Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

U digitalnoj ponudi skinuti su Sport klub 2 i Sport klub 3.Kako je u drugim gradovima u vezi Sport klubova. U analognoj prisutna su sva tri Sport kluba. Nadam se da je neka greska.

Kod mene su Sport Klubovi 2 i 3 i dalje na rednim brojevima 205, odnosno 206.

Poslednja izmena:
U digitalnoj ponudi skinuti su Sport klub 2 i Sport klub 3.Kako je u drugim gradovima u vezi Sport klubova. U analognoj prisutna su sva tri Sport kluba. Nadam se da je neka greska.

i u SM je tako. Kanali SK 2 i SK 3 su od danas KODIRANI, pa ih zato NEMA u spisku sa ostalim tv kanalima. Pozz

Imam problem da mi net nestane jednom-dvaput dnevno pa mora da se iskljuce i ruter i wi-fi iz struje pa sve proradi. Jel se to nekom desavalo? Da li je u pitanju softverski ili hardverski problem.

Kod mene u JA na LG-ju su se kanali izgubili, pa pojavili ponovnim skeniranjem frekvencije. Na VOX-u nisu ni nestajali, rade uredno.

Na jednom televizoru SK 2 i SK 3 su tu a na drugom ih nema.Ponovno skeniranje kanala nije donelo rezultata.Neverovatno.

da i ja sam to primetio, na dva moja lg-a sva tri sport kluba dok kod komsije na grundigu samo sk1.

Opet su nešto čačkali, izgubili se SK2 i SK3, pojavili se nakon ponovnog skeniranja, i na LG televizoru, i na ovom njihovom set top boxu.

Ljudi koja je fora sa torentom na kopernikusu? Vuce mi se na 1,2kb download a skidam fajl sa 10000 sidera. Jer to oni namerno guse ili je do mene? Brzina mi je 6mb.

Evo jedna lepa vest za korisnike interneta, iz prve ruke, ocekuje se povecanje interneta. Konkretno znam da ce paket 30mbps otici na 50mbps. Trenutno se testiraju centrale da li mogu da izdrze to opterecenje. tacan datum povecanja neznaju. Po meni povecanje ce se poklopiti sa telefonijom i tada ce ponuditi razlicite pakete. Testiranje telefonije je zavrseno u Vranju, Hanu i Vlasotincu i tamo je sve spremno jedini problem trenutno je Leskovac i tu ne funkcionise sve kako treba, koji je problem u pitanju nisam uspeo da saznam. Nadam se da ce do nove godine sve biti pusteno u rad.

Poslednja izmena:
Je l' zna neko šta sadrži njihov OTT.
Na sajtu nema informacija.

Koji kanali, cene paketa i sl?

Najgore što to ne znaju ni ovi iz KCN kad ih pozoveš.
Danas kad sam ih pozvao javila se neka izuzetno nadr*ana riba, koja je na svako moje pitanje morala da tamo nekog sa strane pita.

Razgovor:
JA: Koje sportske kanale imate?
KCN: Ne znam. Ček'.
JA: Je l' imate Arene?
KCN: Nemamo, .... imamo 1, 2, 3
JA: Sport Klub?
KCN: Da. Ne nemamo SK.
Imamo najvažnije domaće kanale i Pink paket
JA: Hvala, doviđenja.

Na onom sajtu ott.rs postoje brojevi telefona, ali o kanalima, cenama, paketima nema ni govora.

Tako je već više od godinu dana.

@Paracin
Evo juche iz telekoma dolazili kod mene, kampanja od vrata do vrata kazu za redovne platishe i nekadasnje korisnike adsl-a i iptva nude mi sve to po nekoj smeshnoj ceni + fiskna telefonija minuti etc. + tablet za 1 din.
Nadam se da ce standardno od 1. novembra biti povecanje brzina u Kopernikusu, jer ovo je stvarno sramota da imamo stabilan internet, a brzine manje nego u Azerbejdzanu.
+1 za veci download i upload u razmeri 5:1

Poslednja izmena:
Dobio sam onaj modem za kablovsku i pocelo je da secka , da se mesa slika? Znaci modem nisam ih trazio DTV kanale , nego dobio to i opet secka ?

@Paracin
Evo juche iz telekoma dolazili kod mene, kampanja od vrata do vrata kazu za redovne platishe i nekadasnje korisnike adsl-a i iptva nude mi sve to po nekoj smeshnoj ceni + fiskna telefonija minuti etc. + tablet za 1 din.
Nadam se da ce standardno od 1. novembra biti povecanje brzina u Kopernikusu, jer ovo je stvarno sramota da imamo stabilan internet, a brzine manje nego u Azerbejdzanu.
+1 za veci download i upload u razmeri 5:1

Kopernikus ima najbolju infrastrukturu do samog korisnika, jer je sproveo optiku do svake bandere, tako da treba to da iskoristi i da da duplo vece brzine od konkurencije koja kroz bakar vec gura maximum. Ja sam jedino upoznat da ce paket od 30 otici na 50 mbps, navodno testiraju da li njihov server moze to da izdrzi. Nadam se da ce do prvog novembra doci do pevecanja brzine.

Kopernikus ima najbolju infrastrukturu do samog korisnika, jer je sproveo optiku do svake bandere, tako da treba to da iskoristi i da da duplo vece brzine od konkurencije koja kroz bakar vec gura maximum. Ja sam jedino upoznat da ce paket od 30 otici na 50 mbps, navodno testiraju da li njihov server moze to da izdrzi. Nadam se da ce do prvog novembra doci do pevecanja brzine.

A koliko ce povecati upload na tom paketu, da li imas taj info?

Sto se mene tice mogu da povecavaju koliko hoce ja sam od ovog meseca na VDSL Telekoma 50/2 za 1799 din. + Tablet za 1 dinar a bolje od toga sigurno nece ponuditi. I ako im paket od 30Mbit skoci na 50mb taj profi paket kosta 3300 dinara sto znaci da mu internet od 50Mbit izadnje na 2100 dinara (TV pretplata je 1200) sto je opet skuplje od Telekoma i ne daju tablet za dinar. Verovatno ce brzina da skoci sa 12 na 20 za 1400 din. i onaj paket on 20mbit na 30mbit. Mozda opet daju veci paket po ceni nizeg za stare korisnike koji treba da obnove ugovor ali verovatno uz obavezu na 2 godine tako da neka hvala. Zbogom Zlopernikuse.

Nazad
Vrh Dno