Šta je novo?

Kucista...

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000MT/s CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li neko zna gde u Beogradu moze da se nadje ovo kuciste sa slike (Hipomedia WT-7798) ili neko slicno sa prozirnom bocnom stranicom i neonkom, ali da kosta do 45-50E :?: Evo i slike

Imas onu firmu Perun Computers tamo sam video to kuciste sa prozirnom bocnom stranom. Prodajni salon im je kada krenes od Ekonomskig Fakulteta kroz "onaj" park prema raskrcnici u Balakanskoj ulici (cini mi se da se ulica zove Lomina...)

Takodje sam doticna kucista video u List-u. Prozor je OK, ventilator svetli lepo, ali je prednja maska previse jeftino odradjena...

Sigurno ih ima i na destini drugih mesta, ali sam ih ja ovde video...

ima hipomedia i boljih (mada ruznijih) kucista, sa limom i plastikom kao stari dtk i sa istim qualitetom, samo bez prozirne bocne strane, a da se uklapa u istu cenu

http://www.pyramid.co.yu/categories.php?cat=CAS

U PC Centar je stigla bolumenta razlicitih JNC-ova, ima ih i sa prozorima i sa neonkama, i sa svetlecim ventilatorima, kakih oces.
Cena je prilicno niska, za taj kes moze se kupi skoro bilo koje.

Sasa je napisao(la):
U PC Centar je stigla bolumenta razlicitih JNC-ova, ima ih i sa prozorima i sa neonkama, i sa svetlecim ventilatorima, kakih oces.
Cena je prilicno niska, za taj kes moze se kupi skoro bilo koje.

Cene su zaista niske, ali su u pitanju najjeftiniji modeli...

Lampa, prozor i extra ventilatori za 30-35 evra.
Pa sta bi ti, Chieftec za te pare ? ;)

Imao sam prilike da vidim providnu bocnu stranicu od tih kucista "uzivo". Moram da napomenem da je onaj fan na sredini prozora zaista tih i svetli u tri razlicite boje (secam se da je bila zelena i jos dve boje :) ), a da je sam prozor napravljen od neke plastike koja ne podseca bas na plexiglas.

Twi$teR je napisao(la):
Da li neko zna gde u Beogradu moze da se nadje ovo kuciste sa slike (Hipomedia WT-7798) ili neko slicno sa prozirnom bocnom stranicom i neonkom, ali da kosta do 45-50E :?: Evo i slike

Kad bude stiglo (ako me nisu prevarili, krajem Maja ili pocetkom Juna), u Beogradu pogledaj u "Grappolu" ul. Bjelovarska 11 Tel: 011/30-95-011
Kuciste SO-08 All Blue je stiglo i imaju ga (ako je neo zainteresovan za njega).

Vrh Dno