Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Juce je pravljen hype i skakao je, uzeo sam solidno...

Ja uzeo jos pola na 1600, misleći da je to to...posle se skoro bio prepolovio..baš mi bilo krivo :))

Trenutno BTC ide u plus pa srozava druge altove.
Market cap ~666 milijardi :)-devil-:)

Ako stavim stop limit, npr da prodam btc ako padne na 10 000 da li zakljucavam taj iznos btc?

Ne znam da li je neko jurio HempCoin (THC), ali ga dva dana za redom tačno u 03:30 ujutru hvatam na lowest (~3200) i prodajem popodne kad dogura ~3900. Mnogo bi bilo čudno da se i večeras desi isto, ali nije isključeno ako BTC ne podivlja u toku dana.

Ljudi treba mi pomoc,imam ssd 120gb i vec je pun skoro.Imam na njemu wallet za btcz,ufo i ftc.E sad imam jos 4gb free space a kad god upalim neki eallet azurira se i jede prostor.Sta da radim?Da kupim novi obican hdd od 500gb-1tb i kako ide postupak prebacivanja walleta ili ima neki drugi nacin?

uzeo sam pre 2 dana 50 Fun novčića pa šta bude xD zanimljiva ideja stoji iza njega

Al prvo da ispratimo kucice, kad bi otisli na 1$ to bi bio posao

Koji wallet je najbolji/najsigurniji za cuvanje?

Treba mi neko resenje za alt coinove sto bih drzao cisto sa strane, poput Stellara i TRX-a posto ne bih da mi stoje na berzi.

Kapiram da je neki HW najbolje resenje ali meni treba neki program ili sta vec.

Takodje, zanima me koliko je security bitan, odnosno da li racunar/tablet/telefon koji koristite za trade koristite za jos nesto ili imate dedicated uredjaje za to?

Poslednja izmena:
Koji wallet je najbolji/najsigurniji za cuvanje?

Treba mi neko resenje za alt coinove sto bih drzao cisto sa strane, poput Stellara i TRX-a posto ne bih da mi stoje na berzi.

Kapiram da je neki HW najbolje resenje ali meni treba neki program ili sta vec.

Takodje, zanima me koliko je security bitan, odnosno da li racunar/tablet/telefon koji koristite za trade koristite za jos nesto ili imate dedicated uredjaje za to?
Papir

kako izlazite iz valuta?
razmisljam da delom izadjem iz z cash, a da ne idem na shapeshift, jer dosta gubi

Ako je tacno ono sto coinami izbacuje za z cash u vrednosti cca 300e mi daje oko cca 250e u drugoj valuto

Друштво, покушавао сам да преко постова на овом делу форума дођем до неких информација али сам се чини ми се још више запетљао.

Знам да су људи сигурно већ 1000 пута постављали иста питања па се унапред извињавам. Потребно ми је само да ме неко мало "погура" у правом смеру да не лутам.

За почетак не бих много уложио, 50-100$, док не видим лепо како све то иде. Е сада оно што мене занима, у шта је боље убацити паре, одма у LTC пошто контам по свему што сте писали да ће скочити поново или можда у ове "ситне" све или пола пола? Такође ако би неко могао да ми каже на који маркет да се региструјем?

Какав је ваш савет да кренем. Може и неки добар линк за читање/ учење јер сам се ја погубио по сајтовима.

Друштво, покушавао сам да преко постова на овом делу форума дођем до неких информација али сам се чини ми се још више запетљао.

Знам да су људи сигурно већ 1000 пута постављали иста питања па се унапред извињавам. Потребно ми је само да ме неко мало "погура" у правом смеру да не лутам.

За почетак не бих много уложио, 50-100$, док не видим лепо како све то иде. Е сада оно што мене занима, у шта је боље убацити паре, одма у LTC пошто контам по свему што сте писали да ће скочити поново или можда у ове "ситне" све или пола пола? Такође ако би неко могао да ми каже на који маркет да се региструјем?

Какав је ваш савет да кренем. Може и неки добар линк за читање/ учење јер сам се ја погубио по сајтовима.
U sta uloziti to je odluka koju ti treba da doneses a ne neko drugi. Citaj dan i noc i odluci.
60-70% no risk low gain coine
20-30% mid risk mid gain coine
10-20% low value how risk how gain coine
A koji ce da budu sam odluci.

Nemoj ulagati sve u neke koji vrede 0.1-1 dolara i slicno.Mogu da skoce mogu jos vise i da padnu kao i sve ostalo naravno ali sa njima je veca verovatnoca.

Marketi su vecinom zatvoreni, tako da za registraciju na market sacekaces.
Postoji drugi nacini da se kupe valute.

Za pocatak citaj ovaj forum, bitcointalk, youtube, google. Bezbroj informacija ima na netu.

Да да наравно да сам одлучујем. Пратим овде па онда гуглам, само што ме то одведе ко зна где па се погубим.

Ripple, LTC и још неки који се помињу овде, са њима бих пробао. Само остаје то што су маркети затворени, да купим нешто за почетак. Толико сам сконтао.

У исто време читам и о копању, мада ем је тешко набавити графе, ем ја немам толики кеш а не бих се никада задужио за тако нешто. Па сам се пребацио на трговину да видим како иде.

Kupis od nekog sa foruma ne treba ti market.

Vrh Dno