Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ne,znam sta je to,imam ga na telefonu.

Послато са Poco F1 уз помоћ Тапатока
 
Naravno, kad stigne zvanična ponuda onda ćemo videti da li je to to...Pa možemo da diskutujemo.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Upravo tako, dok ne stignu koverte i zvanična obaveštenja mogu svašta da obećaju! :d
 
Imaš sve informacije o NBA League Pass na telenorovom zvaničnom sajtu.
Ne znam da li su šta sad promenili pošto sad piše 8 utakmica bilo je da svaka nova mesečna aktivacija ti daje izbor gledanja 82 utakmice u toku meseca. I ako je kod njih na sajtu pisalo da je to za celu sezonu ali pošto je mooralo iznova svaki mesec da se aktivira tako je se i sa novom aktivacijom ponovo dobijalo 82 utakmice.
https://www.telenor.rs/sr/privatni/usluge/digitalni-servisi/nba
 
Kolega pre 2 dana potpisao ugovor, veliki paket i net 3 tva, 2 ci i jedan stb, na jednom ci ne rade svi kanali dok na drugom i na stbu sve otključao i radi bez problema. Rekao sam mu da prebaci na 999 i da sačeka neko vreme dok se ne pojavi kanal. Kaze nista se ne desava. E sad mene interesuje gde moze biti greška da na 2 rade a na jednom ne. Idem poslepodne kod njega da pogledam. Bio je jedan lik kad je namestao i to je kao žurio hvala bogu. Ko zna kako je namestio..

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
 
Mora da zove korisnički servis jer nije aktiviran odgovarajući paket na toj kartici.
 
Мени су из корисничког сервиса рекли да ће у току марта у коверти заједно са рачуном за фебруар бити и писмено обавештење о промени пакета. Ту ће, по њиховој тврдњи, бити све детаљно образложено о новој понуди која ће почети са применом 1. априла, а да ће у оквиру тих промена бити повећање брзине интернета и нових канала у понуди за кабловску.
 
Poslednja izmena:
Casino Kopernikus, kockanje po ceo dan :D ...mislim da namestaju mrezu, strpljenje bice vam sigurno bolje, nego sto je bilo ;)
 
Danas bio prekid u SV, ne znam koliko trajao posto sam radio i nisam pratio. Posle box opet sam preskenirao i ubacio sve kanale, opet moram da brisem iz velikog paketa plus $ranja koja ne gledam....
 
Danas bio prekid u SV, ne znam koliko trajao posto sam radio i nisam pratio. Posle box opet sam preskenirao i ubacio sve kanale, opet moram da brisem iz velikog paketa plus $ranja koja ne gledam....
I tebe svaka muka spopadne, ako treba pomoć samo zovi.

Sent from my Smartphone6.1 using Tapatalk
 
Ja ne gledam ni jednu od ovih 5.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
 
Bolje bi im bilo da kupe prava prenosa za nešto da bi imali šta da puštaju na areni 6...

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
 
Pogledajte info kanal i obratite paznju na objavu da je kopernikus jedini kablovski operater koji je obezbedio svojim korisnicima da gledaju i arene sport i ...drugog dela objave gde se sport klub pominje vise nema.Mozda je to odgovor na pitanje da li ce i dalje u ponudi biti sport klub?
 
Poslednja izmena:
Da, da... To sam i ja sinoć primetio.
 
Mene zvali pre neki dan da produžim ugovor tokom Marta da bih dobio 3 meseca gratis.
Reko dajte vi meni malo brži net i još malo HD kanala... Kažu nemamo informacije., rekoh ok javiću se u lokalnoj filijali kad budem odlučio (ne)produžiti.
 
Dobio bi dva meseca gratis obe usluge.
Tri meseca pre isteka ugovora mozes da obnovis ugovor, pomesao si izgleda.
 
Imate li neku preporuku za kablovskog operatera u Nišu? Tema je baš velika, pročitao sam umazad 200-ak stranica i smorio sam se.. Imao sam jotel pre 5-6 god, ugovor istekao, ruter je i dalje kod mene.. Hteo sam SBB da uzmem ali nemam tehničkih mogućnosti. Hvala na odgovoru.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
 
Uzimaš onog za koga imaš tehničke mogućnosti. Generalno preovladava mišljenje da je Exe-net najbolji u Nišu i okolini.
 
Uzimaš onog za koga imaš tehničke mogućnosti. Generalno preovladava mišljenje da je Exe-net najbolji u Nišu i okolini.
Hvala na odgovoru. Imam tehničkw mogućnosti za kopernikus, netnet, exe net, jotel, faktički za sve operatere u Nišu osim SBB(iz čudnog razloga, nisu razvukli kablove još uvek). Uzeo bih solidan tv i net na god dana jer ne može manje pa kad se stvore uslovi za SBB, da pređem na njih

Sent from my STF-L09 using Tapatalk
 
Onda Exe-net (možda i NetNet jer mislim da su slični kao Exe). Najbolje bi bilo da bude optika od nekog od njih (zbog stabilnosti i kvaliteta usluge). Imaš na forumu Exe temu, pa baci pogled i vidi šta se piše... Jedino što kod Exe-a moraš da paziš, jeste klauzula u ugovoru da ako mesec dana pre isteka istog ne najaviš otkazivanje usluge, oni automatski produžuju ugovor na godinu ili dve (ne znam tačno cifru, ali je tako nekako).

Exe-net tema: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?300177-Exe-Net-iskustva/page179

NetNet tema: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?401789-NetNet-Nis/page9
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno