Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Kako se taj vpn koristi sad?
Odnosno da li to može Kopernikus da sredi onda da ih nagazim?

Hvala

Mozes preko browsera sa addonovima, mozes i neki besplatni preko konekcije koju kreiras u control panelu, ali ne ocekuj neku preveliku brzinu ako ne iskesiras novac.
Naravno da moze da se sredi, pitanje je da li umeju i hoce. Koliko vidim, resili da ostanu bez korisnika...

To verovatno znaci da ce doci do promene u digitalnoj ponudi Kopernikusa, ubacice jos par tih pinkovih kanala

To je i jedino sto cemo u narednom periodu videti od novih digitalnih kanala u Kopernikusu.
Taj cuveni Pinkov paket od desetak kanala i nekoliko kanala sa promenjenim nazivom kanala.
Kakvi Sport Klubovi, Foxovi kanali, National Geographic, Discovery, Animal Planet itd....
VOLEO BIH DA ME KOPERNIKUS DEMANTUJE........

To je i jedino sto cemo u narednom periodu videti od novih digitalnih kanala u Kopernikusu.
Taj cuveni Pinkov paket od desetak kanala i nekoliko kanala sa promenjenim nazivom kanala.

I tih nekoliko novih pinkovih kanala je pod velikim znakom pitanja, obzirom da je već godinu i po dana Kopernikus u dubokom zimskom snu. Dok im neko javi da je Pink pustio nove digitalne kanale, dočekasmo mi jesen...

Mozes preko browsera sa addonovima, mozes i neki besplatni preko konekcije koju kreiras u control panelu, ali ne ocekuj neku preveliku brzinu ako ne iskesiras novac.
Naravno da moze da se sredi, pitanje je da li umeju i hoce. Koliko vidim, resili da ostanu bez korisnika...

Od juce sam bio primoran da koristim VPN, ali evo upravo sada sam primetio da trenutno radi sve kako treba. Neke sajtove koje sam preko vpn morao da otvaram sada rade i bez, probao sam i cloudflare i on radi bez problema. Bice da su za promenu nesto i uradili kako treba 🙂

Kod mene iz digitale izbačena Pink Nostalgija na kojoj zadnjih pet-sest dana nije ni bilo signala. Sudeci po ovoj slici Pink Nostalgija se gasi, a Pink Music 3 i 4 postaju Pink Hits 1 i 2?

Pink 4.jpg

Bas sada na HRT 3 emituje se ZONA SUMRAKA a Vranje je i dalje kodiran signal (cetvrti mesec).
Mi smo vec odavno u Kopernikusovoj Zoni Sumraka.

Kopernikus Mystery & Fantasy

Da li će se novi Pinkovi kanali naći u KOPERNIKUSOVOJ ZONI SUMRAKA ???

Cornell_Twilight_Zone.jpg

Kako sam cuo od coveka koji radi u kop. da ce od 15. aprila kada potpisu neki ugovor sa jednom od vodecih telekomunikacionih kompanija u Srbiji da ce biti oko 150 digitalnih kanala a mozda ce izbaciti par kanala iz analogne mreze zbog nedostatka frekvencija. Videcemo posle 15-tog koliko je ovo tacno.. Pozz

Biće da je Telenor ta telekomunikaciona kompanija sa kojom je Kopernikus potpisao ugovor.
Naime, Kopernikus je na svojoj internet stranici objavio ponudu za uslugu terminacije poziva (prosleđivanje poziva na određeni broj) u Kopernikusovu fiksnu telefonsku mrežu.
U ponudi stoji da je jezgro Kopernikusove fiksne telefonske mreže realizovano u okviru infrastrukture fiksne mreže kompanije Telenor, što znači da će uslugu fiksne telefonije Kopernikus realizovati preko centrale Telenora.
Možda imamo osnova da se nadamo i nečem dobrom...

Namestio sam na televizoru digitalne kanale i svi seckaju, imaju 2 crtice signala. Skoro su nesto radili na njihovoj kablovskoj vezi i pocelo da secka ? Jel i kod vas tako ili?

kod mene je kvalitet digitalnih kanala extra,nijedan ne secka.probaj da ugasis tv iz struje,izvadi antenu iz tv-a i sve to vrati posle nekih 10-15 minuta,mene je tako jednom zezalo i uradio sam to,pa me je kopkalo ima li to veze sa seckanjem i uverio sam se da ima.Probaj,ne kosta te nista da proveris,od tada mi je signal extra.

Tobacco oni su skoro u nasoj ulici radili nesto oko kablovkse, nije ovo samo kod mene, i komsija od mene ima isti problem. To je do njih onda? ili da probam to?

pa probaj to sto sam ti napisao pa ako ima promena onda ok,a ako su vec radili nesto u tvojoj ulici onda je do njih sigurno.probaj ovo sto sam ti rekao,mozda sredis.

Biće da je Telenor ta telekomunikaciona kompanija sa kojom je Kopernikus potpisao ugovor.
Naime, Kopernikus je na svojoj internet stranici objavio ponudu za uslugu terminacije poziva (prosleđivanje poziva na određeni broj) u Kopernikusovu fiksnu telefonsku mrežu.
U ponudi stoji da je jezgro Kopernikusove fiksne telefonske mreže realizovano u okviru infrastrukture fiksne mreže kompanije Telenor, što znači da će uslugu fiksne telefonije Kopernikus realizovati preko centrale Telenora.
Možda imamo osnova da se nadamo i nečem dobrom...

Nisam hteo da imenujem jer ne mogu nista da tvrdim 100%, ali kada si vec spomenuo, jeste u pitanju je Telenor.

Poslednja izmena:
Napokon neke novosti u KCN-u konacno je odkodiran HRT 3, BN je sada BN SAT, PINK 3 je sada PINK 3 INFO,pojavili su se eksperimentalno PINK KUVAR i SUPER KIDS.
U analognoj promenjene su frekvencije sledecih kanala : PINK ACTION 3 697000 na 743000, PINK FAMILY 687000 na 791000, PINK PREMIUM 703000 na 815000, PINK REALITY 695000 na 807000.
Normalno na njihovom info kanalu nema nikakvog obvestenja.
P.S. Zaboravio sam nema u digitalnoj ponudi ni PINK EROTIC i PINK EROTIC 2.

Poslednja izmena:
Izmene u SM:

atv kanali

studio b -> cn
pink3 -> nema nista
rtrs -> fox crime
fox crime -> nema nista
pink soap -> info kanal
cn -> nema nista
info kanal -> nema nista
pink soap na C38

Vest sa info kanala: Ove izmene su neophodne zbog prosirenja ponude dtv kanala

rts1 na mestu S10 do 25.04 kada ce se on iskljuciti

od tog datuma radice rts1 samo na mestu S03

Napokon neke novosti u KCN-u konacno je odkodiran HRT 3, BN je sada BN SAT, PINK 3 je sada PINK 3 INFO,pojavili su se eksperimentalno PINK KUVAR i SUPER KIDS.
U analognoj promenjene su frekvencije sledecih kanala : PINK ACTION 3 697000 na 743000, PINK FAMILY 687000 na 791000, PINK PREMIUM 703000 na 815000, PINK REALITY 695000 na 807000.
Normalno na njihovom info kanalu nema nikakvog obvestenja.
P.S. Zaboravio sam nema u digitalnoj ponudi ni PINK EROTIC i PINK EROTIC 2.

KAKO JE MOGUCE DA SU ZAMENILI NEKA IMENA PINKOVIM KANALIMA I DA SE TO KOD TEBE VIDI A U DRUGIM KRAJEVIMA SRBIJE NE. Jednostavno, kad pink promeni, svi ce to videti, bez obzira da li imaju digitalnu ili analognu televiziju. NE MOZE KOD MENE DA PISE PINK 3, A KOD TEBE PINK INFO

KAKO JE MOGUCE DA SU ZAMENILI NEKA IMENA PINKOVIM KANALIMA I DA SE TO KOD TEBE VIDI A U DRUGIM KRAJEVIMA SRBIJE NE. Jednostavno, kad pink promeni, svi ce to videti, bez obzira da li imaju digitalnu ili analognu televiziju. NE MOZE KOD MENE DA PISE PINK 3, A KOD TEBE PINK INFO

Kod mene pise da je Pink 3 info a ostali novi Pinkovi kanali su sa obavestenje da program pocinje 20. aprila.
Ukupno trenutno u digitalnoj ponudi ima 101 kanal. 🙂
Kanali u ponudi su sledeci:
Rts 1,2,digital,hd,Pink,Prva,B92,Happy,Belle amie,Rt Vranje, Kcn 1,2,3.
Rtl hr,Hrt 1,2,3,4,Bn sat,Rtrs,Sat Montenegro.
Pink 2,3 info,reality,pedia,style,bh,extra,m,fashion,plus,zabava,world,kuvar.
Arena 1,2,3,4, Lov i Ribolov.
Pink music,music2,3,4,5,and roll,live,folk1,2,Bravo music,Duga tv,Bn music.
Pink action,2,3,movies,2,3,premium,comedy,horror,western,classic,film,family,soap,serije,show,world cinema,AMC,FOX,FOX life.
B92 info,Al jazzera balkan,BBC world,CNN,CCTV 4,Rtr planeta,Tv5 monde,Pro sieben,Sat 1,Arte.
Pink kids,Pink super kids,Boomerang,Cartoon Network,Minimax.
Discovery,National geograph,Animal planet,TLC,Viasat Explorer,Viasat History,24 Kitchen.
Pink Erotic,2,3,4,5,6,7,8.
Frekvencije su: 682000,690000,698000,706000,714000,722000,730000,738000.

Poslednja izmena:
Kod mene pise da je Pink 3 info a ostali novi Pinkovi kanali su sa obavestenje da program pocinje 20. aprila.
Ukupno trenutno u digitalnoj ponudi ima 101 kanal. 🙂
Kanali u ponudi su sledeci:
Rts 1,2,digital,hd,Pink,Prva,B92,Happy,Belle amie,Rt Vranje, Kcn 1,2,3.
Rtl hr,Hrt 1,2,3,4,Bn sat,Rtrs,Sat Montenegro.
Pink 2,3 info,reality,pedia,style,bh,extra,m,fashion,plus,zabava,world,kuvar.
Arena 1,2,3,4, Lov i Ribolov.
Pink music,music2,3,4,5,and roll,live,folk1,2,Bravo music,Duga tv,Bn music.
Pink action,2,3,movies,2,3,premium,comedy,horror,western,classic,film,family,soap,serije,show,world cinema,AMC,FOX,FOX life.
B92 info,Al jazzera balkan,BBC world,CNN,CCTV 4,Rtr planeta,Tv5 monde,Pro sieben,Sat 1,Arte.
Pink kids,Pink super kids,Boomerang,Cartoon Network,Minimax.
Discovery,National geograph,Animal planet,TLC,Viasat Explorer,Viasat History,24 Kitchen.
Pink Erotic,2,3,4,5,6,7,8.
Frekvencije su: 682000,690000,698000,706000,714000,722000,730000,738000.

Sve se to slazem i to je ok, sam omi nije jasno za znak PINK 3 i PINK 3 INFO. Nego nema veze. Ali kad smo vec tu, reci mi, da li Discovery,National geograph,Animal planet,TLC,Viasat Explorer,Viasat History,24 Kitchen. idu sa prevodom ?

Broj kanala u digitalnoj ponudi je odlican. Kolko znam kod Kopernikusa je broj kanala obicno od 65 do 70. Kod mene od kako je pre nekoliko dana izbacena Nostalgia ima samo 63. Ubacice izgleda Kopernikus tih 200 kanala kad-tad. Samo ko bi rekao da ce krenuti od juga...

Sve se to slazem i to je ok, sam omi nije jasno za znak PINK 3 i PINK 3 INFO. Nego nema veze. Ali kad smo vec tu, reci mi, da li Discovery,National geograph,Animal planet,TLC,Viasat Explorer,Viasat History,24 Kitchen. idu sa prevodom ?
Pa verovatno nije promenjen LOGO pink 3 kanala, nego naziv digitalnog kanala koji tv prikaže u svojoj listi. Ne verujem da su baš toliki mađioničari da promene logo nečije tv 😀, netje da može 😉 Za prevod, znam da dvb subtitlove moraš sam da akitiviraš prvi put preko tastera subtitle na daljincu...

Nazad
Vrh Dno