RamOne je napisao(la):Problem je u tome sto su kod mene u kraju pre jedno godinu dana isli od vrata do vrata i potpisivali smo ugovore, placali na rate. Od svega toga jos uvek nista.
Mica je napisao(la):...
Prijatelju, dodju tehnicari, povezu ti kabl, prikljuce na TV, pojavi ti se slika (54 kanala otprilike) i TEK TADA platis. Nista pre....
Ne vidim u cemu je problem...
u kom si kraju ?Lucas je napisao(la):...
that's my point.... :rtfm:
Svidja mi se ova recenica, mogli su da dodaju jedan smajli na kraju. Da li modem mora da se kupi kod njih ili moze da se nabavi licno preko nekog drugog?Smith je napisao(la):...3. Da imate kablovski modem (modem kupujete kod nas)...
RamOne je napisao(la):...
u kom si kraju ?
delimire, znam, u celom kraju su to uradili , jos u februaru, ali nista od signala jos uvek...
Roy Jones Jr. je napisao(la):...
Svidja mi se ova recenica, mogli su da dodaju jedan smajli na kraju. Da li modem mora da se kupi kod njih ili moze da se nabavi licno preko nekog drugog?
marko1101 je napisao(la):log file za nekoliko dana, kao sto se vidi ukupan prosek je oko 50kbps/s, to je zato sto kad surfujete netom jedan IE nemoze da povuce 512kbps/s, nemoze ni 5, ali ako otvorite 10> IE, svaki ce da povuce 50kbps/s,
a sto se tice download-a , flashget, dap ... koriste svih 512kbps/s, naravno ako sajt sa koga preuzimate podatke ima takav up link ili podrzava, multi DL.
marko1101 je napisao(la):kad sam prvi put uplatio , uzeo sam na tri meseca po 500mb mesecno= 18e mesecno
pa sam zato samo toliko skinuo
moj jedan drug ima taj elsa isdn modem i savrseno mu i dan danas radi evo vec punih 5 godinaSmith je napisao(la):...
Pa jasno je da PTT oće da zaradi na prodaji kablovskih modema, tako da bi verovatno pravili problem ako bi ih ja sačeko kod kuće sa svojim modemom. Ali s druge strane, ti kablovski modemi se dodatno podesavaju od strane provajdera. Plus, uvek može da se desi da modem koji je nabavljen sa strane jednostavno ne proradi zbog nekih nekompatibilnosti ili loše napravljene mreže. Setite se džumbusa sa ISDN modemima koji na jednom kraju grada nisu hteli da rade, dok su na drugom radili bez greske! A čini mi se da ELSA ISDN modemi nisu uopšte radili na Telekomovim linijama (a mozda i grešim?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari