Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ko će preživeti do 1.aprila....[emoji23]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pa bice racuni pre, neko rece da su racuni spremljeni i da sutra raznose...

A prvog bude aprilililii :D
El imate kockanje pomalo na svim kanalima? Kod mene se desava vec danima ali ne smeta puno, nije kao prosli put tada je bas bilo lose.

Zavisi kako gde, kod mene je ok [emoji16] Biće veselo od prvog aprila, bar tamo gde je i dalje mreža u lošem stanju...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zavisi kaolko gde, kod mene je ok [emoji16] Biće veselo od prvog aprila, bar tamo gde je i dalje mreža u lošem stanju...

Da zavisi od stanja mreze i kad nesto rade obicno kocka. Kod mene kako je prvi kablovski operater prvi put sproveo mrezu pre 22 godine tu isu mrezu koristi kopernikus menjani su vlasnici ali infrastruktura nije nista. A tako je svuda uglavnom

Račune za Kopernikus ne štampa Pošta, već sam Kopernikus. Do pre godinu dana (bar u Jagodini) bili su baš ažurni. Od 1. do 5. u mesecu mogao je da se očekuje koverat u sandučetu. Poslednjih godinu dana tek posle pola meseca.

Pre su tehničari raznosili račune, bar ovde po Pazovi [emoji16]

Za kopernikus stampa neka stamparija a postari dele. Cesto se desava da neko nefobije ni racun jer zavrsi u pogresnom gradu pa se vraca nazad kpernikusu.

Za kopernikus stampa neka stamparija a postari dele. Cesto se desava da neko nefobije ni racun jer zavrsi u pogresnom gradu pa se vraca nazad kpernikusu.

Ja sam taj sto ne dobijam racune, pa im svaki mesec trazim da mi salju mailom(jer navidno ne mogu automacki da salju, mora na zahtev)

Sent from my iPhone using Tapatalk

I dalje nisu sposobni da šalju račune u elektronskom obliku.
S druge strane i koj će nam, poziv na broj je uvek isti.

Ja sam dobio račun. I nema nikakvo obaveštenje samo račun

Послато са View уз помоћ Тапатока

Ipak je aprililili...:d

Kocka juce primetih i ja na RTS-u, uzas..

Kako bre nema obavestenje, idi onda i trazi da ti daju informacije...

Lepo nema. Samo je račun u koverti. Jutros stigao

Послато са View уз помоћ Тапатока

Obaveštenje će najverovatnije ići posebno.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ipak je prvoaprilska šala [emoji3]

Dobri su uvek bili sa *******icjom korisnika.

Obavestenja ce ici posebno, mozda nekom uz racun kome kasnije stize kao meni, oko 15-20 u mesecu. Naravno ovo da nemamo vremena da raskinemo ako smo u guzvi.

Oni treba da prvo objave da ce povecati cene. Negde zvanicno, pa onda sledi rok od mesec dana za raskid. Ali s’obzitom da zivimo u Vučićevoj drzavi, repnuće nas sa novim cenama i bez prava na raskid.

Kako da nemamo vremena? Pa onda ćemo morati sa ratelom da se dopisujemo. Kako ja da se odlučim za nešto ako ne znam šta uopšte nude. Oni su samo objavili da menjaju pakete, cene naravno nisu spominjali, važno da spominju da nove kanale, a cene ništa...

Ovo je i meni palo na pamet,ako je tacno sto je neko ovde rekao da do 1.aprila moze da se raskine ugovor a nigde zvanicnog cenovnika i spisak i ponuda paketa i kanala, i onda ti stigne obavestenje 25.-26. a ti juris da vidis sta ces i rok za to prodje...

Послато са Poco F1 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno