Šta je novo?

Kopije Samsungovih S3/S4

RexGrammer

Cenjen
Učlanjen(a)
06.07.2012
Poena
154
Ja sam totalno u autu sto se tice telefonskog hardvera, i uopste telefona. Bio sam neko vreme, takoreci in, kad sam kupovao telefon, mada njega su mi ukrali :)cuss:), pa sad moram nov da uzmem (posto od policije nema nista, sto se i dalo ocekivati).

Spreman sam da izdvojim izmedju 100 i 400 evra za telefon, mada bih hteo sto manje, pa makar mi trajao samo godinu i po, dve (Posto sam jos uvek vezan ugovorom za stari telefon, koji placam, a nemam ga :cuss: ). Mada, ne bi mi smetalo da uzmem nesto kvalitetnije sto ce da traje, iako je dosta skuplje.

Video sam da se prodaju neke kopije samsungovih S3 i S4 modela za ~180e, pa me zanima koliko su kvalitetne kopije? Tj. kakav im je displej, kakav hardver imaju, i da li ce da se raspadnu posle mesec dana koriscenja? (Konkretno video sam neki mtk6589 model).

Ako ima neko da preporuci neki drugi telefon, ili jos bolje neku kopiju ~200e (pozeljno je da je ispod )

Sad kad sam malo pogledao, ukapirao sam da je mtk6589 u stvari model procesora. Kako videti pravu specifikaciju hardvera na kineskom telefonu? Jos jedno pitanje: posto su najcesce najslabija karika baterije na takvim telefonima, jel' moze da se kupi kvalitetnija baterija i stavi u kineski telefon?

Poslednja izmena:
kopija skupog telefona - zelis opet da ti ga ukradu, ali da manje places za njim?

Ma jok, od sad ga necu nositi na vidnom mestu (npr. dzep). A, da budem iskren, delom je i moja krivica sto je ukraden, trebalo je vise da pazim :(. Najvise me nervira, i najvise tugujem, zbog toga sto ja i dalje placam "u prazno", eto, valjda sam naucio da nista ne uzimam ponovo na taj nacin. No, to je off-topic.

Moze neko da me uputi, kako da razaznam dobru kopiju od lose, ili ako je neko vec kupovao, pa moze da predlozi, bilo bi super.

Poslednja izmena:
Koja crna kopija za 200eur...

Pa nije ovo 2005. kada su svi setali kopije.
Imas npr. nov LG L7II za ~170€, ili nov N4 za 300€ ako bi davao veci iznos

Drug ima kopiju GS3, platio ga 80e, na izgled nema sanse da provalis da je kopija (kad je ugasen ekran), posto drugi drug ima "original" GS3. Jedina razlika je sto jedan ima 4.7" a drugi 4.8" ekran, i to kad stavis jedan pored drugog, ovako nema sanse da provalis koji je kopija. Naravno, u radu je nebo i zemlja, ima samo 256mb RAM, ali cak je i softver slicno odradjen, posto su mu ubacili tw launcher.

Imas za nekih 230-240e LG 4X HD, koji je u klasi GS3, pa kad si vec resio da das 200e za kopiju uzmi nesto sto je priblizne "jacine" kao GS3

Drug ima kopiju GS3, platio ga 80e, na izgled nema sanse da provalis da je kopija (kad je ugasen ekran)

Pa kad i originalni S3 izgleda kao neko kinesko njesra :d
ima samo 256mb RAM, ali cak je i softver slicno odradjen, posto su mu ubacili tw launcher.

Sjajna kombinacija, nesto kao TW na 256 Mb rama :)

A sad ozbiljno - kakve bre kopije poznatih telefona, cemu sluzi to, da se stavi na sto u kaficu? Za 200e danas moze da se kupi bas dobar fon..

A sad ozbiljno - kakve bre kopije poznatih telefona, cemu sluzi to, da se stavi na sto u kaficu? Za 200e danas moze da se kupi bas dobar fon..
Uzmi brendirano sa tim budžetom, ima ih dosta solidnih a neuporedivo kvalitetnijih i upotrebljivijih od kopija. Nema smisla kopiju uzimati. Šta dobijaš time?
Da je solidna kopija 30 evra, možda onda (ja lično ne bih nikada, ali nije reč o tome)

Poslednja izmena:
Pa samo ime ti kaze :p "kopija" to mu dodje uglavnom maska kopiranog telefona a unutra ko zna sta moz da dobijes. Ja skoro kupio preko neta polovan telefoncic i zadovoljan sam , znam sta sam kupio i zna sta mogu da ocekujem, dok su te kopije , pa jos kineske , samo macka u dzaku. :)

Lepo kazu: koja crna kopija kada s3 bez garancija (kao ta kopija) moze da se nadje od 240e pa ispod, a ti bi dao za kopiju 200e. Ne izmotavaj se nego kupi krsten telefon

Nazad
Vrh Dno