Nema bitne razlike između OS-ova.Koji hardware wallet preporučujete / koristite i kakva su vaša iskustva?
Da li postoji kakva razlika u upotrebi wallet-a između Windows i macOS računara?
Trezor One model je ustvari Trezor wallet koji se je prodavao pre 3 godine? Ili postoji razlika između modela One i onog modela od pre 3 godine?
Da li se isplati kupiti Trezor beli za 42,70 EUR? Ne piše da je model One već samo Trezor.
Da li mi je potreban hardware wallet ako ću samo da holdujem? Trenutno koristim Exodus, koji mi nije ni instaliran na računaru pošto ne obavljam transakcije, jel postoji rizik uopšte u takvom slučaju?
Da li mi je potreban hardware wallet ako ću samo da holdujem? Trenutno koristim Exodus, koji mi nije ni instaliran na računaru pošto ne obavljam transakcije, jel postoji rizik uopšte u takvom slučaju?
Postoji naravno, da neko drugi obavlja transakcije umesto tebe.
Ovde se ocito ne moze dobiti nikakav pristojan odgocor. Svi su zatvoreni kao da ce im neko hleb iz usta uzeti.. eh,srbi..
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Vikneš Peroooo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari