Šta je novo?

Kucista

• Začetnik teme Začetnik teme m4rko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos jedan glas za Xaser! :smoke:

POZ :wave:

m4rko je napisao(la):
Xaser da je malo bolji bio bi krsh... Mani se covece 🙂

Po cemu je to Xaser krsh? Evo reci jednu jedinu stavku.

Xaser i Chieftec su extra kucista, ne znam sta se bezveze raspravljate, ostalo je samo stvar ukusa

m4rko je napisao(la):
Xaser da je malo bolji bio bi krsh... Mani se covece 🙂
Ako nemas neki pametniji komentar koji bi pomogao coveku, bolje se ne ubacuj ovako. :wall:
Sta predlazes onda ako je Xaser krsh i naravno cekamo objasnjenje zasto je krsh?
Moj glas za Xaser!
Pozdrav! :wave:

shone190 je napisao(la):
Ako nemas neki pametniji komentar koji bi pomogao coveku, bolje se ne ubacuj ovako. :wall:

Chini mi se da je upravo on postavio thread 😉

shone190 je napisao(la):

Znaci nemam komentara :d

@vule85
Pazi kada je ladno on i pitao za kuciste🙂 Samo mi nije jasno kome onda kaze da se mane Xasera 🙂
Pozdrav!

@Invader
'alo bre decacicu, jel' tebe neko nesto pitao? Ako nemas komentara, onda nista ni ne pisi!

Ako ti nije bitan izgled, onda uzmi bilo koje kuciste (sto jeftinije) i na buvljaku
kupi onaj veliki ventilator za letnje vrucine. Otvori kuciste i uperi ventilator u njega i ima da ti bude hladjenje do jaja. 😉 😛 :d :d

Pa Chieftec ima jedno 7x bolji protok vazduha, Xaser jedino sto ima plexi bocnu stranu. Chieftec je veci i samim tim ima vise mesta za vise uredjaja i za odvodjenje toplote...

shone190 je napisao(la):
@Invader
'alo bre decacicu, jel' tebe neko nesto pitao? Ako nemas komentara, onda nista ni ne pisi!

:d Pa ti samo sto ne pocnes da tuces ljude po forumu :d
Mogu da se kladim da su ti misici iz avatara pravi 😛 😛 😛

ja jedino mislim da je Xaseru i dalje cena prevelika... kupiti chieftech za 85E i modovati ga sa budzetom od jos 115E je loodnica... 😀

mogu da stavim ruku da ce taj chieftech imati i bolji protok vazduha a izgledace mnogo lepse (i unikatnije) samim tim sto ce biti po vasem ukusu...

e cini mi se da Xaser nema plexi stranicu po defaultu nego bi morao da je kupis/napravis... a i ja gotivim extra onu kvakicu na chieftech stranici...

Ja sam sa XaserV kucistem dobio bocnu stranu.

@shone190
Koji je tvoj problem? Nauci da citas Threadove od pocetka pa tek onda da unosis komentare

connta je napisao(la):
ja jedino mislim da je Xaseru i dalje cena prevelika... kupiti chieftech za 85E i modovati ga sa budzetom od jos 115E je loodnica... 😀

mogu da stavim ruku da ce taj chieftech imati i bolji protok vazduha a izgledace mnogo lepse (i unikatnije) samim tim sto ce biti po vasem ukusu...

e cini mi se da Xaser nema plexi stranicu po defaultu nego bi morao da je kupis/napravis... a i ja gotivim extra onu kvakicu na chieftech stranici...
Uz Xaser III se dobija providna stranica. Sa dvojkom to vec nije bio slucaj, moralo je da se dokupljuje posebno (cca. 35 evra)

Inace, nije mi jasno sta ti znaci ono "kupis Chief za 85€, i imas jos budzet od 115e za modovanje"???
Jel' ti mislis da Xaser kosta 200€? :trust:

2 Gidra:
Ne bi valjalo da nisi dobio bocnu stranu... kako bi onda zatvarao kuciste? :d

CAR je napisao(la):
Jel' ti mislis da Xaser kosta 200€? :trust:

A koliko kosta? 150E? Bez napajanja? U svakom slucaju mnogo je skup, nek kupi lepo Chieftec i 512 RAM-a za te pare...

vule85 je napisao(la):
A koliko kosta? 150E? Bez napajanja? U svakom slucaju mnogo je skup, nek kupi lepo Chieftec i 512 RAM-a za te pare...
Da, 150€ bez napajanja... bar je tako bilo pre godiu dana, kada sam ga uzeo.

Znas kako se kaze - "plati, pa (se) klati" 😉

CAR je napisao(la):
2 Gidra:
Ne bi valjalo da nisi dobio bocnu stranu... kako bi onda zatvarao kuciste? :d

Mislio sam na to da sam dobio stranicu koja ima plexiglas. 😀

Poslednja izmena:
Model Xaser III V1000A i V2000A imaju stranicu sa prozorom od klirit-a, a V1000 i V2000 nemaju prozor.

Poslednja izmena:
Paradigma je napisao(la):
Model Xaser III V1000A i V2000A imaju stranicu sa prozorom od klirit-a, a V1000 i V2000 nemaju prozor.
Da, tacno.

Dobro si me podsetio, idem da apdejtujem potpis! :d

Majka svih kucista, a i ima da se kupi kod nas 🙂
--------------------
CM Stacker supports up to 8 fans
- Front – Full mesh screen provides superior air flow; support up to three 12 cm fans
- Top - Ultra silent 8cm Fan * 1 (exhaust)
- Side – Mesh screen on side panels provides the maximum air ventilation
- Rear – Ultra Silent 12cm Fan * 1 + 8 cm Fan * 2 (intake)
- Motherboard – 300mm cross flow fan; provides superior air flow for key PC components (CPU, VGA etc.)
--------------------
fd87edec6820977cde121d80faa6be93.jpg

http://www.coolermaster.com/index.p...erial=STC-T01&other_title=+STC-T01+CM Stacker

@CAR

pa 150e bez napajanja... ok, onda chieftecha bez napajanja ces platiti nekih 60e i to je to... odnos je opet isti...

Ili u tvom sluchaju Srbendo, necesh platiti nishta 😡

CM Stacker je odlican ali ipak malo skup. u njega mozes da stavis dva napajanja i gomilu hardvera... Za nase prilike mislim da ti se najvise isplati Chieftec.

srkiller je napisao(la):
Majka svih kucista, a i ima da se kupi kod nas 🙂
Znas, kako, meni nije majka, jer mi je malo *ruznjikavo... jebi ga, ali tako je. No, ne kazu za dzabe - "ukusi su razliciti" 😉

Ali, ono sto ne sporim je da je ovo izuzetno kvalitetno kuciste.

2 connta:
Imas tamo na drugoj strani neke stavke koje mitnick i ja zameramo Chieftec kucistima. I znas kako, preko nekih stvari tamo navedenih ne moze da se predje.

U prvom redu, ja ne mogu da predjem preko:
a) boje (crna... aha, vazi :trust: )
b) plasticnih vratanaca.

CAR je napisao(la):
Znas, kako, meni nije majka, jer mi je malo *ruznjikavo... jebi ga, ali tako je. No, ne kazu za dzabe - "ukusi su razliciti" 😉

2 connta:
Imas tamo na drugoj strani neke stavke koje mitnick i ja zameramo Chieftec kucistima. I znas kako, preko nekih stvari tamo navedenih ne moze da se predje.

b) plasticnih vratanaca.

Mislish karbon-siva? :d

CAR je napisao(la):

2 connta:

b) plasticnih vratanaca.

ok, ako tebi te dve stvari vrede 100E vise nema o cemu da se prica... ukusi...

ali neda mi :-devil-: mira, aj za boju u redu (a sve se da prefarbati) ali koji ti smetaju plasticna vratanca toliko da "ne moze da se predje."... koja je prednost metalnih, zivo me interesuje... 🙂

@Mitnick

recimo... 🙂 mada glomazno je to... 🙂 treba trcati sa tim... 🙂

Nazad
Vrh Dno