da udje posle ovih sto placaju kod lekara?
Da bude poslednji na listi cekanja za operaciju srca? Da mora da stoji u Autobusu?
Da gleda RTS odlozeno? To meni deluje posteno.
Ok, postujemo one koji kazu da je drzava haos. Nek se onda voze desnom stranom ali samo po makadamu?
Da ostali koji placaju imaju prednost.
Ili to ili sam ja ****** sto placam porez ovoj drzai koju krade svaka shusha?
Zdravstveno osiguranje se NE FINANSIRA IZ PDV, nego ide % zarade na to..tachnije 2000-3000 dinara tako da nemojte da lupetate kao REKLAMA poreske uprave.
Kakve veze ima autobus sa PDV ? Pa postoji karta, znaci platish kartu vozish se, ne platish kartu ne vozish se.
Ja bih voleo UOPSHTE da ne gledam/ne placjam RTS, ne zhelim nikako da ga gledam ni odma a ni odlozeno, odlozheno ga gledam vec 20 godina(iste serije 20 godina, reprizna televizija srbije)!!
Putevi se finansiraju iz registracije I NAJVECIH NAMETA NA GORIVO NA PLANETI, ne od PDV na tehniku! Ako od 103 din poreza/l ne mogu da finansiraju puteve, ja onda stvarno ne znam....
Drzhavu niko ne KRADE sem nje same....Kako je SFRJ cela imala 1/5 zaposlenih u svom aparatu koliko sada ima "drzhava" ? I to ali bez kompjutera!!!
Zar ja treba da finansiram 10x vishe radne snage od potrebne?
Iz pdv po meni treba da se finansira osnovno shkolstvo, policija i vatrogasci ...Ostalo mi ne treba...Hvala!