- Učlanjen(a)
- 11.02.2014
- Poena
- 130
Ajd nek ovi što rade u Kopernikusa ili imaju tamo nekog neka im poruče da bi mogli neku informaciju da okače i na onaj krševiti sajt, recimo info da postoji i digitalna televizija, i recimo raspored frekvencija/kanala po gradovima...
Poruceno par puta.. eto u Leskovcu da ti dam primer. Radi sekretarica, za pozive, salter i sve ostalo u lokalu. Ima 2 mobilna i jedan fiksni telefon (sada jedan mob) registrovani na firmu. Iz moje zgrade je cesto vidjam kako sedi ispred lokala dok ja zovem telefonom i prica sa "drugaricama". Zatim uzima pauze kad god pozeli, 2 servisera za koje dobro znam i poznajem ih nemaju skoro ikakvog kontakta sa njom niti kontrolu nad tim lokalom. Na pocetku smene odu do lokala pokupe spisak ugovora/reklamacija za taj dan i to je to. Serviseri se vozikaju autom bez ikakvog pravila, svrate na kaficu, negde se posedi malo duze i procaska o nekoj igri, ili necemu nebitnom za internet. Da rade korektno urade po papiru, ali ne mogu nista vise. Kopernikus nema opciju da sinhronizuje modeme iz svog grada, sve mora preko Beograda. Svaka zalba koja ode u Bg-u ide i u tvom gradu, putem maila ili telefona.
Kakav god da problem postoji, a da nije fizicke prirode aka ostecena skretnica, kabl, pokvaren modem oni ne mogu NISTA. O sajtu ni govora, a u Beogradu zaobilaze u sirokom luku ili nemaju nikakvih informacija, a oni su vrh po tom pitanju.