Nikako to je najgori moguci rezon.To se drasticno u sekundi promeni, ti orderi se pomeraju i sklanjau u sekundama od strane botova.Moje drugo razmislanje, recimo ETH je na 1060€ vrti se tu negde, kad pogledaš ordere svimkoji kupuju zajedno kupuju manju kolicinu nego jedan što prodaje na 1150 recimo. Da li to znači da nema šanse na toj menačnici da prestigne tu vrednos skoro ili teško i da je dostigne. Da li dobro rezonujem?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
:guitar:Pa volume 16.000$ ...
Moze gazda piljarnice da manipulise.![]()
Smartcash startovao sa svojim masternode sistemom (po uzoru na Dash).
Cena je naravno reagovala adekvatno. Uđoh na vreme, srećom![]()
Primaju, tj. primali su pre nekoliko dana kad sam otvorio nalogja kopam lbc na suprnova.. namestio na 50 da mi prebacuje na menjacnicu.. samo gledaj da ti menjacnica podrzava novcic koji kopas na suprnovaja koristim cryptopia, ali nisam sig primaju li nove korisnike
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Ako ne bude mogao da se otvori nalog na Cex mogu na wallet da kopam pa preko toga direktno u ovu našu menjačnicu po novac? Ili pošto radimo drugar I ja iz USA može sve na njegov nalog na kojoj već menjačnici ima nalog.Ajmo jos jednom, ja koji sam tek usao u ovo vec citam isto pitanje ko zna koji put
Za povlacenje novca opcije su sledece, cekati da cex.io otvori registracije, ecd.rs ili prodaja direktno nekom drugom clanu bencha za sta ima i tema.
To je to. Cetvrta opcija selidba van srbije :d
Može neka preporuka za aplikaciju koja prati vrednost celog portfolia?
Treba mi samo da prati bez toga da me uvek smara da unosim po kojoj ceni sam ih kupio, kad sam izašao itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari