Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

mnogi su se tako *****ali, ima to fora zasto je 7% fee ali nisam ulazio u to, mene taj potez kostao 200e u fee u i od tada ne diram ali izgleda kao da je namerno tako napravljeno

Sta se desava? Mesto Eth da explodira ono raven I ergon odose po 40% za 24h ...

Raven ima halving januara. Bice neki pump pre toga gotovo sigurno, samo je pitanje kada i koliki.

Kako genijalan bizMis plan ono o prodaji višak bubrega koji ti ne treba i kupovina Million tokena sa tim sredstvima... a 'de baš u nedelju to da čujem:(

U trenutku objave videa token mu je bio 31usd, sada je 25$. Ne razumem zašto nije već sada na nuli.

On je očigledan prevarant ali 90% sadašnjih kriptovaluta su na sličan princip, samo što nisu 100% premine i šatro ima dev tim i utility. Samo malo uvijenija priča. 😁 A ljudi nasedaju i na ovako očigledne prevare.

Dobar podcast

Videcemo sta ce da bude od toga. Lik sa yt kaze da je bio tamo na nekom sastanku u CG i da ce raditi na nekom projektu.

Da, koji je umesto 3 dana, trajao nedelju dana. Radit ce na nekoliko projekata.

Pratim Telegram grupu Whale alert i svako malo stizu ovakve poruke, pa me zanima sta one znace? Da je Coinbase (obzirom da je USDC njihov stable coin ako sam dobro razumeo) "odstampao" ovoliko UCDC coina ili...?

Prilozi

• Screenshot_20210825-173234_Telegram.jpg
    Screenshot_20210825-173234_Telegram.jpg
    89.7 KB · Pregleda: 84
I sta sad kao kina nema monopol na majning, jer su se iselili majneri iz kine.

A pritom se ti isti majneri prave u kini lolčuga :)

Sledeca serija asicsa, potrosnja 10 kw, epilog: Kina narusila ekosistem, Amerika na kolenima xD

Možda braća crnogorci računaju na kripto da ih izvuče iz dugova.

Njih vala baš ume da usere, kao sa .me domenom. Naprave neki svoj zvanični pump&dump novčić, reše se dugova. Mali su, ne treba njima mnogo.

Nazad
Vrh Dno