Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Znači nema šanse nešto zaraditi bez ozbiljnog rudarenja a i to sve teže.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Moje drugo razmislanje, recimo ETH je na 1060€ vrti se tu negde, kad pogledaš ordere svimkoji kupuju zajedno kupuju manju kolicinu nego jedan što prodaje na 1150 recimo. Da li to znači da nema šanse na toj menačnici da prestigne tu vrednos skoro ili teško i da je dostigne. Da li dobro rezonujem?

^ i ne bas, na velika pomeranja u cenama uticu 2 stvari:

1. Vesti
kad recimo kao juce juzna korea najavi da ce da "banuje " kriptovalute cena odma idu dole.. ili kad MoneyGram objavi da prihvata Ripple kao valutu njemu odma skace cena.

2. "Kitovi" tj ljudi koji imaju veliki broj neke valute. pa recimo da se poajvi sad neko i pusti u prodaju milion ETH-a cena ce poceti da pada jer da bi ti pored njega prodao moras da das nizu cen od njega ai kad neko pustu toliku kolicnu ljudi pocnu da panice i krene opsta rasprodaja samim tim i pad cene.

Dobro, sad JK demantuje ban pa da vidimo kako će da raste.

Moje drugo razmislanje, recimo ETH je na 1060€ vrti se tu negde, kad pogledaš ordere svimkoji kupuju zajedno kupuju manju kolicinu nego jedan što prodaje na 1150 recimo. Da li to znači da nema šanse na toj menačnici da prestigne tu vrednos skoro ili teško i da je dostigne. Da li dobro rezonujem?

Nikako to je najgori moguci rezon.To se drasticno u sekundi promeni, ti orderi se pomeraju i sklanjau u sekundama od strane botova.

Misloš da je to lažno? Da nema realne prodaje recimo na cex 280 ETH na 1300€ ? Više nego što svi ostali nude da kupe ETH valute?

Ne mislim, znam da to nije nikakva smernica i da to ne treba da gledas. Gledaj chartove i tehnicku analizu a ne order book.

Jel zna neko na koju banku u Srbiji mogu da posaljem sa Bitstampa novac, pre je moglo u intesi ali sada ne, jel neko skoro slao sa bitstampa u neku banku u srbiju?
Mozda predlog koji je najbolji nacin da posaljem novac na racun, hvala.

Putin: Bitkoin? Sami ste krivi

"Generalno, naravno, u budućnosti će sigurno biti neophodno da se to reguliše zakonom. Centralna banka već ima stav prema ovom pitanju, kao što ga ima i Vlada. CBR se ponaša konzervativno, ali po mom mišljenju za to postoji osnov, jer je poznato da nema ničega iza kriptovaluta, to ne može biti sredstvo akumulacije, nema nikakvu materijalnu vrednost iza i nema zaštite“, rekao je.

"U određenim situacijama to može biti način plaćanja koji se može obaviti brzo i efikasno. Možete da platite, ali ne možete da štedite i nemate garancije, pa se Centralna banka vrlo pažljivo ophodi prema tome. Rizik je ogroman: Danas možete da uložite sve, a već sutra sve da izgubite“.
https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2018&mm=01&dd=12&nav_id=1346462

Pa volume 16.000$ ...
Moze gazda piljarnice da manipulise. :)

Cuo je neko za Muncoin http://muncoin.info/ ? Probao sam search foruma i nista nisam nasao.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2641714.0

Gledao danas neke tutoriale za mining sa 1080ti i ovaj novcic su preporucili da se danas krene kopati, napravio sam nalog na Supernova pool-u u poceo da kopam, ovo mi je prvi put da se upustam u ove vode pa reko da vidim da li sam dzabe krecao ovaj novcic, sta mislite ? Inace po tom guide-u su rekli da ne moram da skidam official wallet nego da ce mi se novcici skupljati na samom Pool-u, kao sto rekoh nov sam valjda je to OK :)

Aha, a koliko je pouzdan ovaj Supernova ? :D I da li ja mogu da sa tog pool-a prebacim novcice u zvanicni wallet kada zelim ?

A sto se samog novcica tice kazem nov sam, pa mozda ovo nista ne znaci :)

DTZWHl6U8AEqDwL.jpg

ja kopam lbc na suprnova.. namestio na 50 da mi prebacuje na menjacnicu.. samo gledaj da ti menjacnica podrzava novcic koji kopas na suprnova :) ja koristim cryptopia, ali nisam sig primaju li nove korisnike

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

ja kopam lbc na suprnova.. namestio na 50 da mi prebacuje na menjacnicu.. samo gledaj da ti menjacnica podrzava novcic koji kopas na suprnova :) ja koristim cryptopia, ali nisam sig primaju li nove korisnike

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Primaju, tj. primali su pre nekoliko dana kad sam otvorio nalog :)

Kakvo je stanje sa menjačnicama i gde primaju nove članove? Naravno da je proverena priča i da može lova da se povlači direktno na Telenor banka račun.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Ajmo jos jednom, ja koji sam tek usao u ovo vec citam isto pitanje ko zna koji put :D

Za povlacenje novca opcije su sledece, cekati da cex.io otvori registracije, ecd.rs ili prodaja direktno nekom drugom clanu bencha za sta ima i tema.

To je to. Cetvrta opcija selidba van srbije :d

Ajmo jos jednom, ja koji sam tek usao u ovo vec citam isto pitanje ko zna koji put :D

Za povlacenje novca opcije su sledece, cekati da cex.io otvori registracije, ecd.rs ili prodaja direktno nekom drugom clanu bencha za sta ima i tema.

To je to. Cetvrta opcija selidba van srbije :d
Ako ne bude mogao da se otvori nalog na Cex mogu na wallet da kopam pa preko toga direktno u ovu našu menjačnicu po novac? Ili pošto radimo drugar I ja iz USA može sve na njegov nalog na kojoj već menjačnici ima nalog.
Zar ne može neka druga menjačnica na Telenor devizni?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

IMG_20180115_144344.jpg

A ja mogu sa sigurnošću da tvrdim, da će matori uskoro da umre.
:D

Samo pada? Naras’o je ko kvasac, preko 100% za manje od mesec dana. Trenutno BTC ide na gore pa altovi padaju. Sve regularno.

Može neka preporuka za aplikaciju koja prati vrednost celog portfolia?

Treba mi samo da prati bez toga da me uvek smara da unosim po kojoj ceni sam ih kupio, kad sam izašao itd...

Blockfolio, ali unosis uvek naravno koliko imas na stanju. (Ne znam kako bi drugacije to izveo)

Vrh Dno