loco je napisao(la):
Btw, a kakve veze ima koje je boje opticki uredjaj ako imas vratanca (videti pod b)???
Pa da, ali nisu ta vratanca *zavarena* za kuciste... moraju i ona nekada da se otvore
😉
A onda, kad zabljesne prava crna boja na ovu karbon-sivu Chieftec-a...
😀
loco je napisao(la):
PS: Osobe koje chieftec kucista nazivaju plastikanerima su nezrele, egocentricne, isfolirane osobe (kojima je u zivotu najveci problem ostati bez toalet papira) ili su pak saljivdzije zeljne sprdnje i *******cije.
Ja sam pominjao *plastiku* i Chieftec kucista u istoj recenici... ali, sebe ne pronalazim ni u jednoj od ova dva tipa osoba. (mozda ovaj drugi... malo... :d)
Ali, cisto da se zna, nisam nista rekao na racun samih kucista, samo vratanaca.
Chieftec kuciste nisam nikada imao, ali sam ih se nagledao... i radio sa/na njima... pravo sa DTK-a sam presao na TT - prvo na Xaser II, onda na Xaser III.
A, ako Xaser II nije *ama-bas-preslikano* Chieftec kuciste odgovarajuce oznake (jos jednom da napomenem, BEZ metalnih vrata, BEZ sminke, BEZ dodatnih fanova)... onda ja ne znam sta je.
EDIT. Izvinjavam se, sad vidim da je i srkiller pominjao plastiku i Chieftec, mozda se locov izliv besa odnosio na njega
🙂