Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Kod mene su svi kanali dobili ime i sliku, na frekvenciji 682 gde su kanali 24 Kitchen, AMC, FOX, Discovery, kvalitet signala je 10% tako da slika stalno prekida i baguje, na ostalim frekvencijama kvalitet signala je oko 70%, slika odlična.
Nakon skeniranja broj analognih kanala je za sada 53 (ranije ih je bilo 65).

Wow, kakva razlika između analognih i HD Eurosportova! :Klanjanje

Ovde kod mene je na svim frekvencijama izmedju 90-100% ali kanali isto prekidaju i seckaju, puca i internet veza. I analogni se gube chesto i ima ih ukupno 61.

Poslednja izmena:
Kod mene je na analognim kanalima slika krajnje uzasna, dok digitalni sjajno rade mada neki kanali povremeno prekidaju.

Ipak ce Bor biti zadnji koji ce dobiti nove dtv kanale.Nista novo i nista cudno!

Davlab mozes li da izbacis listu analognih kanala sa frenkfencijama? Opet ne mogu da nadjem TV Leskovac. Bila je danas ali sam ukljucio da ponovo pretrazi kanale i nije nasao dosta analognih. Samo 54. Nema je vise ona vranjanska Ritam TV, ali nema nigde ni TV Leskovac.

Sada je i kod nas jacina signala pala na 66% a kvalitet na 10%. Nadam se da ce srediti za neki dan ovu papazjaniju. Bilo bi lepo da se javi neko iz drugog grada gde je ovaj proces zavrsen i da nam kazu koliko je kod njih trajao chitav proces.

Ovo sa RTS HD i RTS DIGITAL... Našao sam na jednom drugom forumu da se ti kanali više ne emituju sa predajnika koji su ugasili analogni signal. Nešto u fazonu: moglo je dok je na tom predajniku bilo exp emitovanje dig signala. Kada je završeno exp emitovanje, a to je momenat kada na datom predajniku nema više analognih kanala, više ni RTS HD I RTS DIGITAL ne smeju da se emituju... Katastrofa...

Poslednja izmena od urednika:
Sada je i kod nas jacina signala pala na 66% a kvalitet na 10%. Nadam se da ce srediti za neki dan ovu papazjaniju. Bilo bi lepo da se javi neko iz drugog grada gde je ovaj proces zavrsen i da nam kazu koliko je kod njih trajao chitav proces.

U pravu si. HAOS!!!

Trenutno vise kanala ne radi nego sto radi. Ali valjda ce srediti ako ne danas onda nadam se za dan- dva.

Stvarno koliko dugo je ovo trajalo u drugim gradovima pre nego sto se je stabilizovalo?

rekoše u Vl da tek prekosutra sređujemo kanale, do tad će još da preuređuju.

Pozdrav za sve Leskovcane i Vlasotincane drago mi da ste napokon dobili nove digitalne kanale.
Nije mi jasno sta ce vama u LE i VL Ritam tv i tv Vranje jos fali da vam uvale i info puls (nas kablovski kanal) pa da se totalno kompletirate.
Ceo dan nesto rade dolaze kanali gubi se slika,slika je na trenutak ocajna pa dobra pa tako u krug.
Promenili su mesta na nekoliko kanala dali to znaci da otvaraju frekvencije za nove digitalne videcemo.
Nova tv je na 147.000,Lov i Ribolov 238.000,Tv Vranje je 245.000,Ritam tv na 252.000. Ukupno 63 analogna kanala.
Nema kanala iz LE i VL kod nas u ponudi.
Neko je pisao o redosledu kanala,neko ko se razume je napisao na jednom forumu o tome:
Redjanje se vrsi po takozvanom NIT-u medjutim svi televizori ne podrzavaju nitovanje pa stoga su vam razbacani kanali.
Tv prijemnici koji imaju opciju NIT redjace kanale kao sto su kod operatera u stanici.

Pozdrav za sve Leskovcane i Vlasotincane drago mi da ste napokon dobili nove digitalne kanale.
Nije mi jasno sta ce vama u LE i VL Ritam tv i tv Vranje jos fali da vam uvale i info puls (nas kablovski kanal) pa da se totalno kompletirate.
Ceo dan nesto rade dolaze kanali gubi se slika,slika je na trenutak ocajna pa dobra pa tako u krug.
Promenili su mesta na nekoliko kanala dali to znaci da otvaraju frekvencije za nove digitalne videcemo.
Nova tv je na 147.000,Lov i Ribolov 238.000,Tv Vranje je 245.000,Ritam tv na 252.000. Ukupno 63 analogna kanala.
Nema kanala iz LE i VL kod nas u ponudi.
Neko je pisao o redosledu kanala,neko ko se razume je napisao na jednom forumu o tome:
Redjanje se vrsi po takozvanom NIT-u medjutim svi televizori ne podrzavaju nitovanje pa stoga su vam razbacani kanali.
Tv prijemnici koji imaju opciju NIT redjace kanale kao sto su kod operatera u stanici.

Kako samo 63 DTV kanala? Pa vi ste pre nas dobili ovo prosirenje? Treba i vi da imate preko 100 DTV kanala?

Ovo sa RTS HD i RTS DIGITAL... Našao sam na jednom drugom forumu da se ti kanali više ne emituju sa predajnika koji su ugasili analogni signal. Nešto u fazonu: moglo je dok je na tom predajniku bilo exp emitovanje dig signala. Kada je završeno exp emitovanje, a to je momenat kada na datom predajniku nema više analognih kanala, više ni RTS HD I RTS DIGITAL ne smeju da se emituju... Katastrofa...

Da li to znachi da ce sam rts1 i 2 odmah preci na hd rezoluciju, ima logike jer bi im rts hd zauzimao prostor a i onako uglavnom pusta sve kao i rts1. Bilo bi lepo kada bi svi nacionalni emiteri presli na HD.

Davlab mozes li da izbacis listu analognih kanala sa frenkfencijama? Opet ne mogu da nadjem TV Leskovac. Bila je danas ali sam ukljucio da ponovo pretrazi kanale i nije nasao dosta analognih. Samo 54. Nema je vise ona vranjanska Ritam TV, ali nema nigde ni TV Leskovac.

Tv Leskovac se nalazi na superband kanalu s14 ili po redosledu na 19 mesto,preskeniraj ponovo kanale kada je slika dobra . Vratili su se svi analogni, kvalitet slika je promenljiv, a ukupan broj analognih kanala je 65.

Koliko ja znam nigde i nije u digitalnoj.

Kanali koji svakako zaslužuju da se uvrste u digitalnu ponudu: Discovery Science, Discovery ID, TV 1000, FOX Movies, CBS Reality.

PROMOCIJA DIGITALNA TELEVIZIJA

"Korisnici koji zaključe ugovor za kablovsku televiziju i internet dobijaju na korišćenje DVB-C Set Top Box."

Ne znam da li ovo važi i za postojeće korisnike.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno