Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Đole bre, to obaveštenje smo svi dobili krajem novembra, i slikali smo ga već, samo treba malo da prelistaš postove...

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

Mr samo bez bre ja sam ga pitao kad mislio sam da je neko novo pismo citaj malo nemoj da napadas... ;)

Interesantno uopste ne odgovaraju na mailove a ni na pozive:)

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ni meni nikad nisu odgovorili ali jednom sam im pisao, tj jedini put kad sam i imao problem sa netom, poslao negde oko ponoci mail, sutradan ujutru oko 9 dosli tehnicari i resili problem (bilo je nesto oko tap-a u potkrovlju zgrade)
Sto se mene tice, ne moraju da odgovore, samo nek resavaju ono sto im se prijavi, samo ako je osnovano

Takodje potvrdjujem da na mail ne odgovaraju, ali proslede kome treba i brzo rese problem. Ja saljem mail samo direktno u Bg.

Takodje potvrdjujem reagovanje, a neodgovaranje na mejlove. Zadnja situacija je bila oko jedne od digitalnih frekvencija, ne samo meni. Kod skeniranja, čim dodje na tu frekvenciju tv se ugasi (Vox se gasi, LG ne). Podelio to i sa ljudima ovde na forumu, nisam bio jedini sa tim problemom i nije samo kod Vox-a bio slučaj. Vrlo brzo su rešili problem.

Ljudi, koliko placate televiziju + net (i koji protok) ovom provajderu ?

Ja 2450

Zaboravih brzinu 20/2

Ja 2500, za tv i net 20/2. Cene kod njih zavise od mesta do mesta, ima na njihovom sajtu cenovnik po mestima i brzinama interneta jedina stavka koja je azurna na tom raspadu od sajta. :D

Ja 2500, za tv i net 20/2. Cene kod njih zavise od mesta do mesta, ima na njihovom sajtu cenovnik po mestima i brzinama interneta jedina stavka koja je azurna na tom raspadu od sajta. :D
Taj sajt nicemu ne sluzi i nikakve informacije ne mozes da nadjes bas su bezveze po tom pitanju

Zasto tolika frka oko povecanja brzine net-a
Zar nije dovoljno 20 ili 30 megabita???
Svaki film moze svako da skine za 10 - 15 min, ako ostavimo u toku noci, mozemo i 20 i vise filmova da skinemo.
Nisam neki kontras, ali realno, izmedju 20-30 ili ako povecaju na 50, 99.99% ljudi to nece ni primetiti, jer je za sve sto se otvara i gleda, ova brzina i vise nego dovoljna.
Ako imas dobru masinu, bolje ce ti raditi 20 mega na njoj, nego 100 na nekoj drugoj

Druze jesi cuo mozda za Kodi? Kako nisu potrebne vece brzine?! Itekako se oseti da li imas 20 ili 50 mb/s. Pitas se kako? E ja ne skidam torrente (filmove) ja ih uzivo gledam preko Kodi-a (Quasar i Torrenter addon). Imam 20/mb i mogu uzivo da gledam torrent maksimalne velicine do 17 GB (1080p film). Sa vec 50mb/s mogao bih da gledam torrente od 35-45 GB (bluray filmovi).

Druze jesi cuo mozda za Kodi? Kako nisu potrebne vece brzine?! Itekako se oseti da li imas 20 ili 50 mb/s. Pitas se kako? E ja ne skidam torrente (filmove) ja ih uzivo gledam preko Kodi-a (Quasar i Torrenter addon). Imam 20/mb i mogu uzivo da gledam torrent maksimalne velicine do 17 GB (1080p film). Sa vec 50mb/s mogao bih da gledam torrente od 35-45 GB (bluray filmovi).

Mislis da tvoje oko i uvo mogu da naprave razliku izmedju kvaliteta 17 giga i 35giga. Jedino ako gledas na TV-u 100incha i slusas na sistemu 15/1

Da li je moguce sa powerbox hd 1822 SNIMATI SADRZAJ,igranje sa PS3 konzole i kako?Ja saam uspeo samo snimiti sa digitalnog kanala snimak.Da li kupiti razdelnik hdmi ili splitter pa oba povezati i onda onaj glavni nakaciti na TV i da li u tom slucaju on snima to sto se vidi na ekranu trenutno ili broj kanala pamti i ja igram a on snima recimo RTS1(iki biko koji drugi program)??Ili ako gresim,ima li drugi nacin??

Poslednja izmena:
nije bas jasno sta zelis, ali STB generalno ne moze snimati sa HDMI.

Pa taj STB ima 1 hdmi izlaz,ps3 takodje ima 1 izlaz tj ulaz HDMI a tv ima 3.Kupim spliter ili kako se vec zove hdmi na hdmi i on ima sa jedne strane 2 HDMI ulaza a sa druge 1 izlaz.Sa te gde ima 2 ulaza prikacim STB i PS3 a sa ove sto izlaz ima uzmem drugi hdmi kabal i povezem sa TV-om.
Posto mogu snimati sadrzaj jer ima PVR opciju sa tv kanala,da li je tako isto moguce da snimam igru dok igram na taj nacin?
Probao sam da snimam recimo RTS1 preko PVR opcije u digitalnom formatu preko pomenutog STB,uspeo sam.E sad ne znam da li na taj nacin mogu da snimam to sto meni treba,prikacim sve i igram igru a on naravno u pozadini da to snimi i sacuva?
Ili je opcija PVR samo za kanale...

...Probao sam da snimam recimo RTS1 preko PVR opcije u digitalnom formatu preko pomenutog STB,uspeo sam.E sad ne znam da li na taj nacin mogu da snimam to sto meni treba,prikacim sve i igram igru a on naravno u pozadini da to snimi i sacuva?
Ili je opcija PVR samo za kanale...

Na STB snimaš "ono" što ti DOLAZI kroz kabl, znači signal kopernikusa u ovom slučaju. Ne možeš snimati ono što dolazi kroz hdmi kabl jer stb nema ULAZ nego samo izlaz za hdmi. A ako si ubedjen da može ti lepo probaj tako kako misliš pa javi utiske ovde :)

Problem sa internetom

U poslednje vreme imam problema sa internetom , eto sada sam uradio print screen signala , ako biste bili voljni da ih rastumacite da li su u redu ili nisu dobri i ukazete mi sta da uputim kao kritiku ili sugestiju serviserima iz kds-a . Inace paket je 30/3, u download-u tesko da imam vise od 2.1 Mb/s .Hvala unapred svima koji su voljni da mi pruze objasnjenje.

Signali.png

Poslednja izmena:
Novi cenovnik i digitalni paketi

cenovnik.png

Poslednja izmena:
Znaci sa trenutnih 2800 i 30/3, meni oni predlazu 30/2 za 2790?! Da li je moguce da su SMANJILI upload?!

Znaci sa trenutnih 2800 i 30/3, meni oni predlazu 30/2 za 2790?! Da li je moguce da su SMANJILI upload?!
Takodje, trazicu prevremeni prekid saradnje zbog menjanja cena i brzine. Kakve *****ane strasno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Za sta da placam brate rodjeni, 5 dana vec gledam analognu, digitalni krce, slika se razliva....

Sent from my E2003 using Tapatalk

Ovo je u svakom slučaju gore od svih mojih najcrnjih predviđanja. Opet su prevazišli sami sebe.

A za gde je ovo? Inace kod mene je super slika stvarno nemam zamerku

Ja kuće poslao zahtev za raskid ugovora za net, videćemo šta će biti sa kds, kad nađem bolju alternativu, da se samo ja pitam otkačio bih kablovsku potpuno

Po meni nema bolja varijanta od njih cak i sa ovim novim cenovnikom

Nazad
Vrh Dno