Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Код мене (Угриновци су у питању) на већини канала на ЕПГ (они канали који га имају) није усклађено време (у смислу да ако се нпр. Дневник на РТС 1 емитује у периоду између 19:30ч и 20:05ч, на ЕПГ пише да се то приказује између 18:30ч и 19:05ч). Овако је на већини канала, док на појединим каналима још увек ЕПГ не функционише, или ако га има није у потпуности тачан (ни време приказивања, ни име, ни опис самог садржаја који се емитује у датом моменту).

Da li si promenio vreme u podešavanjima pre mesec dana kada je pomeren sat?

Код мене (Угриновци су у питању) на већини канала на ЕПГ (они канали који га имају) није усклађено време (у смислу да ако се нпр. Дневник на РТС 1 емитује у периоду између 19:30ч и 20:05ч, на ЕПГ пише да се то приказује између 18:30ч и 19:05ч). Овако је на већини канала, док на појединим каналима још увек ЕПГ не функционише, или ако га има није у потпуности тачан (ни време приказивања, ни име, ни опис самог садржаја који се емитује у датом моменту).
Ne menjaj sat, nego uključi opciju letnje računanje vremena!

Код мене је укључено аутоматско ажурирање времена пошто постоји та могућност.

Код мене је укључено аутоматско ажурирање времена пошто постоји та могућност.

Pa ako ti nije usklađeno vreme očigledno ne radi to automatsko. :) I ja sam mislio na ono da prebaciš na +1 HOUR (letnje vreme).

Ima li neke price o novim kanalima,ubrzanju interneta?Ovakve gluposti oko podesavanja vremena stb-a ili oko nekih gluposti oko interneta(za koje sam siguran da malom broju ljudi nesto znace ili uopste razumeju) meni samo lice na sve ostalo sto se prica u Srbiji,dobar standard,raste bdp,svima je dobro a SVE NAM JE GORE! Kao da neko iz kopernikusa zatrpava forum i mlati ljude glupostima a u stvari ne rade nista,digitalizuju Srbiju vec 2 godine i to je opravdanje za mrtvo stanje.

Kratko i jasno.Pa ko ima bolji izbor!?Svaka cast na odgovoru,a ovaj post na forumu neka se ugasi!

Uzeo sam pre neki dan novi tv za majku i juče ga nameštao, nisam uspeo par "omiljenih" kanala da pronađem pa sam zvao danas kopernikus.
Ljudi moji kakva je ono firma, to treba zatvoriti i spaliti zglade odma.
Zvao sam 5 telefonskih brojeva, i pokušao jedno 30 puta (ukupno), nisam ih dobio, dva broja nisu davala nikakav signal, druga dva broja su bila stalno zauzeta a kol centar je vrteo: "Sačekajte sledećeg slobodnog operatera" i samo to konstantno ponavljao, kao ispiranje mozga, obično automat kaže da su svi operateri zauzeti, prvi slobodan će se "uskoro" javiti i onda ide muzika, ne, ovde se konstantno ponavljalo "Sačekajte sledećeg slobodnog operatera" pa pauza 1 sekundu i ponovo "Sačekajte sledećeg slobodnog operatera"
"Sačekajte sledećeg slobodnog operatera"
da poludiš... I naravno posle nekih 5 minuta te torture operater je samo prekinuo vezu...
Lično ne gledam TV već nekih 10 godina, ovih sat vremena što sam nameštao kanale je bilo i previše, miran sam za sledećih 10 godina...

Ja to odavno pričam...Ali samo na jednom TV-u.Ovde ljudi imaju po šest televizora,zato i jesu kod Kopernikusa.

Ne razumem kako neko moze na 6 televizora odjednom u isto vreme da gleda, ali ajde to je njihovo ne ulazim u to, ali ja se uopste nisam pokajao kad sam uzeo total tv jos je bila i akcija 6 meseci po 600din, planiram da uzmem za jos jedan tv stb doplacuje se jednokratno 3500 a posle po 490 mesecno

Uzmi Total TV pa ces da vidis sta je pravi program i slika

Stalno pratim forum ali se ne javljam. Ovo me je iritiralo. Da se razumemo ne radim za Kopernikus i nemam nikakve veze sa njima. Samo sam njihov korisnik. Nervira me kada nečiji bot agituje za pojedine operatere. Mi smo ovde jer sve informacije možemo dobiti SAMO na ovom forumu. Kopernikus ne interesuje da nas obavesti o mnogim stvarima zato je i ukinuo forum. Ako si uzeo total TV šta ćeš na ovom forumu, prati forum za Total TV. Svako od nas koji prati ovo mora iz nekih svojih razloga da bude kod Kopernikusa. Hvala svima što dele informacije i savete sa ostalim članovima foruma. Toliko od mene i ne želim da ulazim u dalju diskusiju.

Opet sam na NAT-u, 10.31.1.x opseg :mad:
Izgleda da sam i ja, na whatismyip izgleda sve ok, 178.xx.xx.xxx/192.xxx.x.xxx a na modem podesavanjima je sledece:
b162dcdee91b2eb3326e7edf0e95c945.jpg

Nisam se nesto obazirao na ovo dok nisam video da ljudi kukaju na nat. Brzina je ok 49.68/3.98Mbps, u igrama nisam primetio neki lag, al' jes' sramota sto imaju problema sa natovanjem vec 2 godine *mjau**mjau**mjau*!

Poslednja izmena:
Jedna informacija u vezi tv kanala: Pogledajte ponudu dgitalnih kanala od KDS Posta: i ocekujte uskoro takve kanale i kod nas tj kod Kopernikusa. Pozz

Ako hoces nove kanale i ubrzanje interneta, predji kod nekog drugog kabl./iptv operatera - na Kopernikus zaboravi. Nece biti ni uskoro, ni u skorije vreme, ni u blizoj buducnosti, ama bas nista od tv kanala i internet ubrzanja i tome sl.

Rašo, otkud sad to, znači ništa od novih kanala sa Pošta-neta, a?

Da li se još nekome pojavljuju gremlini, moji ili Kopernikusovi, a u pitanju su kanali SK 4,5,6. Nema šanse da odgledam set odbojkaške utakmice signal se izgubi, pa posle nekog vremena se ponovo pojavi i tako u nedogled. Da li je to do mene ili do njih, da znam koga da hvatam za gušu :)

Da li se još nekome pojavljuju gremlini, moji ili Kopernikusovi, a u pitanju su kanali SK 4,5,6. Nema šanse da odgledam set odbojkaške utakmice signal se izgubi, pa posle nekog vremena se ponovo pojavi i tako u nedogled. Da li je to do mene ili do njih, da znam koga da hvatam za gušu :)
Desava se i meni cesto, nekad sk1,2,3 nekad sk4,5,6, al ne bas tako cesto, nego 1 u par dana.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ima li neke price o novim kanalima,ubrzanju interneta?Ovakve gluposti oko podesavanja vremena stb-a ili oko nekih gluposti oko interneta(za koje sam siguran da malom broju ljudi nesto znace ili uopste razumeju) meni samo lice na sve ostalo sto se prica u Srbiji,dobar standard,raste bdp,svima je dobro a SVE NAM JE GORE! Kao da neko iz kopernikusa zatrpava forum i mlati ljude glupostima a u stvari ne rade nista,digitalizuju Srbiju vec 2 godine i to je opravdanje za mrtvo stanje.

Svaka cast na objavi

Ko je rekao da ne može da se skida sa torenta?
Problem je da ako koristiš torente sa privatnih torent trackera onda moraš da poštuješ pravila da ne bi dobio ban.Pravila ne možeš da ispoštuješ ako si iza NAT-a.

Iza NAT-a si?Skidaš sa privatnih torrent trakera ili sa javnih?Velika je razlika...

Onda samo napred...

Opet sam bez NAT-a, u nedelju sam gasio ruter na 12 sati jer sam bio van kuce i posle dobio IP bez NAT-a.
Bericrasa radi, ima li jos neki kanal? To je webtv?

Bericrasa radi, ima li jos neki kanal? To je webtv?
Kod:
#EXTM3U
#EXTINF:0,1 (HD) TV Partizan
http://212.200.102.3:5000/udp/239.99.99.99:23999
#EXTINF:0,2 (HD) KCN Info kanal
http://212.200.102.3:5000/udp/239.99.99.200:65432

#EXTINF:0,1 KCN 1
http://212.200.102.3:5000/udp/239.0.0.1:5000 
#EXTINF:0,2 KCN 2
http://212.200.102.3:5000/udp/239.0.0.2:5000
#EXTINF:0,3 KCN 3
http://212.200.102.3:5000/udp/239.0.0.3:5000

#EXTINF:0,4 TV POMORAVLJE
http://212.200.102.3:5000/udp/239.6.0.10:5000

U Boru, poslednjih nedelju dana, svako vece, oko pola 11/11, pocinje da zeza slika. Mrzne, secka itd. Uglavnom sam primetio na Arenama i na jos par kanala.
Kakva je situacija kod ostalih u Boru?

Nazad
Vrh Dno