Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ajd nek ovi što rade u Kopernikusa ili imaju tamo nekog neka im poruče da bi mogli neku informaciju da okače i na onaj krševiti sajt, recimo info da postoji i digitalna televizija, i recimo raspored frekvencija/kanala po gradovima...

Poruceno par puta.. eto u Leskovcu da ti dam primer. Radi sekretarica, za pozive, salter i sve ostalo u lokalu. Ima 2 mobilna i jedan fiksni telefon (sada jedan mob) registrovani na firmu. Iz moje zgrade je cesto vidjam kako sedi ispred lokala dok ja zovem telefonom i prica sa "drugaricama". Zatim uzima pauze kad god pozeli, 2 servisera za koje dobro znam i poznajem ih nemaju skoro ikakvog kontakta sa njom niti kontrolu nad tim lokalom. Na pocetku smene odu do lokala pokupe spisak ugovora/reklamacija za taj dan i to je to. Serviseri se vozikaju autom bez ikakvog pravila, svrate na kaficu, negde se posedi malo duze i procaska o nekoj igri, ili necemu nebitnom za internet. Da rade korektno urade po papiru, ali ne mogu nista vise. Kopernikus nema opciju da sinhronizuje modeme iz svog grada, sve mora preko Beograda. Svaka zalba koja ode u Bg-u ide i u tvom gradu, putem maila ili telefona.

Kakav god da problem postoji, a da nije fizicke prirode aka ostecena skretnica, kabl, pokvaren modem oni ne mogu NISTA. O sajtu ni govora, a u Beogradu zaobilaze u sirokom luku ili nemaju nikakvih informacija, a oni su vrh po tom pitanju.

Gledanje sport klubova u Boru je vise nego nemoguce.Prenos Zvezde je pravo nerviranje sa kopernikusom!

U jagodini nit interneta nit kablovske, nema, po kvalitetu treba da smanje pretplatu a ne da povecaju st*ka

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Kakav raspad od provajdera...
Ali za mene, u Rumi, opet najpovoljnije od svega drugog :)

Kod mene na info kanalu po ceo dan se vrte neke gologuze, a slika užas...

Info kanal.jpg

A internet dobar, baš kol'ko treba...

I kod mene kolko treba, al minimum 3 puta dnevno pukne i to ja da uhvatim i vidim..

Ja po ceo dan slusam radio preko interneta i bar jednom u sat vremena pukne veza ali se odmah rekonektuje i nastavi. Uglavnom puca veza na svakih sat vremena. To je tako zadnjih dve, tri nedelje. Pre toga se to nije desavalo.

U Lebanu na Kopernikus kablovskoj nema Arena, lokalnih kanala sa Jastrebca, radio stanica, mozda i jos nekih.

A kod nas, Radio S kanali prebačeni u DTV kablovsku. Zašto li su ovo uradili???

RS1.jpg RS2.jpg

Upload je veceras mrtav,po prvi put je na 00.00

Poslednja izmena:
Nije poenta bila u tome za koga ko navija (ali komplksi rade vidim), nego kako nas operater ima dosta HD kanala u osnovnoj ponudi :wall: ... zato sam i stavio smajli na kraju

Imam problem kad koristim internet i kad je upaljen tv slika prekida i imam slab signal za digitalne kanale pricam sta moze to da bude i jos mi net nestane.

@dakistar5

Zovni ih ili idi do njih, kazi im u cemu je problem, oni ce doci da ti stave filter i to je to...

imam ja ljudi jedan problem,kupio sam Risiver kablovski HUMAX IPDR-9800C,i sada imam problem da na nekim kanalima imam sliku a na nekim kanalima nemam,na tim kanalima imam i zvuk i prevod ali nemam sliku i pise mi ovo:

IMG_20161017_222903.jpg

Ako neko ima ideju sta je problem neka napise.

Nazad
Vrh Dno