- Učlanjen(a)
- 18.08.2004
- Poena
- 1,285
Sta ce biti nakon toga ? Korekcija od par dana pa novi top. Kao i poslednjih 200 puta. Stvarno ne treba velika mudrost.Ja sam rekao za vrlo konkretne stvari. Nešto što može da skoči ili padne 30% bukvalno preko noći ne može biti dobar čuvar vrednosti ni u jednom univerzumu. Toliko nestabilan je bio inflatorni dinar s početka 90-tih. Koliko lud neko mora da bude na bi čuvao životnu ušteđevinu u BTC-u?
Ja nikad nisam rekao da znam kada i gde će biti top, to niko ne može da kaže. Jedino znam šta će biti nakon njega, ali za to i ne treba velika mudrost, to zna svaka dalabu.
Rekao si konkretne stvari, ali prozivas ljude koji su mnogima ovde pomogli od kojih su mnogi dosta naucili i to sa recima > Gde li je danas ?
Kao da je covek postovao do juce pa ga nema danas. Nije na forumu vec mesec dana(mozda je jedna post napisao u zadnjih 30 dana). Mnogo je ruzno prozivati sa recima gde li je danas .
Gde li je danas ? Zato sto je bio pad od 30ak posto za par dana pa danas ?, vratice se na staro opet i probce ath kao sto je bio isti ovakav pad pre 2 pre 3 pre 5 meseci, a
kada se to desi, tada cu se ja postarati da obojica tebe prozovu. Ne budu li hteli ja cu ih "naterati".
Tako da ocekuj to.
Mozemo da imamo drugacija misljenja, mozes da budes u pravu, mozes da pogresis kao i svi ostali, ali ovo prozivanje ljudi nije na mestu, tako da cu obecanje odrzati.
Poslednja izmena: