Pa verovatno nije promenjen LOGO pink 3 kanala, nego naziv digitalnog kanala koji tv prikaže u svojoj listi. Ne verujem da su baš toliki mađioničari da promene logo nečije tv , netje da može Za prevod, znam da dvb subtitlove moraš sam da akitiviraš prvi put preko tastera subtitle na daljincu...
Kod mene je pronasao 101 digitalnih kanala.
Edit: Ali vecina kanala sada ima smetnje. Signal quality: 90 ; Signal strenght: 100 ; bez ikakvih gresaka, ali opet ima smetnje i nema zvuka.
Na poziciji gde treba da da bude Minimax emituje se Cinemania Plus, naime kada pritisnete na daljincu info ili ok izadje crna traka na kojoj pise Minimax, inace oko ovog kanala se nalze deciji kanali Boomerang, CN, Pink Kids... tako da verujem da su se nesto zeznuli posto je ocito da rade oko digitalnih kanala.
Djenka kako si nasao FOX i FOX life? Meni je nasao sve Pinkove , BD2 , PINK RTS i par hrvatskih?
Upravo tako... Kvantitet pre kvaliteta...Ja neshvatam logiku kod ovih "naših"...Ko će bre da gleda ove italijane, kineze, špance, nemce itd....to su ubacili samo da naguraju do broja 200...
U Staroj Pazovi 105... proverio sam kod drugara...
Koji su to 40 kanala? :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari