U digitalnoj ponudi skinuti su Sport klub 2 i Sport klub 3.Kako je u drugim gradovima u vezi Sport klubova. U analognoj prisutna su sva tri Sport kluba. Nadam se da je neka greska.
i u SM je tako. Kanali SK 2 i SK 3 su od danas KODIRANI, pa ih zato NEMA u spisku sa ostalim tv kanalima. Pozz
da li se zna kad ce ovaj problem resiti i kada ce opet ubaciti sport klub 2 i sport klub 3 na digitalnoj u sm
Da li ih sada ima sport klubovi
Je l' zna neko šta sadrži njihov OTT.
Na sajtu nema informacija.
Koji kanali, cene paketa i sl?
@Paracin
Evo juche iz telekoma dolazili kod mene, kampanja od vrata do vrata kazu za redovne platishe i nekadasnje korisnike adsl-a i iptva nude mi sve to po nekoj smeshnoj ceni + fiskna telefonija minuti etc. + tablet za 1 din.
Nadam se da ce standardno od 1. novembra biti povecanje brzina u Kopernikusu, jer ovo je stvarno sramota da imamo stabilan internet, a brzine manje nego u Azerbejdzanu.
+1 za veci download i upload u razmeri 5:1
Kopernikus ima najbolju infrastrukturu do samog korisnika, jer je sproveo optiku do svake bandere, tako da treba to da iskoristi i da da duplo vece brzine od konkurencije koja kroz bakar vec gura maximum. Ja sam jedino upoznat da ce paket od 30 otici na 50 mbps, navodno testiraju da li njihov server moze to da izdrzi. Nadam se da ce do prvog novembra doci do pevecanja brzine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari