Šta je novo?

Kucista...

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & CM Hyper 612 Apex Pro
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
Corsair SF1000 (ATX 3.1)
Kućište
Lian Li B4
Monitor
LG OLED C3 48"
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da li neko zna gde u Beogradu moze da se nadje ovo kuciste sa slike (Hipomedia WT-7798) ili neko slicno sa prozirnom bocnom stranicom i neonkom, ali da kosta do 45-50E :?: Evo i slike

Imas onu firmu Perun Computers tamo sam video to kuciste sa prozirnom bocnom stranom. Prodajni salon im je kada krenes od Ekonomskig Fakulteta kroz "onaj" park prema raskrcnici u Balakanskoj ulici (cini mi se da se ulica zove Lomina...)

Takodje sam doticna kucista video u List-u. Prozor je OK, ventilator svetli lepo, ali je prednja maska previse jeftino odradjena...

Sigurno ih ima i na destini drugih mesta, ali sam ih ja ovde video...

ima hipomedia i boljih (mada ruznijih) kucista, sa limom i plastikom kao stari dtk i sa istim qualitetom, samo bez prozirne bocne strane, a da se uklapa u istu cenu

http://www.pyramid.co.yu/categories.php?cat=CAS

U PC Centar je stigla bolumenta razlicitih JNC-ova, ima ih i sa prozorima i sa neonkama, i sa svetlecim ventilatorima, kakih oces.
Cena je prilicno niska, za taj kes moze se kupi skoro bilo koje.

Sasa je napisao(la):
U PC Centar je stigla bolumenta razlicitih JNC-ova, ima ih i sa prozorima i sa neonkama, i sa svetlecim ventilatorima, kakih oces.
Cena je prilicno niska, za taj kes moze se kupi skoro bilo koje.

Cene su zaista niske, ali su u pitanju najjeftiniji modeli...

Lampa, prozor i extra ventilatori za 30-35 evra.
Pa sta bi ti, Chieftec za te pare ? 😉

Imao sam prilike da vidim providnu bocnu stranicu od tih kucista "uzivo". Moram da napomenem da je onaj fan na sredini prozora zaista tih i svetli u tri razlicite boje (secam se da je bila zelena i jos dve boje 🙂 ), a da je sam prozor napravljen od neke plastike koja ne podseca bas na plexiglas.

Twi$teR je napisao(la):
Da li neko zna gde u Beogradu moze da se nadje ovo kuciste sa slike (Hipomedia WT-7798) ili neko slicno sa prozirnom bocnom stranicom i neonkom, ali da kosta do 45-50E :?: Evo i slike

Kad bude stiglo (ako me nisu prevarili, krajem Maja ili pocetkom Juna), u Beogradu pogledaj u "Grappolu" ul. Bjelovarska 11 Tel: 011/30-95-011
Kuciste SO-08 All Blue je stiglo i imaju ga (ako je neo zainteresovan za njega).

Nazad
Vrh Dno