Šta je novo?

Kozni laptop :)

Pretpostavljam da su ga pravili od vestacke koze, u skladu sa konvencijama o zastit zivotinja ! :d

Briga ga za zimu,briga ga za sve,krzno mu je toplo ... :D :D :D

Pa jos nam fali i krzneni notebook! :d

Ovakve stvari rade samo oni kojima bash i ne ide..

Ne bas. Sudeci prema profesoru sa Harvarda i coveku koji je promenio lice ekonomije u segmentu strategiskog menadzmenta, Majklu Porteru postoji tri osnovne strategije:
1) cost leadership
2) product differentiation
3) focus

Ja licno ovaj proizvod vidim dominantno u 2) a delimicno u 3) i ne vidim nikakvu korelaciju izmedju ovog proizvoda i neuspeha...

Šta reći osim - sjajno! :)

Jesu malo lapovi postali dosadno, svaka čast Asusu. Ja radim narandžastom lapu i stvarno unosim radost u ovom mom ćošetu ofisa.

Smrt dosadi! :D

Ne znam za te kožne, ali oni notebook-ovi iz Asus Gaming serije G1 i G2 opako mi izgledaju.

Koza, farba ili bilo shta vizuelno ce teshko da pomogne ako je sam lap dresh. Ovakvi potezi kod bilo kakve tehnichke robe, pokazuju ochajnichke pokushaje da im neko kupi robu zato shto je "lepa". Nije prvi put, bio i Fujitsu (valjda) sa ferarijevim znakom, a ima i drveni Olympus digitalac :D

U svakom sluchaju, ochekuje se VIA laptop sa mercedesovim "bedzom" gore na LCDu :D:D

Poslednja izmena:
Heh, meni lici na tabakeru :smoke:

Poslednja izmena:
Koza, farba ili bilo shta vizuelno ce teshko da pomogne ako je sam lap dresh. Ovakvi potezi kod bilo kakve tehnichke robe, pokazuju ochajnichke pokushaje da im neko kupi robu zato shto je "lepa". Nije prvi put, bio i Fujitsu (valjda) sa ferarijevim znakom, a ima i drveni Olympus digitalac :D

U svakom sluchaju, ochekuje se VIA laptop sa mercedesovim "bedzom" gore na LCDu :D:D

A zasto je dresh? RAzlike se smanjuju sve vise i vise i razlika ostaje samo u glavama onih koji kupuju. Ovo se naravno ne odnosi na vrhunske modele nekih firmi koji su jos uvek dosta iznad konfekcije...

Pogledaj Dell recimo. Najbolji primer prve strategije. Kolega sa faxa ima dell laptop 7 meseci. Nakon sedam meseci deo plastike koji ide ispod dlanova dok se kuca je skroz beo! Nema nista vidi se gola osnovna plastika. To se nalazi kao dve velike fleke na laptopu i izleda ocajno. Tako nesto jos nisam video. Ekran mu je takodje krsh. Mislim kad je covek video moj ekran dok gledamo isti fajl nije verovao svojim ocima.

Zar ne bese ovo topla zima? :D

Pa ne znam, ACER Ferrari je i dalje na trizistu i vazi za jedan od prestiznijih modela koji su btw: po pitanju hadrvera sam vrh... Najnoviji modeli imaju extra hardver u sebi.

Mac Book Pro takodje - tesko da nadjes notebook sa boljom hardverskom specifikacijom, a da nema 100 kila.

Nema to veze sa neuspehom. ASUS odvaljuje kako prodaje notebookove, a na domacem trzistu su npr. prodali dosta vise ove prosle godine nego 2005.

BTW: Ima krzneni notebook tj. presvlaka od krzna i jambolije :) Ima u raznim bojama...

Poslednja izmena:
Pa evo recimo imam na poslu neki Fujitsu Siemens na 3.2GHz, 1GB rama, ne znam koja grafika, ali valjda je u tom fazonu, star je oko godinu dana, i obichan IBM R51 sa 1.6, 512MB ga razbija u svemu, primetno brze radi, oba na XPu, a Fujitsu-u je vec riknula baterija i ceo lap izgleda kao da je star 5 godina bar, kao da ce da se raspadne.

...

Pa evo recimo imam na poslu neki Fujitsu Siemens na 3.2GHz, 1GB rama, ne znam koja grafika, ali valjda je u tom fazonu, star je oko godinu dana, i obichan IBM R51 sa 1.6, 512MB ga razbija u svemu, primetno brze radi, oba na XPu, a Fujitsu-u je vec riknula baterija i ceo lap izgleda kao da je star 5 godina bar, kao da ce da se raspadne.

FS je i poznat po katastrofalnom kvalitetu.. moje misljenje je da sa IBM lapovima ni jedan notebook ne moze da se meri.. secam se da sam imao prilike da radim na 500 MHz-nom IBM-ovom lapu dok moja kucna masina na 2 Ghz-a nije mogla da mu pridje..,) :p

moje misljenje je da je sve to isto *****.. tako... sto se performansi tice laptop je uvek sporiji od iste desktop varijante.. i ibm i fs i ostali turaju iste komponente u laptopove tako da su performanse za isti hardver iste... tako da ne znam sta je tu toliko katastrofalno...

Poslednja izmena:
Eh, za ovaj prvi garantujem da je bio desktop procesor u laptopu, za drugi pretpostavljam da je bio P4-M, sto je bila ogromna razlika.
Desktop procesori jesu imali veci takt ali su throttle-lali svaki drugi sekund. Jedan kolega je imao dual-CPU laptop pre dual-core ere - ladno je bio samo za koriscenje kao termo-pec i nista vise.

zaboravio sam da kazem da sto se osecaja tice dok radis za laptop-om ( kada kazu da je ugodniji rad na jednom u odnosu na drugi)... daj nekom ko nikad gitaru nije uzeo u ruke da 3 sata pritiska jednim prstom jednu zicu pa ce da ti kaze da je to katastrofa i da mu se urezalo u meso dok ce profi gitarista da ti za tu istu gitaru kaze da je ekstra meka.. tako da stvar navike...

Pa shta to znachi, da svi treba da kupimo sve najgore, jer i na to cemo se navici ? :D:D

kimi, da li sony ima lap koji se oslanja na lepotu ? :) Ne, vec totalno suprotno, vrh tehnologije u tom trenutku, uvek ima neshto shto drugi nemaju.

Poslednja izmena:
Ovakve stvari rade samo oni kojima bash i ne ide..

Hahahah, klasika. ASUS-u koji se razvaljuje od prodaje notebook-a i kao OEM radi MacBook-ove - ne ide, ali zato Sony razvaljuje sa PS3. :D Inače, notebook je super, ali ništa ne može da se poredi sa MacBook Pro!

čim je pomenuo Sony otkrio se... :D

Poslednja izmena:
Hahahah, klasika. ASUS-u koji se razvaljuje od prodaje notebook-a i kao OEM radi MacBook-ove - ne ide, ali zato Sony razvaljuje sa PS3. :D Inače, notebook je super, ali ništa ne može da se poredi sa MacBook Pro!

Ne znam samo kakve veze ima PS3 sa ovom prichom, ocesh da te prijavim za spam ? :)

Ne znam samo kakve veze ima PS3 sa ovom prichom, ocesh da te prijavim za spam ? :)

Uopste nije spam, nego ne mogu da poverujem da možeš da pomisliš da ASUS-u ide loše sa notebookovima... :D

Hm....pa nije ovo nista strasno, ja sam video mis po kom su od gore posuti dijamanti, kosta 20000 dolara ili nesto malo vise....

Nazad
Vrh Dno