m4rko je napisao(la):Xaser da je malo bolji bio bi krsh... Mani se covece 🙂
Invader je napisao(la):Xaser i Chieftec su extra kucista... ostalo je samo stvar ukusa
Ako nemas neki pametniji komentar koji bi pomogao coveku, bolje se ne ubacuj ovako. :wall:m4rko je napisao(la):Xaser da je malo bolji bio bi krsh... Mani se covece 🙂
shone190 je napisao(la):Ako nemas neki pametniji komentar koji bi pomogao coveku, bolje se ne ubacuj ovako. :wall:
shone190 je napisao(la):Ako nemas neki pametniji komentar koji bi pomogao coveku, bolje se ne ubacuj ovako. :wall:
shone190 je napisao(la):@Invader
'alo bre decacicu, jel' tebe neko nesto pitao? Ako nemas komentara, onda nista ni ne pisi!
Uz Xaser III se dobija providna stranica. Sa dvojkom to vec nije bio slucaj, moralo je da se dokupljuje posebno (cca. 35 evra)connta je napisao(la):ja jedino mislim da je Xaseru i dalje cena prevelika... kupiti chieftech za 85E i modovati ga sa budzetom od jos 115E je loodnica... 😀
mogu da stavim ruku da ce taj chieftech imati i bolji protok vazduha a izgledace mnogo lepse (i unikatnije) samim tim sto ce biti po vasem ukusu...
e cini mi se da Xaser nema plexi stranicu po defaultu nego bi morao da je kupis/napravis... a i ja gotivim extra onu kvakicu na chieftech stranici...
CAR je napisao(la):Jel' ti mislis da Xaser kosta 200€? :trust:
Da, 150€ bez napajanja... bar je tako bilo pre godiu dana, kada sam ga uzeo.vule85 je napisao(la):A koliko kosta? 150E? Bez napajanja? U svakom slucaju mnogo je skup, nek kupi lepo Chieftec i 512 RAM-a za te pare...
CAR je napisao(la):2 Gidra:
Ne bi valjalo da nisi dobio bocnu stranu... kako bi onda zatvarao kuciste? :d
Da, tacno.Paradigma je napisao(la):Model Xaser III V1000A i V2000A imaju stranicu sa prozorom od klirit-a, a V1000 i V2000 nemaju prozor.
Znas, kako, meni nije majka, jer mi je malo *ruznjikavo... jebi ga, ali tako je. No, ne kazu za dzabe - "ukusi su razliciti" 😉srkiller je napisao(la):Majka svih kucista, a i ima da se kupi kod nas 🙂
CAR je napisao(la):Znas, kako, meni nije majka, jer mi je malo *ruznjikavo... jebi ga, ali tako je. No, ne kazu za dzabe - "ukusi su razliciti" 😉
Ali, ono sto ne sporim je da je ovo izuzetno kvalitetno kuciste.
2 connta:
Imas tamo na drugoj strani neke stavke koje mitnick i ja zameramo Chieftec kucistima. I znas kako, preko nekih stvari tamo navedenih ne moze da se predje.
U prvom redu, ja ne mogu da predjem preko:
a) boje (crna... aha, vazi :trust: )
b) plasticnih vratanaca.
CAR je napisao(la):Znas, kako, meni nije majka, jer mi je malo *ruznjikavo... jebi ga, ali tako je. No, ne kazu za dzabe - "ukusi su razliciti" 😉
Ali, ono sto ne sporim je da je ovo izuzetno kvalitetno kuciste.
2 connta:
Imas tamo na drugoj strani neke stavke koje mitnick i ja zameramo Chieftec kucistima. I znas kako, preko nekih stvari tamo navedenih ne moze da se predje.
U prvom redu, ja ne mogu da predjem preko:
a) boje (crna... aha, vazi :trust: )
b) plasticnih vratanaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari