Šta je novo?

Kreditni savetnici

Zanima me koja banka daje kredite bez izvoda 6 meseci iz banke gde primate zaradu,kreditan biro mi je uredan,imao sam neke kredite od pre ali sam sve uredno vracao.Jedini problem sto sam igrao kladionicu i uplacivao i islacivao preko banke i zbog toga me osbijaju za kredit,imate neki savet

Raiffeisen traži poslednja tri meseca, ako se ne varam.

Kladionica ti je tu problem, kolegu su skoro odbili u 3-4 banke za kredit (i to ne veliki iznos) samo zbog toga, ne znam da li postoji rešenje...

Možda da se primanja prebace u drugu banku koja gleda samo ono što je interno prošlo i ne potražuje dosijee od drugih kao Halk (relikt Čačanske).

Jel ima neka banka ato ne traze izvode iz banke gde primas platu???
Jel oni vide na osnovu izvoda ili je sve povezano???

A zasto traze izvod kada je dovoljna potvrda poslodavca o visini zarade u zadnja 3, 6 ili 12 meseci?

Pa ne znam ni ja,zato i pitam ko ne trazi...vidim da postanska stedionica i adikko banka ne traze tj pise da traze potvrdu o zaposlenju i visini primanja i resenje o administrativnoj zabrani....Ako neko ima iskustva sa njima i ako je uzimao kredit kod njih neka javi da znam

Potvrda poslodavca je dovoljna samo proveri sa bankom za koji preiod traze obicno je za dozvolenji minus i kratorocni kredit tromesecni prosek a za duze kredite poput za stan treba 6 ili 12 mesecni prosek. Ne verujem da ce ovde neko umesto tebe da isteazuju po sajtovima i kontakt centara banka sta treba za tebe tako da ti je moj savet samo lrpo po sajtovima banka gledaj jer je nedelja a sutra kada prorade kontakt centri pozovi ako ti je nejasno sa sajta banke.

Gledao sam po sajtovima i gledam sta je potrebno od dokumentacije,u adikko i postanskoj ne pise uopste da traze 6 meseci izvode gde primas platu

vidi sa kreditnim savetnicima, @Milannn88
ovo nije tema o kreditnim ponudama banaka i uslovima za odobravanje kredita

Pa ovo je kreditni savetnik,sta je to ako nije da se konsultujes sa nekim ko ima iskustva sa dobijenim kreditima i koje banke odbravaju kredite za neke korisnike

Kreditni savetnici mogu da budu posrednici kao istoimeni portal, Svikrediti, Kredium, Kamatica, Uporedi uštedi i slično.

Nazad
Vrh Dno