Šta je novo?

Koreanski LG i Samsung

Filipenko666

Cenjen
Učlanjen(a)
03.11.2009
Poena
169
Kako u danasnje vreme stoje stvari sa kvaliteton, funkcionalnoscu, bezbednosti, izdrzljivosti ovih brandova (LG i Samsung) generalno u robi siroke potrosnje (RTV, PC komponente, bela tehnika, kucni aparati, telefoni) u poredjenju sa liderskim brandovima iz Japana, Nemacke i Amerike u tim kategorijama (Sony-Ericsonn-NEC, Pioneer, Philips, Bosch, Candy, Nokia...)? Da li su razlike i dalje znacajne da ne kazem enromne ili su male?

Hvala

ako nadjes jedan prozivod od ovih "liderskih"brendova koji nije pravljen u kini ja ti skidam kapu...
samsung makar ima pogone u turskoj i slovackoj |)

Po meni je samsung klasa u odnosu na LG. Sto se tice svega, od mobilnih telefona, do plazma televizora i lcd ekrana..

Grijesis i te kako, mozda su im LCD-ovi bolji, ali plazme vjerovatno nisu, mobiteli su im kako koji (promijenio sam vise samsunga sa ekranom na dodir i vecina ih je bila smece u odnosu na Arenu, mislim na f480, Omniu, Monte i sl.) DVD i blu ray playeri su Lg dije klase iznad samsunga, isto tako i kucna kina u vecini slucajeva, sve temeljeno na iskustvu sto mom, sto kolega i servisera.

potvrdjujem sto se tice samsungovih kucnih bioskopa i plejera . izbegavati .

veoma su cesti pokvareni primerci out of the box.

Imao samsung blu ray, a sada imam 2 LG (BD390 i BD570) zazlika nebi i zemlja i po kvaliteti, i po izgledu.
Imam DVD recorder Samsung i zalim svaki dinar dat za njega, sto je najgore nemogu nikome da ga prodam a stoji skoro nov.

Imao samsung blu ray, a sada imam 2 LG (BD390 i BD570) zazlika nebi i zemlja i po kvaliteti, i po izgledu.
Imam DVD recorder Samsung i zalim svaki dinar dat za njega, sto je najgore nemogu nikome da ga prodam a stoji skoro nov.

Uf covece, da li je moguce da je Samsung recorder toliko los? Koji je to model, jel snima samo na DVD ili i na HDD?

Poslednja izmena:
Snimao je na dvd, otisao u vjecna lovista i nikada vise u moju kucu nece, imam dva LG Blu ray playera BD390 i BD570) gazim ih non stop i nemam nikakvih problema ni sekunde.

Nazad
Vrh Dno