sreo sam ekipu KCN u gradu i rekli su mi da su krenuli tog dana (sreda) i u Boru sa digitalizacijom i da oni nemaju ništa sa određivanjem prioriteta! Iz Bgda zovu korisnika i njih da ih obaveste kod koga idu!Ja sam obnovio ugovor godinu dana pre isteka proslog ugovora,povecao brzinu na 50/4 dobio 2 modula i jedan risiver.
Može li neko od forumaša, korisnika KDS Kopernikus, da mi kaže koje risivere( nove) daje Kopernikus za praćenje njihove DTV na starim televizorima?
Potrebna mi je specifikacija tog risivera, da vidim kako se šteluju, pošto su mi najavili dolazak i ugradnju istog.
A sta bi ti da stelujes.
Interesovalo me je da li mogu da na risiveru napravim svoj raspored kanala, npr da mi RTS 1 bude na 001, Arena umesto na 200 da mi bude na 20 itd......
Onda probaj bez tog adaptera, iz zida u stb i iz stb u tv antenski kabl i trebalo bi da radi...
Da li si siguran da ti je AV ulaz ispravan, probaj neki drugi uredjaj na njemu cisto da proveris. Ako na jednom TVu radi, a na drugom ne, ili je crkao ulaz ili nije izabran kako treba![]()
Ja sam imao taj problem pa su dolazili i stavili neke filtere i od tada radi super.Pozz svima, imam problem oko digitalnog signala, ako je neko imao slicnih problema nadam se da moze da pomogne kako da resim jer ovi iz kopernikusa kod nas su "VRLO LJUBAZNI"
Imam Cisco EPC3208G modem/Netis WF2411 ruter i onaj stari powerboxhd 1822 settop box, problem je u tome da prilikom rada modema tj interneta digitalni signal je uzasan jedva 20% kvaliteta slike, zamenio sam sve kablove cak i stavio bolji splitter od ovog njihovog i nikakvih promena, nedelju dana cekam da dodju i poprave kvar ali jos uvek nista
Majko mila sad imamo 18 kanala za odrasle...
I ponovo ubačeni Hrt1 i Hrt2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari