Ne znam da li da kupim DOGE, imam osecaj da ce Elon uskoro da isprdi nesto na twitteru o ovom coinu pa ce da odleti u nebo.
zanimljiv sajt koji pokazuje statistiku za socijalu aktivnost nekih altcoina
Ne znam da li da kupim DOGE, imam osecaj da ce Elon uskoro da isprdi nesto na twitteru o ovom coinu pa ce da odleti u nebo.
zanimljiv sajt koji pokazuje statistiku za socijalu aktivnost nekih altcoina
Hahaha druže nemoj, da li si realan 😂😂😂Ima li ko iskustva sa https://tkdinvesting.com/ TKD INVESTINGOM?
I da li se isplati da se krene sa tim?
Znaci ne isplati se da se u nikakvu organizaciju prijavis...Hahaha druže nemoj, da li si realan 😂😂😂
Slažem se sa ovim i delim isto mišljenje, videćemo u narednom periodu kako će se stvari odvijati. Ako ništa drugo, uvek je tu OTC trgovina, naravno, ali neki put je lakše/brže preko ECDI dalje mislim da će se ovo odnositi na strane menjačnice, a ne na srpske servise.
Ovo moze jedino da se protumaci da banka ne zna sta je kripto i da ide logikom bolje preventivno da izbegavaju bilo sta vezano za isti nego da sutra imaju problem - sta god.Ono što mislim da je najbolje da uradiš jeste da proaktivno kontaktiraš banku i zatražiš razjašenjenje, jer u suprotnom ako odluče mogu da ti zatvore tekući račun pod izgovorom da su te već jednom upozorili. U mejlu piše "Mobi Banka je u skladu sa poslovnom politikom donela odluku da ne realizuje transakcije priliva i plaćanja vezane za virtuelne valute, digitalne tokene i druge vrste digitalne imovine", a to može da se protimači da znači da ne žele da koristiš račun za bilo koje kripto transakcije, bilo sa stranim ili domaćim pravnim i fizičkim licima. Opet, ne znaš dok ih ne kontaktiraš.
Što se tiče ECDa, ni oni sami nigde na sajtu ne tvrde da imaju dozvolu NBSa. Firma im je registrovana pod šifrom 4799 - Ostala trgovina na malo izvan prodavnica, tezgi i pijaca. Voleo bih negde da čujem i njihovu stranu priče, na koji način i dalje rade bez dozvole.
O ovome sam pisao jos prosle godine, da CrnaGora radi na blockchainu za sve, ne samo za kriptovalute i trgovinu, vec da sve bude na bolckchainu (vozacke, licne karte,....)A mogla bi već i država/NBS da reguliše dozvole... Još će crnogorci da nas preteknu
![]()
Блокчејн технологија – нова црногорска економија
Подгорица – Блокчејн технологија, која се пре свега односи на криптовалуте, има потенцијал да за врло кратко време направи револуцију у црногорској економији и грађане учини богатијим, јер би за свега три године заузела око 30 одсто црногорске економије и упослила неколико хиљада младих. Ову...www.politika.rs
Nije baš preventivno, možda imaju neki legitiman razlog da tek u 2022. godini zabranjuju transakcije sa kriptom.Ovo moze jedino da se protumaci da banka ne zna sta je kripto i da ide logikom bolje preventivno da izbegavaju bilo sta vezano za isti nego da sutra imaju problem - sta god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari